Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 01-11-10, 13:12   #1
TyByShor

Stage 1

Default help me !!

Salut baieti, am si eu o rugaminte la voi, sa ma ajutati sa ma decid in a-mi cumpara o masina.... pana in 8000 e sau pe acolo , eu as vrea un opel astra gtc 2005-2009.. 1.9 120cp sau 150cp.....dar acum vine problema ca e in 2usi si ma gandesc ca e putin incomod pt prt, si a doua varianta ar fi un seat leon (1p) 2.0 140cp (in skimb la seat nu-mi prea place interiorul ,adica nu ma atrage f mult ,dar imi place ca e in 4usi.) , alta problema nu stiu cum sta seat la intretinere motor 2.0... , la opel e incomod ,? e loc in spate? spuneti0mi orice....:-s
TyByShor is offline   Reply With Quote
Old 04-11-10, 03:49   #2
marius3030

Stage 5

marius3030's Avatar

Member of:
[Fiat]
[Opel]
[SKODA]
Default Re: help me !!

deci e cam acelasi spatiu ca la stilo..aprox. asa!
acum depinde si de pozitia ta la volan,inaltimea ta,sunt mai multe chestii aici.
spre exemplu eu stau cu scaunul foarte pe spate si nu incape nimeni in spatele meu,dar trag scaunul in pozitie normala cand vreau s iau pe cineva si nu-i problema.o alta treaba naspa este ca treb s te dai sau sa se dea cel din drapta jos ca sa coboare cnv din spate.mnaa..acum tu decizi ce iti trebuie.
spor la achizitie!

/// E39

www.e39.ro
marius3030 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -