![]() |
Buy-Back
Salut baieti,
Sper ca am incadrat bine topicul acesta. De ceva vreme caut pe net informatii despre sistemul de Buy-Back. Ma intereseaza informatii din perspectiva furnizorului (dealerul, vanzatorul). V-as ruga sa ma ajutati din cunostintele/resursele voastre cu niste informatii legate de avantajele, dezavantajele, investitiile necesare pentru a implementa acest sistem, absolut orice care considerati ca este important ! Am spus ca ma intereseaza in special din perspectiva vanzatorului, furnizorului de Buy-Back. Oricum, apreciez si informatii, intamplari legate de acest sistem din perspectiva cumparatorului ! Mersi |
Re: Buy-Back
Nimeni, nimic ?:)
|
Salut.
Nu prea stiu multe despre acest sistem,dar din ce am auzit,te duci cu masina la dealer,ei ti-o coteaza la un pret,la care probabil s-ar putea sa nu-ti convina. Am vazut ca si pe site-ul celor de la BMW in Romania sau la Automobile Bavaria este disonibil buy-back-ul te poti interesa si pe acele site-uri. O zi buna;) |
Da, tocmai asta e smecheria :). Ca gasesc doar ce i-ar interesa pe clienti, nu culisele sistemului adica lucrurile care ii privesc pe dealeri. Mersi
oricum pentru ajutor ! |
| All times are GMT +2. The time now is 03:46. |
- Copyright 2026 4Tuning