Member of: [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [PARTICIPANT CURSE] [Echipa de sprijin]
Noua dotare a politiei - Dacia LOGAN - Exclusiv 4tuning
DIN NOU PREMIERA 4TUNING
DACIA LOGAN acum in dotarea politiei romane
O uriasa coloana de masini transportand dacii logan de politie a intrat astazi in Bucuresti. www.4tuning.ro va prezinta in avampremiera poze ale noilor masini de politie
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [PARTICIPANT CURSE] [Honda]
Ma scuzati, nu m-am putut abtine!!!
Cum poti sa faci asa ceva, orice masina un pic mai buna o sa le faca praf???
Inainte nu se luau dupa motociclisti ca nu ii puteau ajunge, acum nu o sa se mai ia dupa nimeni!!!
shadow da tu crezi ca ei alearga dupa hoti ca in filme ?
cred ca sunt 1.6 dar ne poate zice cineva daca sunt versiunile de pe piata? sau au ceva dotari in plus, daca ar fi fost putin destepti ar putea sa le bage usor motorul cu 16valve desi nu prea cred.
sa vedeti ce o sa fie acum cu machinetele de politie ))) exact ca in taxi 1 sau 2 nush sigur cand se tamponeaza multe masini de pol )))))))) ............acum se cred francezi copoi nostri
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Anonymous Motorsport ]
Catch me if u can!.... Pai trebuia sa castige si Renault ceva pe Loganuri si dak nu de la statul roman.. de la cine?
Oricum trebuie sa ne bucuram... sar mai repede in ochi decat celelalte masini de politie... asa umflate si frumoase cum sunt loganurile astea... le vedem si noi mai de la distanta...
vine iarna, nu? vreti sa tremure garcea pe strazi? nu se poate asa ceva...
oricum parca traim pe alta planeta... nu au bani sa-si refaca sectiile, dar in schimb au de dat pe masini noi. ce dracu asta-i manevra fratzilor....