Member of: [Mitsubishi] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
Re:
Quote:
Originally Posted by \"d3vilish_lips\"
Quote:
Originally Posted by \"EvLSant0S\"
nici nu ti-ai dori un masaj de genul ...
nu ?
btw , am auzit ca s-a deschis un salon ceva de genul ... cu masaje erotice ..
a icnercat cineva pana acum ?
....sunt deschise de mult la noi...te cheama k zik k iti fac masaj ...baga doua panarame care habar nu au ce sa faca si knd te`ai dezzbrakat te intreaba dak nu vrei o m**e sau altceva...kam asta e cu saloanele de masaj thailandez la noi....
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
ce aiurea e al 2`lea film ... am ramas ... marcat .. bine nu e diferit de cele cu animale .. cu cai .. cu .. caini etc .. si alte fetish`uri d`astea ...
sebastian ... nu uita o vb .. matza blanda zgarie rau ...
Member of: [Mitsubishi] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
Re:
Quote:
Originally Posted by \"Psycho\"
ce aiurea e al 2`lea film ... am ramas ... marcat .. bine nu e diferit de cele cu animale .. cu cai .. cu .. caini etc .. si alte fetish`uri d`astea ...
sebastian ... nu uita o vb .. matza blanda zgarie rau ...
Sper sa fie luata clar ca gluma ca nu vreau sa jignesc pe nimeni.
nu , am pe cineva care poate sa-mi faca deci nu vad rostul in a arunca bani aiurea :/
.....glumeam .....
eu nu :P , cum poti sa spui ca m-as duce acolo ?ntz ntz ntz , Sant0s
.....****`n aripa Santos`elule te`am ras dak ajung la buc .....aku am vazut ce mi`ai facut la post ......te prind eu.........sorry de off da nu m`am putut abtine
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
Re:
Quote:
Quote:
Quote:
Originally Posted by \"EvLSant0S\"
nu , am pe cineva care poate sa-mi faca deci nu vad rostul in a arunca bani aiurea :/
.....glumeam .....
eu nu :P , cum poti sa spui ca m-as duce acolo ?ntz ntz ntz , Sant0s
.....****`n aripa Santos`elule te`am ras dak ajung la buc .....aku am vazut ce mi`ai facut la post ......te prind eu.........sorry de off da nu m`am putut abtine