![]() |
Cei mai sexy burlaci in 2009
6 Attachment(s)
Topul cel mai asteptat al anului: burlacii de la Hollywood. Actori, cantareti, care sunt sexy, single si ready to mingle. Vezi cine a intrat in top 10 pentru anul 2009!
1. Chace Crawford Attachment 973731 Frumuselul actor din serialul "Gossip Girl" l-a detronat pe Mario Lopez, burlacul anului 2008. In interviul acordat revistei People, Chace povesteste despre primul lui sarut care a fost extrem de penibil si stangaci, in ciudat peisajului pitoresc; era intr-o tabara langa un lac. Prima lui experienta de relatia romantica cu o alta vedeta a fost cu Carrie Underwood. Marturiseste ca nu are regrete si ca a invatat cum e sa te intalnesti cu cineva faimos. Actorul nu isi cauta in mod interesat o iubita, insa marturiseste ca la sfarsitul zilei i-ar placea sa aiba cu cine sa impartaseasca totul. De asemenea, actorul rememoreaza momentul in care presa a sugerat ca are o relatie cu colegul lui din "Gossip Girl", Ed Westwick. Isi aminteste ca au ras cu placere cand au auzit de zvonuri, iar apoi s-au dus sa faca chestii masculine: biliard si bere. In prezent, actorul lucreaza la filmul "Twelve", alaturi de Keifer Sutherland, Emma Roberts si 50 Cent. Actorul se pregateste sa filmeze noua versiune a filmului "Footloose" (1984) si joaca rolul care l-a facut faimos pe actorul Kevin Bacon. 2. Chris Pine Attachment 973736 * 28 de ani (data nasterii: 26 august) * nickname: Peenč Si-a inceput cariera de actor in 2003, intr-un episod al serialului "ER". Debutul in film a fost cu "The Princess Diaries 2: Royal Engagement". Cel mai recent film al lui este "Star Trek". In timpul liber ii place sa se exprime muzical la chitara. Ultima lui iubita: Audrina Patridge (scurta si tabloidizata), Beau Garrett (relatia serioasa). 3. Shia Labeouf Attachment 973737 * 23 de ani (data nasterii: 11 iunie) * A castigat un premiu Emmy. * Filmul preferat: "American Beauty". A crescut intr-o familie hippie. Chiar a marturisit intr-un interviu ca tatal lui crestea canabis si ca a fumat impreuna cu el marihuana. S-a apucat de actorie pentru ca avea nevoie de bani. Primul lui rol a fost in filmul "Caroline in the City". A mai avut un rol minor in "Charlie's Angels: Full Throttle". Si-a facut si debutul ca regizor in 2009 - videoclipul "I Never Knew You" al rapper-ului Cage. Sunt zvonuri ca ar putea avea un rol in filmul "Wall Street". Ultima relatie de lunga durata: cu modelul China Brezner (2004-2007). Ii place sa cante la tobe. Sa asculte: Jack Johnson, Eminem, Led Zeppelin si altii. 4. Adam Lambert Attachment 973741 * 27 de ani (data nasterii: 29 ianuarie) * A iesit pe locul 2 in editia de anul acesta al emisiunii "American Idol". * A jucat in musicaluri. * Idoli din muzica: Queen, David Bowie, Michael Jackson, Aerosmith si Led Zeppelin. A intrat in gura presei de scandal cu anumite poze in care se saruta cu un alt barbat. Incepand din acel moment presa a inceput sa speculeze preferintele lui sexuale si ca ar putea fi primul "American Idol" homosexual. In iunie 2009 a inceput sa se intalneasca cu Drake Labry. 5. Kellan Lutz Attachment 973743 * 24 de ani (data nasterii: 15 martie) * Locul lui preferat: Africa de Sud. * L-ai mai vazut in filmul "Twilight". * Si-a inceput cariera de model la 13-14 ani. * Este un mare fan al sporturilor si isi face singur cascadoriile in filme. * Ii plac filmele horror. In continuarea top 10 burlaci ii mai gasim pe actorul Dwayne Johnson (locul 6), Brody Jenner (locul 7), rapper-ul Common (locul 8 ) si pe locul 9 il gasim pe actorul Taylor Kitsch. Si acum sa prezentam pe ocupantul locului 10! Nimeni altul decat cel mai sexy si proaspat actor pe val de la Hollywood - Robert Pattinson. Orice informatie despre el e posibil sa fie inutila, dar sa facem un rezumat. Actorul are 23 de ani (data nasterii: 13 mai) si s-a nascut in Londra. La 15 a inceput sa joace in piese de teatru. In 2003 l-a interpretat pe Cedric in "Harry Potter and the Goblet of Fire" (2005). Si in 2008 a devenit o senzatie in toata lumea cu rolul din "Twilight". Pentru rolul lui Edwards a fost o adevarata competitie si din 3.000 de persoane a castigat Rob. Actorul care il inspira cel mai mult este Jack Nicholson. Este pasionat de muzica si este un excelent muzician, cantand la chitara si pian. Conform Imdb.com, trade mark-ul lui este parul dezordonat. Si este sutinatot al echipei de fotbal Arsenal. Si o data a invitata o fana obsesiva la cina pentru ca a avut o zi proasta. Acesta este the sexy Rob si pacat ca e doar pe 10! Attachment 973744 |
Re: Cei mai sexy burlaci in 2009
Din moment ce este sectiunea dedicata femeilor, cred ca nu exista un alt loc mai potrivit pt acest TOP:oops:
Deci fetelor, ce parere aveti? :eyebrow: |
Eu sunt al 11-lea pe lista, n-am intrat in top10. :D
|
daca aia mai sus se pot numi barbati misto fie ei si burlaci(nu degaeba au ramas burlaci) :)).... noi astia de pe forum majoritatea suntem oi :))) doamne
|
hmmm...paiii...acum chiar nu stiu ce sa zic sasha :???:
nu prea pot sa fiu de acord cu cea/cel care a pus "sexy" in titlu.as fi mult mai de acord cu "feminin"(sa ma exprim mai putin tipic mie) poate mai gasesti alte topuri...eu astept cu nerabdare :lol: |
cel din ultima poza ar fi trebuit sa fie PRIMUL .... si Adam Lambert e tarky style=DDD
|
Sincera sa fiu ...nu-mi plac...adica pana mea nu sunt genul meu , ca actori da ...Chace Crawford si Rob Pattinson chiar imi plac cum joaca , dar pentru capitolul sexy ...neah , sa zicem ca Kellan Lutz are trasaturi frumoase si e dragutz , dar mai mult de atat nu :-?? in fine ...gusturiile nu se discuta :D
|
10 Attachment(s)
Quote:
Uite inca un TOP:mrhappy::arrow: Cei mai sexy bărbaţi în viaţă 1. Hugh Jackman, actorul din recentul film „Australia“ Attachment 976950 2. Daniel Craig, cel mai proaspăt interpret al lui James Bond Attachment 976961 3. Jon Hamm, premiat în 2008 cu un Golden Globe pentru Cel mai bun actor dintr-un serial tv dramatic („Mad Man“) Attachment 976965 4. Zac Efron, actor şi cântăreţ american, de 21 de ani, devenit celebru prin seria de filme „High School Musical“ Attachment 976977 5. Robert Buckley, absolvent de studii economice, joacă în seriale tv şi în filme independente Attachment 976980 6. Blair Underwood a jucat şapte ani în serialul „L.A. Law“ rolul unui avocat căpos Attachment 976997 7. Ed Westwick, actor englez distribuit în seria de televiziune „Gossip Girl“ Attachment 977007 8. Michael Phelps, înotător american ce a câştigat opt medalii de aur la Jocurile Olimplice de la Beijing din 2008 Attachment 977020 9. Blake Shelton, unul dintre cei mai iubiţi cântăreţi de country din Statele Unite Attachment 977026 10. Lang Lang, pianistul chinez care a deschis ceremonia Jocurilor Olimpice de la Beijing Attachment 977032 Topul a fost realizat de revista "People". |
e cu o idee mai bun topul asta.cel putin primul loc,sigur este ok :D (desi,totusi nu inteleg ce cauta calutul ala in top pe locul 8 )
|
Phelps??? SEXY??? He's horrible!!!
Ce gusturi au damele de la "People"... |
Quote:
|
|
Hmm...
Ed Westwick nr . 7 - e frumusel imi place cel mai mult merita dupa gustul meu chiar nr.1. Hugh Jackman nr.1 - e dragutel... Daniel Craig nr.2 - arata bine in filme,il cam demasca varsta, pacat ca batranetea asta ne strica pe toti cu timpul :( |
3 Attachment(s)
Cei Mai Sexy Tatici din lume :
Actorul Johnny Depp a fost desemnat cel mai sexy tătic din lume, potrivit unui sondaj realizat cu ocazia Zilei Tatălui, care a fost sărbătorită duminică, în peste 50 de ţări din lume. Celebrul actor de la Hollywood este căsătorit cu Vanessa Paradis şi au împreună doi copii, pe nume Lily-Rose şi Jack. Johnny Depp a primit 26% din totalul de voturi exprimate. Poziţia a doua a fost ocupată de actorul Hugh Jackman, care a primit cu 22% din totalul voturilor. Hugh Jackman este căsătorit cu Deborra-Lee Furness , împreună cu care a adoptat doi copii metişi, Oscar, în vârstă de opt ani şi Ava, în vârstă de trei ani. Brad Pitt a ocupat doar locul al treilea al podiumului, el obţinând 18 % din voturi. Actorul are împreună cu Angelina Jolie şase copii, dintre care trei adoptaţi - Maddox, Pax şi Zahara, iar trei biolgici - gemenii Knox Leon şi Vivienne Marcheline şi micuţa Shiloh. |
Top 10 tatici celebri Sunt celebri si foarte sexy, dar luati din pacate. Daca pana acum s-au tot facut topuri cu mamici celebre si bebelusii lor, a venit timpul sa-i aducem in prim-plan si pe tatici. 10. Cash Warren Cash Waren si Jessica Alba fac o familie foarte frumoasa alaturi de fetita lor Honor. Cei trei sunt vazuti mai mereu impreuna, iar Cash nu pare sa se sustraga de la indatoriile de tatic. http://img.9am.ro/images/slideshows/slide_136897_61.jpg 09. Tobey Maguire Dupa venirea pe lume a celui de-al doilea copil, Tobey Maguire, in varsta de 31 de ani, s-a declarat cel mai fericit tatic. Actorul este casatorit cu Jennifer Meyer, fiica presedintelui Universal Studios, Ron Meyer, cu care mai are o fetita, Ruby, in varsta de doi anisori. http://img.9am.ro/images/slideshows/slide_136897_62.jpg 08. Gavin Rossdale Gavin Rossdale, sotul celebrei Gwen Stefani, este foarte atasat de familia sa. Indiferent de cat de ocupat ar fi, Gavin isi gaseste mereu timp sa se joace cu cei doi fii, Zuma si Kingston, pe care chiar vrea sa-i ia impreuna cu el in urmatorul turneu. http://img.9am.ro/images/slideshows/slide_136897_64.jpg 07. Adam Sandler Sadie, fiica lui Adam Sandler, pare ca a mostenit darul tatalui ei de a face oamenii sa zambeasca. Anul trecut, micuta si-a facut debutul in lumea cinematografica, cu un rol episodic in filmul "You Don’t Mess with the Zohan". http://img.9am.ro/images/slideshows/slide_136897_66.jpg 06. Joel Madden Un copil iti schimba toata viata, si asta a simtit-o pe pielea lui si iubitul lui Nicole Richie, Joel Madden. In momentul in care s-a nascut Harlow, chitaristul de la Good Charlotte a decis sa puna muzica pe locul doi si sa-si canalizeze toata atentia asupra micutei. Acum, taticul Joe trebuie sa fie si mai atent cu familia sa pentru ca peste cateva luni Harlow va avea un fratior http://img.9am.ro/images/slideshows/slide_136897_67.jpg 05. Peter Andre Daca fosta sa sotie, Katie Price, isi petrece frecvent noptile prin baruri, intrecand deseori masura la bautura, Peter Andre isi dedica tot timpul celor doi copii ai lor, Sawa Andre, in varsta de trei ani, si Princess Tiaamii, doi ani. Mai mult decat atat, escapadele din ultima vreme ar putea sa o coste pe Katie custodia copiilor. http://img.9am.ro/images/slideshows/slide_136897_69.jpg 04. Johnny Depp Actorul este un familist convins si unul dintre cei mai grijulii tatici din lume. Depp a declarat in urma cu cateva zile ca si-ar dori sa nu fie celebru ca sa-si poata duce copii la Disneyland linistit. De asemenea, actorul, care se iubeste de mai bine de 10 ani cu frumoasa Vanessa Paradis, vrea sa-si invete copii, Lily Rose (10ani) si Jack (7ani), sa foloseasca armele cu foc. http://img.9am.ro/images/slideshows/slide_136897_70.jpg 03. Heath Ledger Regretatul actor a fost un tatic mandru de fiica sa Matilda, despre care vorbea intruna in timpul pauzelor de pe platourile de filmare. Colegii actorului isi amintesc ca Ledger le arata mereu poze cu Matilda si ii tinea la curent cu ultimele nazdravanii pe care le facea micuta. http://img.9am.ro/images/slideshows/slide_136897_71.jpg 02. David Beckham Celebrul fotbalist este de trei ori tatic...si nu unul oarecare, ci unul dintre cei mai ravniti din lume. Intre cantonamente si meciuri, David isi gaseste mereu timp sa stea cu baietii lui Brooklyn, Romeo si Cruz, acesta din urma semanand cel mai mult cu taticul lui. http://img.9am.ro/images/slideshows/slide_136897_73.jpg 01. Brad Pitt Multi se vaita ca e greu sa cresti un copil...dar Brad Pitt ce sa mai zica? Desi este tatal biologic a doar trei din cei sase copii pe care ii are cu Angelina, actorul nu face nicio diferenta intre micuti. Cu toate acestea Shiloh a fost cel mai mediatizat copil al cuplului Jolie-Pitt si dupa parerea cercetatorilor britanici, micuta seamana mai mult cu Brad decat cu Angelina. http://img.9am.ro/images/slideshows/slide_136897_74.jpg Sursa. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:43. |
- Copyright 2026 4Tuning