Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Closed Thread

Thread Tools
Old 06-01-05, 09:45   #1
Mr.Nice
Registered

Stage 5

Mr.Nice's Avatar

Default PRIMUL TUNING LA DACIA LOGAN

Tuning german pentru Dacia Logan

Ultimul model modificat de Elia - renumita firma de tuning specializata in Renault si Nissan - este Dacia Logan.

Prezentat la Salonul de Tuning de la Essen, in premiera mondiala, Logan Elia nu are inca modificari substantiale, dar look-ul este usor schimbat, masina avand jante de 17\" cu pneuri 215/40 R 17, un eleron discret pe portbagaj (169 Euro), si aripioare Cup-Wings (125 Euro), sub spoilerul fata. Garda la sol a fost usor coborata, printr-o suspensie speciala (185 Euro). Esapamentul, destul de inestetic in varianta de serie, a beneficiat de o iesire din inox ce costa 59 Euro.

Modelul modificat Dacia Logan Elia costa 9.988 de Euro, valoarea totala a modificarilor fiind de 2.038 Euro. Dacia Logan va fi disponibila in Europa de Vest in a doua jumatate a anului viitor, prin intermediul grupului Renault. Cine nu vrea sa astepte atat de mult, poate sa-si achizitioneze acum versiunea Elia tuning

PEACE

Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	4121143252171_dacia-elia_139.jpg
Views:	120
Size:	38.1 KB
ID:	15770  
Mr.Nice is offline  
Old 06-01-05, 10:32   #2
Bogdan_16v
Guest

Se discuta deja in alta parte: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...t=4745&start=0 ...

Old 06-01-05, 10:36   #3
Mr.Nice
Registered

Stage 5

Mr.Nice's Avatar

Atata timp cat eu sunt corespondent, datoria mea este sa pun articole, reportaje etc. pe sectiunea ARTICOLE. Nu stau sa caut sa vad cine a pus un articol pe care vreau sa-l pun si eu pe nu stiu ce SECTIUNE de pe 4TUNING.

VA MULTUMESC

PEACE

Gratzian: Dar nu te-a certat... doar a atras atentia... asta este si datoria lui...
mama.. de le atmosfera asta, toata lumea este \"tensionata\"

Mr.Nice is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -