Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 06-03-08, 20:37   #1
supreme88

Stage 2

Default r.a.r

buna seara.am si eu o intrebare. anul trecut in luna aug.mi-am cumparat o masina din alt oras. ca orice om am fost la r.a.r pt.omologare.mentionez ca masina era ekipata cu jante de 17 . mi-au dat omologarea fara nici o problema.apoi am fost la politie in fine...ideea e ca nu mam uitat pe certificatul de inm.daca mi-au trecut jantele de 17,am doar pe cele de 16.
sapt.trecuta avand o problema cu servodirectia ,cei de la reprezentanta mi-au zis ca nu am trecute jantele de 17 in certificatul de inm. si k o sa am probleme . acum nuj ce trebuie facut? sa ma duc la r.a.r sa le spun k au omis sa-mi treaca jantele,nu cred ca ma vor crede sau sa-mi fac iar omologarea.problema este ca am folie pe geamurile din fatza si nu imi vor da omologarea,deci trebuie sa le dau jos. astept pareri.ms
Old 08-03-08, 11:02   #2
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]
Default Re: r.a.r

pai poate nu au vazut ca ai jante pe 17 si au trecut cu vederea .. din gresala si nu au fost atenti diferenta mare de pe 16 pe 17 .. nu ar fii ... dar incearca sa le omologhezi sa nu ai probleme

Psycho is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -