Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 12-06-06, 18:51   #1
ZoliaT
Administrator

Stage 5

ZoliaT's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[Echipa de sprijin]
Default vandalism fara limite ... ce masuri se pot lua in astfel de cazuri ?

Quote:
Asta se intampla cu masina ta oricat de scumpa ar fii daca vii in TM in complexul studentesc si te iei in gura cu bodyguarzii din localuri! orice ar fi facut omu ala cu maisna...cum de nu le-a fost mila s ao distruga in halul ala....
vandalism fara limite ... ce masuri se pot lua in astfel de cazuri ?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	06-06-11_09-55.jpg
Views:	340
Size:	745.8 KB
ID:	113690   Click image for larger version

Name:	06-06-11_09-56.jpg
Views:	307
Size:	705.1 KB
ID:	113693  
Attached Images
File Type: jpg 06-06-11_09-551.jpg (751.8 KB, 124 views)
ZoliaT is offline   Reply With Quote
Old 12-06-06, 19:24   #2
[-O-]

Stage 3

[-O-]'s Avatar

Default Re: vandalism fara limite ... ce masuri se pot lua in astfel de cazuri ?

Hmmmm...in afara de plangere la Politie? Pai (cred) depinde pe ce fel de loc era masina parcata, respectiv in ce fel de parcare se afla masina - parcare publica, aflata in administrarea Primariei (cum sunt toate drumurile, spatiile publice, etc), sau proprietate privata (a localului in fata caruia era parcata masina). Daca este vorba de o parcare privata (adica apartine unei persoane fizice, sau unei firme) poti sa-l dai pe proprietar in judecata. Pe spatiu public este mai complicat...oricum, din poza vad ca in spatele masinii este un camin - masina mai mult ca sigur avea alarma - deci cineva trebuie sa fi auzit zgomotele si sa fi vazut toata scena. Trebuie cautati martori (ca daca te lasi pe mana Politiei...), mers la Politie si date declaratii. Eventual, daca exista fonduri (si cine are o asemenea masina, cred ca dispune de ele) angajati niste detectivi particulari, sa urmareasca un pic "activitatea" in zona si sa afle mai multe. Zic si eu...
[-O-] is offline   Reply With Quote
Old 12-06-06, 19:53   #3
SHOGUN-A8

Stage 5

SHOGUN-A8's Avatar

Default Re: vandalism fara limite ... ce masuri se pot lua in astfel de cazuri ?

Quote:
Originally Posted by ZoliaT
vandalism fara limite ... ce masuri se pot lua in astfel de cazuri ?
Singura masura care cred eu ca l-ar face pe proprietar multumit ar fi sa ii bata pe aia....in ultimul hal...numai cu capul de jante....
Inteleg ca asta ar fi o abordare mai ciudata a problemei...dar alta posibilitate eu nu vad...
Alea sunt niste animale salbatice...
Oricum...la banii lui nu ar trebui sa aiba probleme cu prinderea si cu baterea lor...

Anyway....Chernobyl....here i come...I love Chernobyl!!!
SHOGUN-A8 is offline   Reply With Quote
Old 12-06-06, 19:59   #4
mihai88

Stage 5

mihai88's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

100%proprietaru e un om bazat.....e in cazu asta chemam cativa prieteni....vreo 50 la numar cu bate si alte dalea si puneam paru pe budygarzy pana imi pupau incaltamintea si plateau daunele.......fara daune la club si alte dalea....ca daca le dai lor omoru nu prea are ce sa iti faca poilitia...o amenda,un dosar...big deal....dar daca distrugi clubu e mai rau

sfatul meu catre proprietar este sa nu astepte dupa politie si sa treaca la fapte

P.S:e rezistent parbrizu....ca parca se vede ca au incercat sa il sparga si pe ala...fara rezultate

se cunoaste proprietaru?!

Last edited by mihai88; 12-06-06 at 20:02.
mihai88 is offline   Reply With Quote
Old 12-06-06, 21:07   #5
Jady

Stage 5

Jady's Avatar

Member of:
[Opel]

A.... ce bun era un UZI...sau chiar doua? Din ce vad eu, e ceva sange pe usa din stanga, deci o mama de bataie poate ca ar fi cam putin... UMILITI bine pe langa bataie ar fi mai "frumos" daca pot folosi un asemenea termen.

Last edited by Jady; 12-06-06 at 21:09.
Jady is offline   Reply With Quote
Old 12-06-06, 21:23   #6
3SGE

Stage 5

3SGE's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

Asta este tara noastra, mandra si frumoasa! Cateodata trebuie sa ne fie rusine ca suntem romani! In felul acesta vom fii intotdeauna la coada europei.
3SGE is offline   Reply With Quote
Old 12-06-06, 22:54   #7
NightClubRacer

Stage 5

NightClubRacer's Avatar

Member of:
[2 Roti]

asta e cu romanii astia, trebuie invatati sa respecte unele lucruri...eu daca as fi fost in locul proprietarului, le-as trage o mama de bataie sa se invete minte. Bine daca sunt baieti destepti se potolesc, daca nu o sa vandalizeze iara masina si tot asea...pana cand unu va ceda.
Old 12-06-06, 23:27   #8
bano

Stage 5

bano's Avatar

masina are nr de afara poate sau bazat ca nare cu cine sa vina . bodygarzi or fi preteni cu jiji super smk nu da ei afacut asta daca propietaru avand arfe si fize merita .are balta peste.
bano is offline   Reply With Quote
Old 13-06-06, 02:38   #9
Leutzu_
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Suzuki]

le-as muta fata la spate...
Leutzu_ is offline   Reply With Quote
Old 13-06-06, 02:54   #10
Bmwaldo

Stage 5

Bmwaldo's Avatar

oare mai traieste proprietaru ? ... cine stie ce " baiat " o fi tras cu ceva inspre porsche ... credetzi k o vandalizau aiurea ?>...dak ma uit mai atent se pare k sunt ceva gauri de la un pistol automat sau ceva d genu`...deci sigur .. avea o polita de platit cuiva ... nu cred k s`ar apuca aiurea sa distruga o masina mai ales in romania .. unde se cam afla tot .. " pe la spate " ....nu stiu c sa zic ..o fi fost bazat proprietaru` ...dar dak apare si sange pe portiera se pare k a fost si el lovit sau cine stie ..doar soferu ... adica 1 -2 gloante ... deci dak esti mort nush cum ai mai bate pe cineva ...dar ...cred k a fost ceva mai grav..pt mai multe mii de oiro ..sau mai stii....
Bmwaldo is offline   Reply With Quote
Old 13-06-06, 02:55   #11
Bmwaldo

Stage 5

Bmwaldo's Avatar

si masina are nr de TM ...de leasing..nu`s din afara numerele
Old 13-06-06, 07:17   #12
T.rac3Er

Stage 5

la ce masina e acolo tind sa cred ca omu nu e un b@sinos, si e bazat. deci un asemenea act daca a fost facut de niste oameni obisnuiti, au supt-o. dar tind sa cred ca e o rezolvare de conturi.
Old 13-06-06, 07:53   #13
Bmwaldo

Stage 5

Bmwaldo's Avatar

uitativa la a2a poza ... la aripa langa far...sa vedetzi acolo gaurele ...cum zicea cineva mai sus .. un uzy ...
Old 13-06-06, 09:39   #14
Jady

Stage 5

Jady's Avatar

Member of:
[Opel]

A... alea nu-s gauri, iar daca ar fi, uzi are calibrul ceva mai mare.
Jady is offline   Reply With Quote
Old 14-06-06, 08:13   #15
T.rac3Er

Stage 5

clar nu sunt gloante alea..nici macar alice , pt ca nu au lasat o amprenta conforma unui proiectil. sunt de la o "arma" melee cu protuberante, care prin aplicarea de catre un om fortos nu a reusit nici macar sa strapunga caroseria decat in 2,3 locuri
T.rac3Er is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -