![]() |
PRIMUL TUNING LA DACIA LOGAN
1 Attachment(s)
Tuning german pentru Dacia Logan
Ultimul model modificat de Elia - renumita firma de tuning specializata in Renault si Nissan - este Dacia Logan. Prezentat la Salonul de Tuning de la Essen, in premiera mondiala, Logan Elia nu are inca modificari substantiale, dar look-ul este usor schimbat, masina avand jante de 17\" cu pneuri 215/40 R 17, un eleron discret pe portbagaj (169 Euro), si aripioare Cup-Wings (125 Euro), sub spoilerul fata. Garda la sol a fost usor coborata, printr-o suspensie speciala (185 Euro). Esapamentul, destul de inestetic in varianta de serie, a beneficiat de o iesire din inox ce costa 59 Euro. Modelul modificat Dacia Logan Elia costa 9.988 de Euro, valoarea totala a modificarilor fiind de 2.038 Euro. Dacia Logan va fi disponibila in Europa de Vest in a doua jumatate a anului viitor, prin intermediul grupului Renault. Cine nu vrea sa astepte atat de mult, poate sa-si achizitioneze acum versiunea Elia tuning PEACE :peace: |
Se discuta deja in alta parte: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...t=4745&start=0 ... :wink:
|
Atata timp cat eu sunt corespondent, datoria mea este sa pun articole, reportaje etc. pe sectiunea ARTICOLE. Nu stau sa caut sa vad cine a pus un articol pe care vreau sa-l pun si eu pe nu stiu ce SECTIUNE de pe 4TUNING.
VA MULTUMESC PEACE :peace: Gratzian: Dar nu te-a certat... doar a atras atentia... asta este si datoria lui... mama.. de le atmosfera asta, toata lumea este \"tensionata\" :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 09:12. |
- Copyright 2026 4Tuning