| Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente |
28-11-07, 08:57
|
|
Stock
|
Re: Becuri Philips NightGuide
salutare! daca vreti orce model de bec Philips va rog sa ma contactati pentru detalii la nr. de tel 0721.246.291
|
|
|
07-07-08, 14:49
|
|
Stock
|
Comparatie intre toate tipurile de faruri de la Philips
Power 2 Night
X-treme Power
Vision Plus
Night Guide
Blue Vision
|
|
|
17-11-08, 02:16
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by laur200445
de acord...aceiasi 85 delei cel mai prost investiti aseara am push h4 blue vision si diferenta e insesizabila bat chiar mai putin decat cele originale iar lumina nu este deloc asemanatoare cu cea a xenonului..nush imi vine sa le sparg...poate o sa incertc cu niste bosch zicea cineva pe aici...oricum e doar numele de becurile astea...calitatea lipsa
|
ai dreptate diferenta este foarte mica
ala cu pisica lui era incantat ca el avea becuri de 15 ani dalea galbejite daia a fost incantat
mie miau trecut niste becuri philips prin mana si pot sa va zic sincer cine vrea lumina alba si distanta mai mare sa incerce philips xteam power performance
sunt cele mai bune becuri la 55w bineinteles ca sunt si mai scumpe putin dar merita mai ales la logan ca nu are plasticu ala in care intra becu bat extraordinar de bine
|
|
|
04-12-08, 21:57
|
|
|
CITROEN Driver
 Stage 5
Member of: [Freehand Design Usergroup] [Colectionar Machete] [4Rally] [CITROEN]
|
Am luat si eu H4 blue vision si la fel nu is multumt de ele.  Eu cautasem Osram Night breaker si nu am gasit decat astea. Un sfat imi puteti da ? Night Guide sau Xtreme Power ? Si un pret ?
|
|
|
11-12-08, 22:12
|
|
Stock
|
totusi care e diferenta intre ele ca pare insesizabila
|
|
|
04-03-09, 10:31
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by saizu
salutare! daca vreti orce model de bec Philips va rog sa ma contactati pentru detalii la nr. de tel 0721.246.291
|
SAL As vrea sa stiu daca ai becuri NightGuide H4 pentru un fiesta 2001 si la ce pret?daca se poate trimite prin posta? Multumesc mult
|
|
|
06-03-09, 19:47
|
|
 Stage 5
Member of: [Fiat]
|
Si eu sunt interesat de acelasi lucru.
|
|
|
16-03-09, 07:14
|
|
|
Ford Driver
Stage 3
Member of: [FORD] [Xtreme Club Emotion]
|
ceau am pus si eu philips blue vision si vreau sa imi schimb si becurile de pe pozitie ...am gasit unule tot de la philips , si pe site scrie ca sunt aprobate pe drumuri europene ECE37 ...ce am vrut sa va intreb: daca imi pun aceste becuri pe pozitie si ma opreste politia imi poate face ceva? intreb pt ca un var de al meu a luat acum o sapt amenda pe becuri albastre pe pozitie...(am atasat o poza )..cica lumina acestor beculete e tot alba -albastruie
20-03-09, 17:00
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by mihai_marian
ceau am pus si eu philips blue vision si vreau sa imi schimb si becurile de pe pozitie ...am gasit unule tot de la philips , si pe site scrie ca sunt aprobate pe drumuri europene ECE37 ...ce am vrut sa va intreb: daca imi pun aceste becuri pe pozitie si ma opreste politia imi poate face ceva? intreb pt ca un var de al meu a luat acum o sapt amenda pe becuri albastre pe pozitie...(am atasat o poza )..cica lumina acestor beculete e tot alba -albastruie
|
ieu cred ca o sa ai probleme ca la ce figuranti sant sticletii an ziua de azi tot gasesc iei ceva sa te amendeze.Sant mai destepti DECAT PREVEDE LEGEA.Bafta
|
|
|
27-03-09, 00:37
|
|
  Stage 5
Member of: [DAEWOO] [AUDI] [4Tuning International] [Fanatik MotorSport]
|
parerea mea.
xenonul e xenon si filamentul filament.
|
|
|
06-04-09, 17:49
|
|
Stock
|
Am vazut ca recomandati la toata lumea Philips Blue Vision. Daca chiar sunt alb-albastre, de ce in pozele lui Stewie cu toate tipurile de becuri de la Philips, cele Blue Vision sunt de fapt Yellow Vision  )
Chiar nu par deloc albastre...
|
|
|
08-07-09, 11:57
|
|
Stock
|
Salut deci eu din ce am citit pentru a lumina mai bine sunt night guide care spune ca lumineaza cu 50% mai mult, la fel ca vision plus numai ca astea sunt mai speciale deoarece combina mai multe tehnologii, lumini in fine...si si mai mult sunt extreme power care lumineaza cu 80% mai mult.Eu ma gandeam sa-mi cumpar extreme power pe faza scurta si night guide pe faza lunga deoarece nu se gasesc pe faza lunga extreme.Si vroiam sa stiu daca are cineva asa ceva si poate sa-mi spuna din propria experienta daca considera ca asa este bine.
Si blue vision din ce am inteles da o lumina mai albastra dar nu lumineaza mai bine...desi nu as vrea deastea..doar daca imi spune cineva ca lumineaza mai bine (desi nu vad cum..) si ca arata mai "smeker".. 
Multumesc pentru sugestii
|
|
|
10-07-09, 11:27
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by zeVzeC
Am vazut ca recomandati la toata lumea Philips Blue Vision. Daca chiar sunt alb-albastre, de ce in pozele lui Stewie cu toate tipurile de becuri de la Philips, cele Blue Vision sunt de fapt Yellow Vision  )
Chiar nu par deloc albastre...
|
nu sunt alb-albastre. sunt alb-alb. ceva apropiat oarecum de xenon, dar nu cu aceeasi putere si aceeasi intensitate a culorii. nu sunt ca in poza, si eu m-am mirat cand am vazut-o.
mihai_marian: eu mi-am luat becuri de pozitii cu 80mii perechea, si sunt cu 3 leduri fiecare. lumineaza alb-albastru si nu-ti fac probleme cu politia. le-am luat pt ca se vedeau urat becurile bluevision cu pozitiile clasice, galbene.
|
|
|
05-12-09, 00:57
|
|
 Stage 4
|
Pe far cu lupa la Vectra C,NightGuide doublelife la 120 ron bat 1 metru maxim,pe ceata nu mai zic,mergi cu puterea divina.
|
|
|
05-12-09, 02:55
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by Renzor
Pe far cu lupa la Vectra C,NightGuide doublelife la 120 ron bat 1 metru maxim,pe ceata nu mai zic,mergi cu puterea divina.
|
Scuze pentru double post,le dau la 60 ron daca le vreti
|
|
|
|
|