Lasatzi-ma in pace..ca adineauri eram cu un prieten pe strada si ne-am dat un pic, eu un e30`87 motor m10 77kw, el e30`90 motor m40 85kw, am luat-o noi din directia rond cosbuc, prin fatza casei poporului spre splai, si inainte sa ajungem la splai am intors, shi cand o dadeam si eu mai frumos de "cur" sa fac un 360 vad pe sensul opus un ditamai passatu 2 baietzei fosforescentzi in el... mi-a stat inima... tantalau ala din spatele meu, si el dupa mine, si el ii vazuse de mult... imi tot facea flashuri sa nu intorc, dar eu intzelegeam sa-i dau

), ehh acum nu stiu...au avut, nu au avut camera... cert e ca imediat dupa intoarcere am tras rpd pe dreapta langa bordura de la parcu izvor, cu gandul ca vin dupa noi, dar nu s-au sinchisit... si am plecat ushurel, pana ne-am departat bine, apoi am luat-o de la capat...
Sper ca nu ne-au filmat...oare ce mi-o veni acasa daca aveau camera pe masina? prin dreptul lor nu cred ca aveam mai mult de 100 km/h, inainte de intoarcere, ca apucasem sa franez si sa ma incadrez...dar de "intoarcere"? e si linie dubla, continua acolo :d, si la 10 m in fatza lor am facut-o... oare oi fi avut bulan? ce credetzi?