Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 09-07-08, 15:25   #1
Nevermind

Stage 1

Default Buy-Back

Salut baieti,

Sper ca am incadrat bine topicul acesta.

De ceva vreme caut pe net informatii despre sistemul de Buy-Back. Ma intereseaza informatii din perspectiva furnizorului (dealerul, vanzatorul). V-as ruga sa ma ajutati din cunostintele/resursele voastre cu niste informatii legate de avantajele, dezavantajele, investitiile necesare pentru a implementa acest sistem, absolut orice care considerati ca este important !

Am spus ca ma intereseaza in special din perspectiva vanzatorului, furnizorului de Buy-Back. Oricum, apreciez si informatii, intamplari legate de acest sistem din perspectiva cumparatorului !

Mersi
Nevermind is offline   Reply With Quote
Old 11-07-08, 16:36   #2
Nevermind

Stage 1

Default Re: Buy-Back

Nimeni, nimic ?
Old 11-07-08, 18:36   #3
13tsp

Stage 5

13tsp's Avatar

Salut.
Nu prea stiu multe despre acest sistem,dar din ce am auzit,te duci cu masina la dealer,ei ti-o coteaza la un pret,la care probabil s-ar putea sa nu-ti convina.
Am vazut ca si pe site-ul celor de la BMW in Romania sau la Automobile Bavaria este disonibil buy-back-ul te poti interesa si pe acele site-uri.
O zi buna
"Torque" is how far you take the fence with you.

Last edited by 13tsp; 11-07-08 at 18:38.
13tsp is offline   Reply With Quote
Old 11-07-08, 19:55   #4
Nevermind

Stage 1

Da, tocmai asta e smecheria . Ca gasesc doar ce i-ar interesa pe clienti, nu culisele sistemului adica lucrurile care ii privesc pe dealeri. Mersi
oricum pentru ajutor !
- Copyright 2025 4Tuning -