| Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente |
01-07-05, 15:58
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel] [PARTICIPANT CURSE]
|
SA VEZI SI SA NU CREZI RACHETA LA 4700 EURO
http://www.***********/masini/bmw/635/
intrati si o sa vedeti am ramas fara cuvinte bmw rulz cu toate ca nu-mi place.
|
|
|
01-07-05, 16:00
|
|
 Stage 5
|
sa-mi zica si mie cineva care se pricepe cam cat consuma un asemenea mastodont .raman dator si in plus ce parere aveti de tuningul la motor
|
|
|
01-07-05, 16:02
|
|
 Stage 5
|
Si as vrea sa stiu daca asta este masina din '85 de 400 de cai de care zicea NSL Florica ??  multam anticipat
|
|
|
01-07-05, 16:37
|
|
 Stage 5
Member of: [ALFA ROMEO]
|
Nu este 6arul de care vb florica, si din cate stiu eu tipul din brasov se chinuie de aprox 1 an sa il vanda, cam de at il tot vad pe autovit...

senza cuore saremmo solo macchine
|
|
|
01-07-05, 16:59
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
e jale totala cand vad romanii ca in primul rand nu se gandesc la ce poate masina,la ce are masina,si ce poate face.ei se gandesc la consum.mai bine da-ti banii pe femei(azi sunt cu tine,maine se plimba cu altul)pe bautura(in exces nimenii nu are bucurii din patrea ei),sau cine stie ce doze proaspete a mai adus baiatul ala de la coltul strazii care te fac sa crezi ca esti ceea ce nu esti.mai nene,ai bani de bmw?atunci baga tata bani in el sa il intretii si ca sa ii rupi pe romani pe strazi.cum sa figa o masina daca nu haleste klumea?acum astept injuraturi,blesteme si numai urari de bine
|
|
|
01-07-05, 19:01
|
|
 Stage 5
|
de acord cu baiatul de mai sus... in rest, pare ok masina dar sigur ceva e neinregula cu ea pentru ca e de foarte mult timp pe autovit... sunt convins ca au vazut-o multi si trebuie sa fie un motiv pentru care nu a fost vanduta. in rest pare ok, interiorul tiganesc, exteriorul decent...
|
|
|
01-07-05, 19:22
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators]
|
si eu am vazut`o anul trecut parca pe autovit...
cam greu sa se vanda asa ceva.
in ziua de astazi romanu` opteaza pt. ceva nou si consum mic , eventual diesel
|
|
|
01-07-05, 21:31
|
|
Stage 3
|
Dupa parerea mea asta nu-i masina sa mergi cu ea zi de zi pe strada.
In afara de faptul ca mananca benzina in nestire,este urata cu draci.
Pt cine are bani , este un impatimit al curselor auto si mai are alta masina in garaj cu care sa mearga pe strada,s-o cumpere ,s-o mai aranjeze putin si s-o tina doar pt concursuri.
Si sunt sigur ca pana la urma va fi cumparata numai de un astfel de om.
Adica un fel de Race Car........Auto für Rennen
Cu alte cuvinte........masina de tavaleala
|
|
|
01-07-05, 21:48
|
|
 Stage 5
Member of: [Hyundai]
|
este frumoasa este intretzinuta dar nu te potzi duce cu o asemnea bomba la piatza...
daca ai stare materiala sa o ai in fatza blocului si cand sunt curse sa o iei si sa te duci cu ea...asa da intradevar dar sa o ai ca masina de familie sau de plimbat mereu cu ea nu renteaza nici o secunda!
|
|
|
01-07-05, 22:03
|
|
 Stage 5
|
este faina deoarece e bmw  dar sa nu uitam ca e pe bennzina si tre sa ai tu un peco in garaj sau in spatele blocului ca sa aLIMENTEZI si cati cmc la siguarare te rupe ,de asta nu pre o cumpara lumea poate daca o da la scimb cu un vw  dar cei care au bani de gazolina o pot cumpara
P.S daca era diesel mai mergea parearea meeea
|
|
|
01-07-05, 22:46
|
|
 Stage 5
|
dandan, fara suparare dar consider ca nu poti aprecia o masina clasica, 6er-ul a facut ceva furori la vremea ei (remember Maddie si David de ex.:P), pentru mine ramane unul dintre BMW-urile \"adevarate\". Ma gandesc totusi ca masina nu trage de 350-500 cai cum zice proprietarul, din cate am cautat eu pe net la beemere, un 300 cai ar fi realist pt. motorul ala turbo, si daca mai e si putin obosit, cu masina grea nu stiu daca are performantele la care se asteapta un potential cumparator. Oricum astea sunt supozitii fara o baza reala, cert e ca eu daca as avea banii aia pt. o masina de fuga ... as considera-o ca optiune.
Imi pare rau daca intru in contradictie cu cativa din voi, dar mi se pare complet irelevant consumul cand ai puterea asta sub capota, mai ales ca daca tii neaparat sa mergi \"la buzunar\", nu cred ca ar lua mult mai mult ca un 3.5 aspirat.
|
|
|
15-07-05, 14:38
|
|
Stage 3
|
poasa-mi explice si mie cineva cum regla puterea motorului?ma duc prin oras il reglez la 100cp si diseara ma duc la curse si-l reglez la 500cp?cum vine asta?toate motoarele turbo se pot regla asa ca din buton?nu stiam.
|
|
|
15-07-05, 16:26
|
|
|
Midnight Racers Member
 Stage 5
Member of: [Midnight Racers] [BMW] [2 Roti]
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"Bebe_89\"
toate motoarele turbo se pot regla asa ca din buton?nu stiam.
|
Exact !  :P
|
|
|
15-07-05, 16:29
|
|
|
Midnight Racers Member
 Stage 5
Member of: [Midnight Racers] [BMW] [2 Roti]
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"TND--TEAM\"
daca era diesel mai mergea parearea meeea 
|
Si unde mai era 'farmecul' masinii ? 
Nu k n-ar avea o linie a caroserie cel putzin interesanta  dar, totusi ! 
Astea poate se schimba 'parerea tttaaaa' ! :P
|
15-07-05, 21:29
|
|
|
Renault Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Nissan] [RENAULT]
|
bmw
da, masinuta e de mult de vinzare a stat si la Brasov expusa...numai ca cine o va lua va avea de castigat, e o masina pt cei ce stiu cu adevarat..nu-i fac reclama n-am nici un interes ..cati dintre noi \"strica\" 47 de sute pe o masina care sa o piste din cand in cand? ...prea putini iar in general multi judeca o masina dupa anul de fabricatie fara sa se mai uite daca e unicat sau ce modificari substantiale are....
|
|
|