05-09-11, 21:20
|
|
Honda Driver
Stage 5
Member of: [Honda]
|
Intrebare
sunt de curand proprietarul unui civic ek9. se intampla o chestie ciudata si anume : opresc motorul , dar daca cheia ramane pe prima pozitie de conatct , acul de la benzina incepe sa urce foarte foarte incet ( a urcat de pe rosu , pana la jumatate in 40 de minute ). e o problema care ar trebui cercetata sau sa nu ma ingrijorez ? orice raspuns e binevenit.
|
|
|
05-09-11, 22:06
|
|
Stage 5
|
Re: Intrebare
Quote:
Originally Posted by MITSU
sunt de curand proprietarul unui civic ek9. se intampla o chestie ciudata si anume : opresc motorul , dar daca cheia ramane pe prima pozitie de conatct , acul de la benzina incepe sa urce foarte foarte incet ( a urcat de pe rosu , pana la jumatate in 40 de minute ). e o problema care ar trebui cercetata sau sa nu ma ingrijorez ? orice raspuns e binevenit.
|
nu trebuie sa te ingrijoreze asta.....pune si tu niste poze si o prezentare a masinii!!!
|
|
|
05-09-11, 22:41
|
|
Stage 5
|
Chiar pune poze cu Ek-ul . masina aia merita un topic ...
|
|
|
05-09-11, 22:51
|
|
Stage 5
|
chestia asta se intampla atunci cand uiti pozitiile sau farurile aprinse.am testat pe crx pe eg pe ej.ps vrem sa vedem ek9!
|
|
|
06-09-11, 10:35
|
|
Honda Driver
Stage 5
|
bine , la insistentele dumneavoastra o sa fac un topic cu masina.
LE: ai dreptate , aveam radio si pozitile aprinse.
Last edited by MITSU; 06-09-11 at 10:41.
|
|
|
09-09-11, 20:16
|
|
Stage 5
|
Quote:
bine , la insistentele dumneavoastra o sa fac un topic cu masina.
LE: ai dreptate , aveam radio si pozitile aprinse.
|
sigur e ek9??asta inseamna ca ai volanul pe dreapta nu???
|
|
|
09-09-11, 22:29
|
|
Honda Driver
Stage 5
|
am explicat in topicul dedicat masinii de ce am crezut ca e EK. nu trebuia sa fi asa sarcastic ca tu le stii pe toate. nu toti s-au nascut cu volanu de la honda in mana. bafta si multi km fara incidente.
|
|
|
10-09-11, 11:22
|
|
Stage 5
|
Quote:
am explicat in topicul dedicat masinii de ce am crezut ca e EK. nu trebuia sa fi asa sarcastic ca tu le stii pe toate. nu toti s-au nascut cu volanu de la honda in mana. bafta si multi km fara incidente.
|
nu este sarcastic, ek9 este DOAR cu volanul pe dreapta pentru ca este facut doar pentru piata japoneza.
bafta.
|
|
|
10-09-11, 11:29
|
|
Honda Driver
Stage 5
|
am inteles. a fost o confuzie pe care am facut-o , din lipsa de cunostiinte despre marca respectiva. totusi putea sa-si exprime superioritatea in alt mod.
se poate inchide , problema a fost rezolvata. repet , am masina de o saptamana ... luati-ma mai usor
|
|
|
10-09-11, 20:22
|
|
Stage 5
|
Quote:
am inteles. a fost o confuzie pe care am facut-o , din lipsa de cunostiinte despre marca respectiva. totusi putea sa-si exprime superioritatea in alt mod.
se poate inchide , problema a fost rezolvata. repet , am masina de o saptamana ... luati-ma mai usor
|
urat din parte ta....nu ma dau mare sau ma dau superior in honda dar ek9 e o masina rar intalnita.
|
|
|
10-09-11, 23:50
|
|
Honda Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by ionut_50
urat din parte ta....nu ma dau mare sau ma dau superior in honda dar ek9 e o masina rar intalnita.
|
pai si atunci de ce ai presupus ca eu stiam chestia asta , eu m-am simtit jignit cand ai zis : ( posibil ironic ) " asta inseamna ca ai volanul pe dreapta nu ? " si am raspuns cu aceasi moneda. eu nu-s genu sa dau cu pietre , dar daca sunt lovit ripostez. imi cer scuze , si repet a n-a oara...a fost o confuzie.
|
|
|
11-09-11, 15:40
|
|
Honda Driver
Stage 5
|
revin cu problema , si se pare ca a mai intervenit ceva , acul de la benzina nu coboara nici daca scot cheia din contact. arata in permanenta benzina din rezervor. am crezut ca v-a cobori incet , dar dupa 12 ore cu masina inchisa ( noaptea ) acul tot acolo era nemiscat. sugestii sau daca mai are cineva simptomul acesta...
|
|
|
11-09-11, 15:50
|
|
Honda Driver
Stage 5
|
Acul la benzina nu scade, cel putin la EG ramane la nivelu benzinei din rezervor.
|
|
|
13-09-11, 20:25
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Devu
Acul la benzina nu scade, cel putin la EG ramane la nivelu benzinei din rezervor.
|
si la mine i la fel si la un subaru am vazut si la un ford transit ) nu are stres chestia asta ! singura chestie aiurea i ca urca greu acu de benzina !
|
|
|
13-09-11, 20:38
|
|
Honda Driver
Stage 5
|
multumesc. lamurit