daca ai cartea masinii, faci un contract de vanzare cumparare intre tine si un X, o scoti de la financiar si cu asta basta. Eventual daca stii cum il cheama pe cel caruia i-ai dat tu masina, faci contractul intre tine si el (nu conteaza ca el a dat-o mai departe). Macar o scoti de la financiar, nu mai platesti impozit sau amenzi. DAR daca cel care are acum masina, face vreun accident si fuge de la locul lui, sau face magarii prin trafic, politia o sa caute proprietarul dupa numarul de inmatriculare, iar acela esti tu, el nu o poate inmatricula pe numele lui fara cartea masinii(pe care ai spus ca o ai tu)...in cazul asta tu poti doar demonstra politiei ca masina este vanduta(prin contractul de VC facut mai sus) si ca nu ai fost tu cel care a savarsit acele fapte, urmand ca politia sa aibe dreptul de a retine actele si numerele parca masinii cand este prinsa in trafic, iar cel de la volan luat la intrebari. ......este o varianta prin care poti rezolva treaba. In cazul tau au fost si inca sunt multi, dar poti incerca ce am scris eu aici.
LE: sau faci ce a zis vali mai sus, daca cei de la politie nu te dau cu flit (am intrebat si mi-au spus ca nu mai pot radia o masina la ei, e deajuns sa o scot de la fisc
...legea din Romania se aplica dupa bunul plac al celui de la ghiseu la momentul respectiv)