Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

Reply

Thread Tools
Old 25-07-09, 00:28   #151
PinkProbeLady
Ford Driver

Stage 5

PinkProbeLady's Avatar

Member of:
[FORD]
Default Re: Pasiune versus fiţe

Quote:
Originally Posted by spartaans View Post
pai si asta ce mai e???

pune si tu te rog o poza cu componentele de la tine (ma refer la AIR RIDE)
Alea sunt componentele de la mine
Ce poze ai vrea, sa ridic masina fiecare roata individual si sa pun poze aici? Ca nu inteleg...aia e suspensia, alea sunt componentele toate
In mare, u vrei suspensie? Si nu sti de care si de unde?
PinkProbeLady is offline   Reply With Quote
Old 30-07-09, 14:55   #152
spartaans

Stage 5

spartaans's Avatar

Stiu si de care si stiu si de unde, tu m-ai bagat in ceata, eu stiu ca AIR RIDE = suspensie pneumatica (aer comprimat)...In fine am inteles!!!

Ma refeream la poze, atunci cand le-ai primit daca cumva le-ai facut poze la componente, nu cred ca am zis sa ridici masina sau sa te bagi pe sub ea, iar poza pusa mai sus e de pe o masina cu AIR RIDE intr-adevar..

Oricum multumesc de raspuns..
spartaans is offline   Reply With Quote
Old 30-07-09, 15:20   #153
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

spartaans, nu vrei tu să muţi nelămuririle personale pe messenger sau pe mesaj privat? Te rog eu mult.
aleks is offline   Reply With Quote
Old 30-07-09, 15:25   #154
PinkProbeLady
Ford Driver

Stage 5

PinkProbeLady's Avatar

Member of:
[FORD]

Quote:
Originally Posted by spartaans View Post
Stiu si de care si stiu si de unde, tu m-ai bagat in ceata, eu stiu ca AIR RIDE = suspensie pneumatica (aer comprimat)...In fine am inteles!!!

Ma refeream la poze, atunci cand le-ai primit daca cumva le-ai facut poze la componente, nu cred ca am zis sa ridici masina sau sa te bagi pe sub ea, iar poza pusa mai sus e de pe o masina cu AIR RIDE intr-adevar..

Oricum multumesc de raspuns..
Air Ride sau Low Rider, numeste-o cum vrei si spor la munca!
Eu am terminat discutia and back 2 work!
PinkProbeLady is offline   Reply With Quote
Old 30-07-09, 22:19   #155
spartaans

Stage 5

spartaans's Avatar

cum zici tu....sterge ce ti se pare in plus, nu vroiam sa deranjez persoana pe messenger si vroiam sa sti si alti cu ocazia asta...succes in continuare
spartaans is offline   Reply With Quote
Old 02-08-09, 09:35   #156
LAZ'u

Stage 4

LAZ'u's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[2 Roti]

Fetelor sunt impresionat de munca depusa de voi si mai ales pasiunea pentru masinile voastre si asta v-o zice un barbat care trebuie sa recunoasca ca este destul de misogin. Oriucm voi m-ati impresionat.
LAZ'u is offline   Reply With Quote
Old 03-08-09, 11:49   #157
pheerya

Stage 5

pheerya's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Freehand Design Usergroup]
[VW]
[BMW]

de abia acum am gasit acest topic si sunt foarte fericita ca suntem din ce in ce mai multe pe aici
eu ce sa zic...de cand eram mica ma jucam cu masinute...cred ca asta ar spune tot...
mai tarziu l-am cunoscut pe prietenul meu care de 7 ani tot ma "bate la cap" cu masini, motoare...lucru care a intensificat pasiunea pentru masini si m-a facut sa invat din ce in ce mai multe despre ele...
prima mea iubire a fost un scirocco 2 din 1992 preparat de raliu...multi s-ar putea sa-l stie...dar din pacate n-am putut sa-l achizitionez datorita lipsei de bani pe care o intampinam la 19 ani si a parintilor sceptici
urmatoarea iubire si urmarea logica a fost corrado (de la 2l 16v la g60 si visand la vr6), care inca e in sufletul meu...
pana la urma si intr-un final apoteotic am reusit sa pun mana, la sugestia prietenului meu, pe un vw new beetle din 2002 pe care l-am achizitionat de aproape 9 luni si de care practic m-am indragostit...
este un 1.6 8v de 102cp...mic si fasnetz...mi-ar fi placut un 1.8T dar din pacate n-am gasit la vremea respectiva.
momentan n-am reusit sa modific nimic la el din lipsa de bani, dar am avut grija ca buburuza mea sa primeasca toate cele necesare pentru o buna functionare. din toamna as dorii sa produc unele schimbari la nivel estetic incepand cu jantele... tineti-mi pumnii!!!

ps: felicitari celor care au muncit cu manutele lor pentru a-si modifica masinile. ne faceti "rasa" mandra
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSCF0132.JPG
Views:	210
Size:	2.67 MB
ID:	1031780   Click image for larger version

Name:	DSCF0130.JPG
Views:	282
Size:	2.67 MB
ID:	1031781   Click image for larger version

Name:	DSCF0135.JPG
Views:	101
Size:	2.46 MB
ID:	1031782  

pheerya is offline   Reply With Quote
Old 03-08-09, 11:52   #158
Magos

Stage 5

Magos's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[VW]
[Honda]

"Rasa" si asa aprig discutata...
Magos is offline   Reply With Quote
Old 03-08-09, 14:00   #159
CED

Stage 5

CED's Avatar

simpatica buburuza - multa bafta cu ea
CED is offline   Reply With Quote
Old 03-08-09, 17:33   #160
daffy duck™
Inferno Motorsport Member

Stage 5

daffy duck™'s Avatar

Member of:
[Inferno Motorsport]

Quote:
Originally Posted by pheerya View Post
de abia acum am gasit acest topic si sunt foarte fericita ca suntem din ce in ce mai multe pe aici
eu ce sa zic...de cand eram mica ma jucam cu masinute...cred ca asta ar spune tot...
mai tarziu l-am cunoscut pe prietenul meu care de 7 ani tot ma "bate la cap" cu masini, motoare...lucru care a intensificat pasiunea pentru masini si m-a facut sa invat din ce in ce mai multe despre ele...
prima mea iubire a fost un scirocco 2 din 1992 preparat de raliu...multi s-ar putea sa-l stie...dar din pacate n-am putut sa-l achizitionez datorita lipsei de bani pe care o intampinam la 19 ani si a parintilor sceptici
urmatoarea iubire si urmarea logica a fost corrado (de la 2l 16v la g60 si visand la vr6), care inca e in sufletul meu...
pana la urma si intr-un final apoteotic am reusit sa pun mana, la sugestia prietenului meu, pe un vw new beetle din 2002 pe care l-am achizitionat de aproape 9 luni si de care practic m-am indragostit...
este un 1.6 8v de 102cp...mic si fasnetz...mi-ar fi placut un 1.8T dar din pacate n-am gasit la vremea respectiva.
momentan n-am reusit sa modific nimic la el din lipsa de bani, dar am avut grija ca buburuza mea sa primeasca toate cele necesare pentru o buna functionare. din toamna as dorii sa produc unele schimbari la nivel estetic incepand cu jantele... tineti-mi pumnii!!!

ps: felicitari celor care au muncit cu manutele lor pentru a-si modifica masinile. ne faceti "rasa" mandra

ia vezi cine e pe aici......succes, multa bafta si sa aveti grija una de cealalta

pupi
daffy duck™ is offline   Reply With Quote
Old 03-08-09, 19:01   #161
DTH
2 Roti

Stage 5

DTH's Avatar

Member of:
[VW]
[Nissan]
[2 Roti]
[FOTO]
[4Rally]
[4Wheels]

Quote:
Originally Posted by pheerya View Post

Si felicitari tie pentru achizitionarea broscutei hai ca va sta bine impreuna

p.s: place mult culoarea !
DTH is offline   Reply With Quote
Old 04-08-09, 09:38   #162
pheerya

Stage 5

pheerya's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Freehand Design Usergroup]
[VW]
[BMW]

multumesc mult!!! sper sa arate in viitor asa cum imi doresc...
pheerya is offline   Reply With Quote
Old 04-08-09, 23:15   #163
anghel_amalia

Stage 2

anghel_amalia's Avatar

Member of:
[VW]
Talking Re: Pasiune versus fiţe

ce mai fac fetele?...eu din pacate nu prea am stat pe forum...cu serviciu..dar vruiam sa va dau veste.a ca am fost la expozitia de la mangalia ,foarte frumos acolo...niste oamenii de milioane si luat portocala premiu "BEST FEMALE CAR" SUPER va pupicesc
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_0111.jpg
Views:	200
Size:	70.7 KB
ID:	1034337   Click image for larger version

Name:	IMG_0163.jpg
Views:	163
Size:	75.9 KB
ID:	1034338   Click image for larger version

Name:	IMG_0169.jpg
Views:	353
Size:	75.9 KB
ID:	1034343  

anghel_amalia is offline   Reply With Quote
Old 05-08-09, 05:38   #164
CED

Stage 5

CED's Avatar

Quote:
Originally Posted by anghel_amalia View Post
ce mai fac fetele?...eu din pacate nu prea am stat pe forum...cu serviciu..dar vruiam sa va dau veste.a ca am fost la expozitia de la mangalia ,foarte frumos acolo...niste oamenii de milioane si luat portocala premiu "BEST FEMALE CAR" SUPER va pupicesc
felicitari
CED is offline   Reply With Quote
Old 05-08-09, 13:23   #165
toader
FOTO Member

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[Echipa de sprijin]
[FOTO]

Quote:
Originally Posted by anghel_amalia View Post
Daca nu era jucarioara galbena nu castigai nimic
Felicitari fetelor pentru munca depusa... si imi doresc sa vad cat mai multe ca voi... ca sunteti o raritate
toader is offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules