Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 29-12-10, 01:09   #1
Disclaimer

Stage 2

Disclaimer's Avatar

Default platforma auto

Salut, care siti o platforma auto de vanzare, sa suporte maxim 1300 de kg,un pret omenesc evident nu cum vad pe net, second and 1500 de euro...este o bucata de fier totusi nu e o masina intreaga, si as avea o intrebare, chiar trebuie vreun jeep sau mai stiu eu ce masina 4x4 cu motor mare puternic sa poata sa traga o platforma cu o masina pe ea? sau merge si cu mom's car de 1.3?
Disclaimer is offline   Reply With Quote
Old 29-12-10, 01:58   #2
Alex_19Mig

Stage 5

Alex_19Mig's Avatar

Member of:
[Oltcit]
Default Re: platforma auto

Quote:
Originally Posted by Disclaimer View Post
Salut, care siti o platforma auto de vanzare, sa suporte maxim 1300 de kg,un pret omenesc evident nu cum vad pe net, second and 1500 de euro...este o bucata de fier totusi nu e o masina intreaga, si as avea o intrebare, chiar trebuie vreun jeep sau mai stiu eu ce masina 4x4 cu motor mare puternic sa poata sa traga o platforma cu o masina pe ea? sau merge si cu mom's car de 1.3?
In cartea masini este trecut cat poti remorca cu masina.
Calculezi greutatea platformei si greutatea masini si vezi daca depaseste sau e mai putin.
Daca depaseste cu mult atunci e riscul sa se ridice de bot masina.
Old 29-12-10, 13:23   #3
Disclaimer

Stage 2

Disclaimer's Avatar

Default Re: platforma auto

Quote:
Originally Posted by Alex_19Mig View Post
In cartea masini este trecut cat poti remorca cu masina.
Calculezi greutatea platformei si greutatea masini si vezi daca depaseste sau e mai putin.
Daca depaseste cu mult atunci e riscul sa se ridice de bot masina.
Ok, ms mult.
Disclaimer is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -