Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 22-04-08, 21:35   #1
DyZ
X-Team Racing Club Member

Stage 5

DyZ's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]
[VW]
Default o intrebare

Salut ! am si eu o intrebare ... o masina cu numerele expirate si radiata ... se poate circula cu ea din nou cu nr provizorii ? mentionez fara a plati taxa de prima inmatriculare ( ma intereseaza sa circul cu ea pana la data de 1 iulie ) Multumesc
Old 22-04-08, 22:33   #2
sebaaa

Stage 5

sebaaa's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
Default Re: o intrebare

Quote:
Originally Posted by DyZ View Post
Salut ! am si eu o intrebare ... o masina cu numerele expirate si radiata ... se poate circula cu ea din nou cu nr provizorii ? mentionez fara a plati taxa de prima inmatriculare ( ma intereseaza sa circul cu ea pana la data de 1 iulie ) Multumesc
nr de zoll expirate sau din alta tara radiata ? se pot face numere rosii romanesti ,valabile 30 zile dar TREBUIE platita taxa apoi sau nu va fi inmatriculata
din nou numere provizorii -adica cum sunt alea de zoll nu se mai pot face inca odata pe acelasi proprietar si nici pe altu.. trebuie inmatriculata intr-o tara undeva
inmatriculeaz-o pe bulgaria si cu asta basta
sau pe 2 mai iti faci numere rosii de RO si o sa mai ai o luna pana trebuie platita taxa
sebaaa is offline   Reply With Quote
Old 22-04-08, 22:40   #3
DyZ
X-Team Racing Club Member

Stage 5

DyZ's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]
[VW]

masina a avut numere de franta dupa ce au expirat astea ... a avut numere rosii ( respectiv radiata ) ... si eu vreau sa mai astept data de 1 iulie dar pana atunci doream sa mai circul cu masina... dar nu cred ca exista vreo posibilitate legala de a face asta.
DyZ is offline   Reply With Quote
Old 27-04-08, 03:55   #4
ionut_cluj

Stage 5

ionut_cluj's Avatar

Quote:
Originally Posted by DyZ View Post
masina a avut numere de franta dupa ce au expirat astea ... a avut numere rosii ( respectiv radiata ) ... si eu vreau sa mai astept data de 1 iulie dar pana atunci doream sa mai circul cu masina... dar nu cred ca exista vreo posibilitate legala de a face asta.
vinde-o unui membru al familiei tale, transcrie-o pe numele lui/ei si poti lua din nou numere rosii.
ionut_cluj is offline   Reply With Quote
Old 01-05-08, 01:26   #5
sebaaa

Stage 5

sebaaa's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

Quote:
Originally Posted by ionut_cluj View Post
vinde-o unui membru al familiei tale, transcrie-o pe numele lui/ei si poti lua din nou numere rosii.
am senzatia ca nu merge treaba asta..si ar trebui sa o faci lunar , si o sa ai o droaie de proprietari pe lista, la un moment dat o sa bata la ochi..nu cred ca merge ca era o portita prea mare in lege sa mearga..
cine se poate interesa? ma refer la cineva care poate citi legislatia printre randuri si stie trebuile astea calumea ca asa putem sa ne dam cu totii cu parerea
Old 02-05-08, 12:50   #6
ionut_cluj

Stage 5

ionut_cluj's Avatar

Quote:
Originally Posted by sebaaa View Post
am senzatia ca nu merge treaba asta..si ar trebui sa o faci lunar , si o sa ai o droaie de proprietari pe lista, la un moment dat o sa bata la ochi..nu cred ca merge ca era o portita prea mare in lege sa mearga..
cine se poate interesa? ma refer la cineva care poate citi legislatia printre randuri si stie trebuile astea calumea ca asa putem sa ne dam cu totii cu parerea
Nu este nimic ilegal in treaba asta. Pana la urma care e problema politiei cu cati proprietari a avut masina? Am un vecin care face asta din octombrie anul trecut.

Official Porsche hater.
ionut_cluj is offline   Reply With Quote
Old 03-05-08, 20:17   #7
sebaaa

Stage 5

sebaaa's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

Quote:
Originally Posted by ionut_cluj View Post
Nu este nimic ilegal in treaba asta. Pana la urma care e problema politiei cu cati proprietari a avut masina? Am un vecin care face asta din octombrie anul trecut.
aa deci merge foarte misto atunci..
ingropati repede topicul sa nu se afle!
- Copyright 2026 4Tuning -