![]() |
masturbarea la asiatici
2 Attachment(s)
masturbarea la asiatici :shock: :lol: :lol:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
massage thai e .. slab in schimb celalalt e tare rau de tot :lol: :lol: :lol: ce nesanatosi :lol: :lol: |
deci ....foarte tare vali :lol: :lol:
|
no comment :lol: :lol: :lol:
|
doamne ce nebuneeeeeeeee :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
loool :D
|
doamne nu sunt sanatosi doamneee :lol: :lol: :lol: :lol:
|
si va intrebati cu cine va inseala...
cu ce va ... As declara faza cea mai tare ... |
la al 2-lea filmuletz... la ultima faza am crapat de ras :lol:
|
in primul am facut pe mine de ras.. as dori sa fiu lamurit cu o chestie! ce animale sunt la sfarsit? porci sau caini... nu prea imi dau seama! iar al2lea e naspa gagica dar e marfa cum aluneca! :) :pelvic_th
|
sunt porci cu siguranta :lol:
si merge gagica ce are.......as vrea eu sa miros o tigara ca ea ... :twisted: |
si eu am spus cas porci dar sa fiu sigur am intrebat! :))) baga botu acolo la pestera muierii al draq scrof! :)))) si tipa e nasoala cu draci ... mie unu numi place... misto e cum aluneca atata tot.. chiar super misto :twisted:
|
nici nu ti-ai dori un masaj de genul ...
nu ? btw , am auzit ca s-a deschis un salon ceva de genul ... cu masaje erotice .. :lol: a icnercat cineva pana acum ? :lol: |
santos chiar am spus ca imi place masajul ... deci mias dori dar nu cu aia ... daca te uiti bine ala nici no are sculata :)))) sta bleaga ... dc oare? ca e aia urata in plm! :) saloane cu masaj erotic sunt dar eu unu nam incercat... ma feresc de curve si de astfel de experimente! :wink:
|
Re:
Quote:
....sunt deschise de mult la noi...te cheama k zik k iti fac masaj ...baga doua panarame care habar nu au ce sa faca si knd te`ai dezzbrakat te intreaba dak nu vrei o m**e sau altceva...kam asta e cu saloanele de masaj thailandez la noi.... :roll: |
| All times are GMT +2. The time now is 06:36. |
- Copyright 2026 4Tuning