Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 29-01-11, 21:00   #16
macul

Stage 1

Default Re: passat ruginit

Quote:
Originally Posted by Predator View Post
Ma faci sa rad, sincer, provincialule.

Ma bucura faptul ca numesti un Passat masina scumpa. Mai mult, ma mira ca ai dat banii pe ea. Dar... prefer sa ma opresc aici.

Despre VW Germania, nu ai cum sa stii ca isi bate joc de cei din estul Europei. Poate cei din Romania nici nu transmit detaliile mai departe ca ii doare la basca.
cand o sa ai tu aceleasi masini pe care le am eu atunci o sa poti sa vorbesti, pana atunci liniste ca esti depasit. in germania am vorbit si pentru romania se face separat decat pentru germania . asa ca nu vorbi daca nu stii. informeaza-te , suna ,iti dau nr. daca stii limba daca nu ..............
macul is offline   Reply With Quote
Old 29-01-11, 21:06   #17
Predator

Stage 5

Iti multumesc ca-mi sustii teoria cum ca suma de 28000 chiar ai strans-o cu mari eforturi. Nu mai epata de fata cu mine, ca nu ti-am dat informatii ca sa o poti face.

Succes cu miloaga.

low sau nu ?
Predator is offline   Reply With Quote
Old 29-01-11, 21:10   #18
macul

Stage 1

Quote:
Originally Posted by Predator View Post
Iti multumesc ca-mi sustii teoria cum ca suma de 28000 chiar ai strans-o cu mari eforturi. Nu mai epata de fata cu mine, ca nu ti-am dat informatii ca sa o poti face.

Succes cu miloaga.
bou tot bou ramane chiar daca da de gard.. du-te la culcare
macul is offline   Reply With Quote
Old 29-01-11, 21:34   #19
TZN 85 BUB

Stage 5

TZN 85 BUB's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[2 Roti]

nenea , nenea .... de ce nu va duceti in germania - garantia nu e doar de romania ! banuiesc
TZN 85 BUB is offline   Reply With Quote
Old 29-01-11, 22:45   #20
turbojack

Stage 5

turbojack's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[PEUGEOT]

Quote:
Originally Posted by macul View Post
in germania se schimba pe loc. pentru romania se fac altfel vw am confirmare de la vw din wolfsburg , mi-au spus ca ...
NU zau ! Ti-a spus personal directorul general la un shpritz.
Nu mai vorbi prostii sa te creada totii copiii.
Nimeni dintr-un concern nu are voie sa destainuie nimic din procedurile interne,sub sanctiune lavorativa (dat afara) sau chiar penala ( daca dezvaluie secrete de fabricatie).
Rugina pe elemente vopsite trebuie sa fie dovedita ca este defect de fabricatie;de cele mai multe ori aceasta se datoreaza actiunii pietrelor sau altre actiuni mecanice,care sparg lacul ,care exfoliaza la spalarile "profesionale" cu jet de 150 bar.
Trebuie studiat certificatul de garantie.
Daca se vede actiune mecanica,este clar ca garantia nu poate fi acordata.
Pe garantie se dau "X" luni pentru vopsea si "N" ani (de regula 10 ani) pentru rugina cu PERFORATIE.
Pe vremea cand lucram la o reprezentanta,imi veneau destui "papagali" cu capote si bari fata ciuruite,cu urme evidente de lovituri de pietre.Crezi ca ma intimidau cu ceva?Documentul de garantie ma indreptatea sa-i trimit la plimbare si n-au decat sa vina cu toata echipa de la OPC.
De cei de la Baia-Mare stiu ca sunt in afara profesionalismului,de aia au dat si faliment.
Daca erai asa de ofticat de ce n-ai facut o plimbare pana la Debrecen? Garantia este acoperita oriunde in Europa.

Last edited by turbojack; 29-01-11 at 22:51.
turbojack is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -