Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente |
02-05-06, 18:54
|
|
 Stage 5
Member of: [FOTO]
|
Re: Becuri Philips NightGuide
Quote:
Originally Posted by alintatoc
P.S. Cumpara-ti nightGuide doar daca ai de gand sa mergi mult seara/noaptea ca altfel nu vad de ce le-ai cumpara. Daca ai treaba noaptea pe drumuri atunci cred ca merita dar daca nu atunci mai bine cumpara altceva.
|
Nu merg mult seara dar in general doar seara/noaptea folosesc farurile (cu unele exceptii, desigur). Ce ai recomanda in afara de NG? Si nu scrie BlueVision deoarece NG sunt BV plus alte cateva "feature"...
O zi buna si tie
|
02-05-06, 20:40
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by Vyk
Nu merg mult seara dar in general doar seara/noaptea folosesc farurile (cu unele exceptii, desigur). Ce ai recomanda in afara de NG? Si nu scrie BlueVision deoarece NG sunt BV plus alte cateva "feature"...
O zi buna si tie
|
Pai ce pot sa zic, daca esti atat de hotarat pentru NG atunci cumpara-le.
Am mai vazut si SilverVision parca si inca ceva dar nu mai tin minte acum, in orice caz, una din astea doua ofera mai mult cu 10-20m lumina, o sa ma interesez si o sa-ti spun exact care.
Zi buna.
|
|
|
06-05-06, 20:52
|
|
Stage 3
|
Vyk ai cumparat becuri NG?
|
|
|
06-05-06, 21:54
|
|
 Stage 5
|
Nu le-am luat inca. Dupa cate am scris, sunt din pacate prins in perioada aceasta asa ca nu am avut timp. Cel mai devreme peste vreo 2 saptamaini. O sa dau telefon la firma care importa becuri Philips, verific daca au aceesi adresa si daca au service propriu.Apoi ma duc la cumparaturi. O sa-mi tin promisiunea si o sa revin cu imagini. NU am uitat!
O zi buna si...drum liber!
|
|
|
06-05-06, 22:10
|
|
 Stage 5
|
Pana la urma recomandati philips blue vision? Vreau sa pun pe Ka dar sunt in dubiu sa nu arate cam taranesc..nu stiu..
|
|
|
06-05-06, 22:23
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by BAD_MF
Pana la urma recomandati philips blue vision? Vreau sa pun pe Ka dar sunt in dubiu sa nu arate cam taranesc..nu stiu..
|
Lumina alba nu cred ca da a "taranesc". Apoi mai ai si avantajul unei vizibilitati crescute. Deci un plus de siguranta...
|
|
|
07-05-06, 11:45
|
|
Stage 3
|
Quote:
|
Nu stiu de unde ai facut legatura "philips blue vision" cu taranesc, dar ca sa te lamurim lumina este alba si ofera dupa cum a spus si Vyk mai multe lumina si mai multe siguranta seara.
Daca crezi ca vei pica in "taranesc" atunci ramai cu becurile originale, dar oricum lumina becurilor originale, galbena, este urata in comparatie cu blue vision.
Poti sa te uiti la poze si ai sa vezi diferenta intre proiectoare si blue vision.
Zi buna.
|
|
|
07-05-06, 11:49
|
|
Stage 3
|
Vyk becurile de care ziceam ca lumineaza cu 20m mai mult sunt cele de care am mai vorbit noi, Philips Gt150, Power2Night.
|
|
|
07-05-06, 21:52
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by alintatoc
Vyk becurile de care ziceam ca lumineaza cu 20m mai mult sunt cele de care am mai vorbit noi, Philips Gt150, Power2Night.
|
Da, am citit. NGurile precum si alte modele ofera cu 50% mai multa lumina, presupun ca mare parte din ea este in laterale. Cel putin din giful ala de pe site, se presupunea ca NGurile au si raza de actiune mai mare. Oricum GTurile sunt bune pentru masinile rapide, iar a mea nu intra in aceasta categorie. Prefer vizibilitate mai buna in laterale si "doar" un mic spor de raza de actiune.
Azi am vazut o Octavie care avea faruri cu bloc optic (nu era doar becul obisnuit). Care ar fi avantajul blocului optic fata de tehnologia "clasica" si se poate monta asa ceva si innfarurile Fabiei? Lumina era alba.
|
|
|
08-05-06, 00:02
|
|
Stage 3
|
Oricum eu tin sa spun ca sunt foarte multumit de BlueVision, facand referire la lumina care o dau seara si noaptea. Lumina este mult mai clara si mai puternica si in acelasi timp cred ca este mult mai suparatoare pentru cei din fata dar nu prea am ce face din nefericire pentru ei
Astept sa pun si la proiectoare ca sa fie lumina uniforma intre faza scurta si proiectoare. Cel tarziu pana la sfarsitul lunii o sa iau si pentru proiectoare becuri.
Acum astept stopurile si semnalizatoarele pentru masina si dupa cumpar si becurile.
Stii ce vroiam sa te intreb de curiozitate Vyk, ce consum are Fabia ta? Stiu ca ai motor mic dar sunt chiar curios cam cat ar putea consuma.
Zi buna.
|
|
|
08-05-06, 11:08
|
|
 Stage 5
|
Eu as vrea sa-mi montez blue vision dar nu eram sigur ca lumineaza fain, imi era putin frica sa nu semene cu porcariile alea albastre din bazar. O sa caut sa-mi iau, m=ati lamurit.
|
|
|
08-05-06, 12:38
|
|
Stage 3
|
Quote:
Eu as vrea sa-mi montez blue vision dar nu eram sigur ca lumineaza fain, imi era putin frica sa nu semene cu porcariile alea albastre din bazar. O sa caut sa-mi iau, m=ati lamurit.
|
Stai foarte linistit pentru calitatea blue vision, stai fara grija ca nu se compara deloc cu toate prostiile chicioase din bazar. In primul rand BlueVision este doar numele, dar lumina este alba, o lumina placuta si folositoare seara/noaptea.
Eu am observat o diferenta considerabila intre becurile originale,galbene, si BlueVision. O sa-ti dai seama de asta atunci cand iti vei pune pe masina becurile.
Oricum iti zic inca o data, stai linistit in privinta becurilor,sunt de buna calitate si nu au nici cea mai mica legatura cu cele din bazar
Zi buna
|
|
|
09-05-06, 00:07
|
|
 Stage 5
Member of: [4 Speed Squad] [Observator 4tuning]
|
un magazin in bucuresti unde se gasesc becuri philips stie cineva? ca vreau sa-mi iau si eu! eu vreau un h3
|
|
|
10-05-06, 08:30
|
|
4 Speed Squad Member
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [4 Speed Squad] [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
Am sters discutiile offtopic...
Discutati va rog frumos la subiect!
|
|
|
10-05-06, 11:59
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by B-69-TAU
un magazin in bucuresti unde se gasesc becuri philips stie cineva? ca vreau sa-mi iau si eu! eu vreau un h3
|
Raspunsul se afla chiar in prima pagina a acestui topic:
1)Aspad ( www.aspad.ro)
2)***************** -> pe site sunt doar modelele BlueVision si SilverVision, dar da si tu un telefon sau e-amil (aceste 2 tipuri de becuri erau cand am accesat eu ultima data site-ul).
|
|
|
|
|