Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

Reply

Thread Tools
Old 19-10-06, 20:45   #766
DolusD

Stage 5

DolusD's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[DACIA]
[MERCEDES]
Default Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?

Am incercat si yo sa-mi tai venele dar yo cand vad sange lesin a dat sadismu in mine rau de tot ! pai cum sa ma omor frate pt o femeie ca doar nu-i singura din lume ,e plin pamantu de femei pt totzi si yo stau in una ??? lolz ! lasa gandurile astea si treci mai departe ! respect !
DolusD is offline   Reply With Quote
Old 19-10-06, 23:14   #767
Bmw_Rulllzzz

Stage 5

Bmw_Rulllzzz's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[MERCEDES]

ha ha ha ha ha
Bmw_Rulllzzz is offline   Reply With Quote
Old 20-10-06, 15:20   #768
Trixi
Swift Driver

Stage 5

Trixi's Avatar

Member of:
[Suzuki]

...cum trece timpul,punem din ce in ce mai putin suflet,si durerea e si ea mai suportabila so,cheer up,doar primele dor
Trixi is offline   Reply With Quote
Old 20-10-06, 15:30   #769
Bmw_Rulllzzz

Stage 5

Bmw_Rulllzzz's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[MERCEDES]

I poooop U trixi
Bmw_Rulllzzz is offline   Reply With Quote
Old 20-10-06, 17:24   #770
dmn

Stage 1

dmn's Avatar

Quote:
Originally Posted by Trixi View Post
...cum trece timpul,punem din ce in ce mai putin suflet,si durerea e si ea mai suportabila so,cheer up,doar primele dor
Bull shit!
Ori iti pui tot sufletul ori deloc!
si cine e sufletist, e sufletist pe viata... stiti voi! oamenii nu se schimba niciodata fundamental...
so don't cheer up! cheer down my firends... pt ca doare si prima, si a doua, si a treia, si....... a n-a...
dmn is offline   Reply With Quote
Old 20-10-06, 17:29   #771
Trixi
Swift Driver

Stage 5

Trixi's Avatar

Member of:
[Suzuki]

o laie!!!! dupa o vreme preferi sa pierzi omu' decit sa risti sa te arzi iara !!!!sorry,dar asta e....
Old 21-10-06, 12:52   #772
DolusD

Stage 5

DolusD's Avatar

Member of:
[DACIA]
[MERCEDES]

Pai acuma depinde si de om , yo pana acuma nu am iubit decat odata si iubiesc momentan pt a 2-a oare dar daca o sa ma ard nu stiu daca as putea sa mai iubesc vreodata , sa nu credetzi ca sunt robot sau ca imi bat joc de femei pt ca nu e asa , sunt destul de sensibil ,stiu sa intzeleg femeile de langa mine dar nu ma pot indragosti ( ( e nasol sa vezi ca femeia de langa tine te iubesc ca o nebuna si tu nu o iubesti ma simt super nasol , oricum e ffffff frumos sa iubesti si iubesc si yo de 1 an ,sper sa nu ma ard ca nu stiu cum o sa ma schimbe o eventuala despartire ! ramane de vazut ! respect !
Old 21-10-06, 13:40   #773
dmn

Stage 1

dmn's Avatar

Quote:
Originally Posted by Trixi View Post
o laie!!!! dupa o vreme preferi sa pierzi omu' decit sa risti sa te arzi iara !!!!sorry,dar asta e....
oky! preferi sa pierzi omul... o data, de 2 ori de 3 ori... de n ori..
dar pana cand? ca pana la urma tot trebuie sa te risti si sa incerci nu? si atunci? ai aceleasi sanse sa te arzi a n-a oara ca si prima, si a 2-a si a 3-a...
si presupunand ca te arzi... iti aduci aminte si de alte arsuri pe care le-ai suferit ok?
uite cum ajungem la subiectul nostru... aducandu-ti aminte de arsura, iti aduci aminte si de persoana care ti-a provocat-o... si uite asa iti vine cam greu sa uiti...
asta era varianta lunga...
varianta scurta acum:
tu spui ca o persoana iubita se uita cu timpul... dar in acelasi timp mai spui ca dupa o vreme preferi sa te debarasezi de om decat sa te arzi din nou...
pai de ce preferi sa pierzi omul? oare pentru ca nu-l poti uita pe cel care te-a ranit prima data...? sorry dar asta e...
dmn is offline   Reply With Quote
Old 21-10-06, 14:02   #774
Trixi
Swift Driver

Stage 5

Trixi's Avatar

Member of:
[Suzuki]

Quote:
Originally Posted by dmn View Post
oky! preferi sa pierzi omul... o data, de 2 ori de 3 ori... de n ori..
dar pana cand? ca pana la urma tot trebuie sa te risti si sa incerci nu? si atunci? ai aceleasi sanse sa te arzi a n-a oara ca si prima, si a 2-a si a 3-a...
si presupunand ca te arzi... iti aduci aminte si de alte arsuri pe care le-ai suferit ok?
uite cum ajungem la subiectul nostru... aducandu-ti aminte de arsura, iti aduci aminte si de persoana care ti-a provocat-o... si uite asa iti vine cam greu sa uiti...
asta era varianta lunga...
varianta scurta acum:
tu spui ca o persoana iubita se uita cu timpul... dar in acelasi timp mai spui ca dupa o vreme preferi sa te debarasezi de om decat sa te arzi din nou...
pai de ce preferi sa pierzi omul? oare pentru ca nu-l poti uita pe cel care te-a ranit prima data...? sorry dar asta e...
dc prefer sa pierd omul? nicidecum ptr k mai sufar din cauza celuilalt!mai degraba m-i frica d mine...ptr k nu prea stiu sa ma descurc cu durerea si oricum am tendinta d a ma autodistruge,iar in asemenea situatii asta se agraveaza...si stiu k nu e bine
chiar nu e cazul la mine k nu pot sa uit persoanele kre m-au ranit. devin extrem d indiferenta fata d ei ,destul d rpd...datorita nenumaratelor "exercitii"
si nu in ultimul rind referitor la "oricum trebuie sa te risti si sa incerci" ...de obicei,cind e chiar cazul,atunci iti dai seama,cind deja te-ai riscat,si ai incercat...
Old 21-10-06, 14:10   #775
DolusD

Stage 5

DolusD's Avatar

Member of:
[DACIA]
[MERCEDES]

Mai Trixi era o zicala tare de tot "cat e roata de patrata tot se-nvarte cateodata " ! respect !
Old 21-10-06, 14:13   #776
Trixi
Swift Driver

Stage 5

Trixi's Avatar

Member of:
[Suzuki]

..daca se mai intoarce roata asta,p tine te scot vinovat,be sure!!!
Old 21-10-06, 14:16   #777
DolusD

Stage 5

DolusD's Avatar

Member of:
[DACIA]
[MERCEDES]

Las ` ca la mine nu se intoarce (SA SPERAM) ca si daca se intoarece o sa raman fara scalp ! respect !
Old 21-10-06, 20:28   #778
me princess4u

me princess4u's Avatar

Da iubirea...e grea...eu cred k merita sa iubesti chiar dak uneori se intampla sa te arzi si sa suferi mult de tot...dar asta e viatza omul din greseli invtza
Acum e problema uitarii kre e dificila... parerea mea e ca nu trebuie sa te refugiezi imediat in alta fata/baiat ... mai bine iesi cu prietenii sa eviti persoana respectiva..asta a fost in cazul meu...dar trebuie sa recunosc k oricum nu a mers...dupa un timp trebuie sa incerci sa iti faci o alta relatie...chiar dak persoana respectiva mai e in inima ta
Sa pui suflet e ceva normal si inevitabil pt unii...pt altii kre au suferit prea mult e posibil sa nu mai simta nimic...
ORICUM BAFTA CU IUBIREA SI TAKE CARE!
me princess4u is offline   Reply With Quote
Old 22-10-06, 01:09   #779
DolusD

Stage 5

DolusD's Avatar

Member of:
[DACIA]
[MERCEDES]

yo unu ma combin imediat dar e bine ca nu sufar pt ca pun suflet in relatie dar nu iubesc si nu-mi pare rau decat de clipele frumoase care-mi vin in minte in acel moment dar in max 2 zile imi trece ! acu depinde si de persoana , fiecare face ce e mai bine pt psihicul lui !
Old 22-10-06, 10:57   #780
Spark
Suzuki Driver

Stage 5

Spark's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Rally]
[Suzuki]

DolusD ... cred ca te contrazici ... umpic ..
cum pui tu suflet daca in maxim 2 zile iti trece ?
Spark is offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules