Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   o intrebare (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/75559-intrebare.html)

DyZ 22-04-08 21:35

o intrebare

Salut ! am si eu o intrebare ... o masina cu numerele expirate si radiata ... se poate circula cu ea din nou cu nr provizorii ? mentionez fara a plati taxa de prima inmatriculare ( ma intereseaza sa circul cu ea pana la data de 1 iulie ) Multumesc

sebaaa 22-04-08 22:33

Re: o intrebare

Quote:

Originally Posted by DyZ (Post 1497584)
Salut ! am si eu o intrebare ... o masina cu numerele expirate si radiata ... se poate circula cu ea din nou cu nr provizorii ? mentionez fara a plati taxa de prima inmatriculare ( ma intereseaza sa circul cu ea pana la data de 1 iulie ) Multumesc

nr de zoll expirate sau din alta tara radiata ? se pot face numere rosii romanesti ,valabile 30 zile dar TREBUIE platita taxa apoi sau nu va fi inmatriculata
din nou numere provizorii -adica cum sunt alea de zoll nu se mai pot face inca odata pe acelasi proprietar si nici pe altu.. trebuie inmatriculata intr-o tara undeva
inmatriculeaz-o pe bulgaria si cu asta basta
sau pe 2 mai iti faci numere rosii de RO si o sa mai ai o luna pana trebuie platita taxa;)

DyZ 22-04-08 22:40

masina a avut numere de franta dupa ce au expirat astea ... a avut numere rosii ( respectiv radiata ) ... si eu vreau sa mai astept data de 1 iulie :) dar pana atunci doream sa mai circul cu masina... dar nu cred ca exista vreo posibilitate legala de a face asta.

ionut_cluj 27-04-08 03:55

Quote:

Originally Posted by DyZ (Post 1497801)
masina a avut numere de franta dupa ce au expirat astea ... a avut numere rosii ( respectiv radiata ) ... si eu vreau sa mai astept data de 1 iulie :) dar pana atunci doream sa mai circul cu masina... dar nu cred ca exista vreo posibilitate legala de a face asta.

vinde-o unui membru al familiei tale, transcrie-o pe numele lui/ei si poti lua din nou numere rosii.

sebaaa 01-05-08 01:26

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 1504890)
vinde-o unui membru al familiei tale, transcrie-o pe numele lui/ei si poti lua din nou numere rosii.

am senzatia ca nu merge treaba asta..si ar trebui sa o faci lunar , si o sa ai o droaie de proprietari pe lista, la un moment dat o sa bata la ochi..nu cred ca merge ca era o portita prea mare in lege sa mearga..
cine se poate interesa? ma refer la cineva care poate citi legislatia printre randuri si stie trebuile astea calumea ca asa putem sa ne dam cu totii cu parerea

ionut_cluj 02-05-08 12:50

Quote:

Originally Posted by sebaaa (Post 1508763)
am senzatia ca nu merge treaba asta..si ar trebui sa o faci lunar , si o sa ai o droaie de proprietari pe lista, la un moment dat o sa bata la ochi..nu cred ca merge ca era o portita prea mare in lege sa mearga..
cine se poate interesa? ma refer la cineva care poate citi legislatia printre randuri si stie trebuile astea calumea ca asa putem sa ne dam cu totii cu parerea

Nu este nimic ilegal in treaba asta. Pana la urma care e problema politiei cu cati proprietari a avut masina? Am un vecin care face asta din octombrie anul trecut.

sebaaa 03-05-08 20:17

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 1510660)
Nu este nimic ilegal in treaba asta. Pana la urma care e problema politiei cu cati proprietari a avut masina? Am un vecin care face asta din octombrie anul trecut.

aa deci merge :) foarte misto atunci..
ingropati repede topicul sa nu se afle!

All times are GMT +2. The time now is 14:01.

- Copyright 2026 4Tuning