Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

Closed Thread

Thread Tools
Old 04-04-07, 19:52   #181
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Default Re: Discutii intre baietii si fetele de pe forum....

Quote:
Originally Posted by Andreeyutza View Post
Eu cred k in primul rand tu ai suferit o dezamagire pe tema asta de esti asa revoltat.. si k sa iti dau un ex bun eu am o prietena care a vb cu un tip de la casa de copii.. si ala chiar nu avea nimik.. si era si virgin.. si ea este o tipa cu super multi bani.. au vb 2 ani jumatate.... vreau sa zic k ii cumpara tipa de toate... si numai haine de firma.. si l-a introdus intr-o lume a banilor,.. si i-a oferit o viata... si a durat relatia pana cand el a simtit gustul succesului.. si apoi a inceput sa o insele si altele... ajunsese sa isi bata joc de ea... Nu iti dai seama cat a putut sa sufere ea.. il iubea cu adevarat...
1. Da am trecut prin o dezamagire foarte mare - dar mi-a trecut de acum 2 ani, la vreo 2 saptamani dupa "incident".
2. Dai un exemplu nepotrivit: tocmai intru in polemica cu tine aici: in postul meu spusesem clar ca sunt brusc interesate si de faptul ca este virgin... te-ai gandit ca prietena ta a vrut sa experimenteze ceva si intre timp s-a indragostit de tipul in cauza ? si ca i-a oferit tot tocmai ca era "in limba" dupa el ? Vezi ca nicio persoana nu spune tot chiar daca esti cel mai bun prieten al acelei persoane, pentru ca unii se gandesc ca a recunoaste intentia ar fi rusinos

Nu vreau sa mai elaborez ... trebuie sa te gandesti si tu putin la un lucru:
-ce a fost in capul tipei cand a luat decizia de a-i face aluia toate poftele?
Mustang is offline  
Old 31-05-07, 15:08   #182
Bea69

Stock

Bea69's Avatar

..parerea mea este k cei kre isi aleg un partener/partenera cu cine nu sunt p aceeasi nivel,asa approx...privind asta si din toate punctele d vedere...sunt lasi,kre aleg metoda cea mai usoara d a se simti superiori
Bea69 is offline  
Old 31-05-07, 15:27   #183
pHlow
4Tuning International Member

Stage 5

pHlow's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

Quote:
Originally Posted by Bea69 View Post
..parerea mea este k cei kre isi aleg un partener/partenera cu cine nu sunt p aceeasi nivel,asa approx...privind asta si din toate punctele d vedere...sunt lasi,kre aleg metoda cea mai usoara d a se simti superiori
Nu e adevarat... Nu stai sa analizezi cand iti place o persoana daca ii esti sau nu superior...+ sunt unele aspecte care nu tin de tine.. cum ar fi banii.... pana la o anumita varsta.. ai bani datorita parintilor...deci nu poti spune ca u ii esti superior. tipul de la casa de copii putea sa faca o avere pe ideile lui daca era ajutat.sau nu.. dar nu ai cum sa iti dai seama de asta dinainte. Si eu cred ca asemanarea izbitoare a 2 persoane duce la frustrare. Cand ai aceleasi pasiuni ca si perechea ta, s-ar putea sa te simti putin frustrat cand vezi ca acela reuseste si u nu .. sau invers. Eu sunt cu o tipa de 1 an si 3 luni. Eu sunt pe real ea e pe uman. Si totul merge excelent din pctul asta de vedere. + am ocazia sa invat si alte chestii :P cum ar fi dreptul :P
pHlow is offline  
Old 31-05-07, 15:34   #184
Bea69

Stock

Bea69's Avatar

...eu una nu am stat si analizat..ci am incercat
cind vii acasa,si vezi numai mingi p toate ecranele..si esti paralela...sau cind vii acasa d la un show,si ai incerca sa explici cit era d frumoasa masina aia,dar vezi numai 2 oki d bou..iti pierzi keful d viata!!!
nu degeaba se zice k semenii se aduna...eu una fara ei sunt moarta!si omul p kre il iubesc,cind l-am intrebat ce dracu gaseste atat d pretios la mine,doar atat mi-a zis "esti k mine"...
relatia aia,cind tu nu te amesteci in treaba mea,si nici eu in a ta...nu e relatie adevarata!si intr-o zi te trezesti k ai nevoie d mai mult...
Bea69 is offline  
Old 31-05-07, 15:39   #185
pHlow
4Tuning International Member

Stage 5

pHlow's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

asta din punctul tau de vedere.. intradevar ..trebuie sa ai unele asemanari.. sau ai unele dorinte comune.. si da.. ai dreptate nu s-ar ajunge nicaieri. dar nu sa fi ca aceea persoana.
pHlow is offline  
Old 03-06-07, 14:19   #186
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

Quote:
Originally Posted by Bea69 View Post
...eu una nu am stat si analizat..ci am incercat
cind vii acasa,si vezi numai mingi p toate ecranele..si esti paralela...sau cind vii acasa d la un show,si ai incerca sa explici cit era d frumoasa masina aia,dar vezi numai 2 oki d bou..iti pierzi keful d viata!!!
nu degeaba se zice k semenii se aduna...eu una fara ei sunt moarta!si omul p kre il iubesc,cind l-am intrebat ce dracu gaseste atat d pretios la mine,doar atat mi-a zis "esti k mine"...
relatia aia,cind tu nu te amesteci in treaba mea,si nici eu in a ta...nu e relatie adevarata!si intr-o zi te trezesti k ai nevoie d mai mult...
si...dak ai nevoie de mai mult... ce faci atunci?
aleks is offline  
Old 03-06-07, 16:08   #187
Boasa
VW Driver

Stage 5

Boasa's Avatar

Member of:
[VW]

Scoti postul la concurs
Boasa is offline  
Old 03-06-07, 16:29   #188
Bea69

Stock

Bea69's Avatar

Quote:
Originally Posted by aleks View Post
si...dak ai nevoie de mai mult... ce faci atunci?
probabil,dai cu capul d toate peretile....iti iei inima in dinti...te reorientezi,cauti o persoana kre t-i se pare potrivita...incerci sa uiti d tot ce ai patit pana acuma,si cu speranta k d data asta va iesi bine,iei d la 0...
Bea69 is offline  
Old 03-06-07, 16:36   #189
Boasa
VW Driver

Stage 5

Boasa's Avatar

Member of:
[VW]

Mai bine stai un pic sa te refaci, parerea mea....
Boasa is offline  
Old 03-06-07, 16:40   #190
Bea69

Stock

Bea69's Avatar

..sorry..is hiperactiva ..normal ,fiecare cum simte..dar nici nu merge d la o clipa la alta sa iti gasesti p cineva kre intr-adevar sa iti trezeasca sperante,dupa ce te-ai ars k lumea
Bea69 is offline  
Old 03-06-07, 16:54   #191
bodyspeed

Stage 5

bodyspeed's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Oltcit]
[4Rally]
[BMW]
[FOTO]

dap..numai sa te fi ars bine ..
dar sa iti trezeasca..aceeleasi sperante.. sunt dar la nivel mai mic
bodyspeed is offline  
Old 03-06-07, 17:00   #192
Bea69

Stock

Bea69's Avatar

klar...dar macar atunci poti fi si mai sigur p tine,k in ciuda pataniilor tot te mai face sa speri
Bea69 is offline  
Old 03-06-07, 17:10   #193
Boasa
VW Driver

Stage 5

Boasa's Avatar

Member of:
[VW]

Normal ca ai sa fii mai sigura pe tine, devii mai "versata"...
Boasa is offline  
Old 09-06-07, 13:47   #194
Magos

Stage 5

Magos's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[VW]
[Honda]

e impropriu spus, versata...
mai degraba... devii mai atenta si ciulesti mai bine urechiile data viitoare
Magos is offline  
Old 11-06-07, 11:16   #195
Bea69

Stock

Bea69's Avatar

...eu zic k te inveti sa te comporti!ajungi sa cunosti mai bine limitele,d unde si pana unde sunt limitele rationalitatii,si stii mai bine unde este cazul sa iti pui piciorul in prag,sau unde e cazul sa fii femeie..sa fii intelegatoare si calda...sunt niste kestii simple,exact k si cind cresti un copil..ptr k barbatii sunt k copii ..tre sa ii intelegi,sa ii iubesti..si sa-i mai tragi nejte suturi in c.r,k sa isi mai revina cind se apuca sa bata cimpii...
Bea69 is offline  
Closed Thread

Posting Rules