Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > ALFA ROMEO > Zona tehnica Alfa Romeo

Reply

Thread Tools
Old 19-09-08, 16:37   #1
juliooVip

Stage 5

Default codul navigatiei pentru alfa 166 din 2000. ajutor urgent, va rog.

Am o alfa 166 din 2000 ...si am facut prostia de a lasa codul de la navigatie intr`un loc nepotrivit cand am duso la spalatorie...iar aia de acolo au traso cu aspiratorul..si asta am vazut dupa 2 zile cand mi`a trebuit sa bag codul pt ca am scos borna...deci problema este ca numai am codul si nu merge nici navigatie nici casetofon nici clima...
Va rog dati`mi un sfat ...ce sa ii fac , unde sa ma duc...eventual un nr de tel al cuiva care se pricepe sa decodeze/deblochieze asa ceva...
pe mess daca s`ar putea ar fii minunat ! id`ul este .. Schilaci_claudiu
Multumesc anticipat
juliooVip is offline   Reply With Quote
Old 19-09-08, 16:51   #2
AleXuTzY^
Audi Driver

Stage 2

AleXuTzY^'s Avatar

Member of:
[AUDI]
[PEUGEOT]
Default Re: DACA MA POATE AJUTA SI PE MINE CINEVA VA ROG !!!!!

Incearca la reprezentanta Acolo sigur te pot ajuta
AleXuTzY^ is offline   Reply With Quote
Old 19-09-08, 17:01   #3
juliooVip

Stage 5

Quote:
Originally Posted by AleXuTzY^ View Post
Incearca la reprezentanta Acolo sigur te pot ajuta
doar bunul simt ma impiedica sa ii injur ca la usa cortului pe nenorocitii aia de la reprezentantza...care mi`au zis sa ma duc cu ea in italia de unde e luata sa iau codu de acolo ca ei nu au retea cu italia sa poata comunica cu ei ...
ei pot doar sa`mi faca comanda la o cartela..ca la orice alta piesa care costa vreo 300 de euro..si imi vine in 12 zile , cu un alt cod pt masina..iar eu nu vreau o asemenea varianta !!! una mai putin costisitoare daca s`ar putea.
La alte marci ..ex: ford..am un prieten care a pierdut la fel codu de la navigatie , sa dus cu cartea masinii...si in 2 ore i`au eliberat altu complet gratuit !!! alea firme..nu milogii astia de aici care nu stiu de capu lor
Ps: mi`au cautat 40 de mil filtru de polen sa mi`l schimbe...sunt niste penali !
va rog care poate sa ma ajute si pe mine... cu orice informatie
Old 21-09-08, 12:20   #4
ionut_cluj

Stage 5

ionut_cluj's Avatar

Quote:
Originally Posted by juliooVip View Post
doar bunul simt ma impiedica sa ii injur ca la usa cortului pe nenorocitii aia de la reprezentantza...care mi`au zis sa ma duc cu ea in italia de unde e luata sa iau codu de acolo ca ei nu au retea cu italia sa poata comunica cu ei ...
ei pot doar sa`mi faca comanda la o cartela..ca la orice alta piesa care costa vreo 300 de euro..si imi vine in 12 zile , cu un alt cod pt masina..iar eu nu vreau o asemenea varianta !!! una mai putin costisitoare daca s`ar putea.
La alte marci ..ex: ford..am un prieten care a pierdut la fel codu de la navigatie , sa dus cu cartea masinii...si in 2 ore i`au eliberat altu complet gratuit !!! alea firme..nu milogii astia de aici care nu stiu de capu lor
Ps: mi`au cautat 40 de mil filtru de polen sa mi`l schimbe...sunt niste penali !
As putea sa ti-l rezolv, dar in Cluj. O sa ma interesez azi daca stiu pe cineva si in zona ta.
ionut_cluj is offline   Reply With Quote
Old 22-09-08, 18:12   #5
AleXuTzY^
Audi Driver

Stage 2

AleXuTzY^'s Avatar

Member of:
[AUDI]
[PEUGEOT]

Quote:
Originally Posted by juliooVip View Post
ciudat ...teoretic ar trebui sa te ajute dar stii cum e romanul pana nu`i bagi ceva bani in buzunare nu se uita la tine
AleXuTzY^ is offline   Reply With Quote
Old 27-09-08, 20:55   #6
vlad_strumph

Stage 5

vlad_strumph's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

tu trebuie sa suni la o reprezentanta,sa dai seria sasiului...iar ei sa iti zica codul...e simplu...eu asa stiu...daca nu te rezolva,bate pe cineva macar sa te calmezi
Daily... https://forum.4tuning.ro/643-masina-m...ml#post5492092
vlad_strumph is offline   Reply With Quote
Old 27-09-08, 21:36   #7
juliooVip

Stage 5

Quote:
Originally Posted by vlad_strumph View Post
tu trebuie sa suni la o reprezentanta,sa dai seria sasiului...iar ei sa iti zica codul...e simplu...eu asa stiu...daca nu te rezolva,bate pe cineva macar sa te calmezi
pai nu e asa de batut n`am batut pe nimeni ... dar sa rezolva mi`a decodato cineva cu 2 mil jumate ...si am fost destul de multumit , sa dus si masina...ca nu prea sunt bune alfele astea..ma scapai de ea
- Copyright 2025 4Tuning -