Member of: [VW] [Nissan] [2 Roti] [FOTO] [4Rally] [4Wheels]
Re: Cei mai sexy burlaci in 2009
Imi place cat de cat cum arata ultimul cu za lion ...dar in rest ...daca alea-s bucatele bune.....) si nu ma refer deloc la corp deci sa nu se inteleaga gresit ( eu ma refer la fata acum ) la corp da , sut mai multi care arata bine , da eu intai ma uit la moaca )
Am nevoie de cineva care sa confirme sau sa infirme parerea mea, neaparat fata. Este ca Ashton Kutcher e perfect pt fetiscane de 16 ani iar Orlando Bloom is a women trapped in a man's body ?
Quote:
Originally Posted by Dripci
Am nevoie de cineva care sa confirme sau sa infirme parerea mea, neaparat fata. Este ca Ashton Kutcher e perfect pt fetiscane de 16 ani iar Orlando Bloom is a women trapped in a man's body ?
Ashton Kutcher este bine cu cine este el acum adica cu Demi Moore , nu ma omor dupa el , imi place doar cum a jucat in cateva filme , mai ales in Just Married cu Brittany Murphy ...iar despre Orlando Bloom , nu imi place deloc cum arata + ca nu-mi plac baietii cu plete ...si gusturiile nu se discuta acuma ca are destui fani dar mie nu-mi place ...doar ca actori imi plac si atat
ashton kutcher - îmi vine în minte doar imaginea cuplului format din băiatul rebel şi fata cuminte
orlando bloom - mi se pare un bărbat plin de senzualitate
este Gheu? nu stiu ce sa spun, am tot cautat despre el si am aflat ca prietenul lui se numeste Amie Brice.
He have tits, ups she is a woman, my mistake
Eu nu stau acum sa scriu de Botezatu , din mai multe cauze , tot ce pot spune ca este un om de treaba , si ca deobicei , revistele mondene si toti mancatorii astia de ca&*t scot tot felu de vorbe proaste , si acum sa nu spunem domne o are pe Bianca ca sa nu se mai spuna de el ca este gay , hai frate sa fim seriosi , ce tot se baga toata lumea in viata fiecaruia ? Mai bine ne-am uita la noi cum sa ne facem ordine in viata nu sa comentam atata de altii ca asa sunt oamenii , de altii sunt AS la comentarii dar cand e vorba de ei , Doamne Fereste ...cum eu ? Usa de biserica ....hai sa o lasam asa ....
On ->
Shane West din A Walk To Remember ...mi-a placut tipu cum joaca si rebel si cuminte intr-un fel