Quote:
Originally Posted by Wilgax
Daca n-ar mai fi fost asa bune..........probabil nu mai erau aduse in tara.
|
Cei ce si-am adus un bmw in stare buna, orice model au avut de dat bani buni. Cele aduse la noi, majoritatea sunt incarcate cu rugina si cu foarte multi kilometrii la bord.
Quote:
''ce nor superb de fum albastru lasa in spate''............sa-mi dau seama ca le-ai urmarit pe toate.Vezi care e faza.....nu asa se judeca.........poate tu ai opta pentru un BMW nou sau ce alta masina consideri tu ca e mai buna pt tine.....dar gandeste-te ca altii poate gandesc din alt punct de vedere.
|
Din 2 "pisicute" aduse de o cunostiinta, amandoua mancau ulei la greu, de genu 1 litru la 1000 km. Le-a vandut la copilasi mandrii ca au acum bmw, si se plimba cu maneaua in blana rupand fioroasele motoare de 1.6. Punctul ala de vedere care o fi? "sa moara mama ce maşâna mi-am tras".
Quote:
Si cand oamenii s-au referit la pisicutza si ursi...poate au facut-o in virtutea faptului ca stiu ce-nseamna cu adevarat un BMW!Iti spun din proprie experienta!Daca nu stii ce-nseamna BMW cu adevarat..........mai bine te retragi cu coada intre picioare si stai in banca ta cerand detalii de la altii!Si afla baietash................ca tot BMW-urile classice rup ficatii si la ora actuala pe strazi!
|
Baietaş esti tu cu copilasii de vă adunaţi la colt sa schimbati abţibilduri din guma turbo. Imaginea bmw in romania e data de ... nu zic ca nu vreau sa fiu rasist, si de copii lu' tata de are afaceri.
De cand e36 si e30 sunt masini clasice ?(atentie, clasice cu un "s"). Si cele cu adevarat clasice rup ficatii doar prin istoria lor si cam atat. Masini care acum sunt considerate de familie au performante mult mai bune decat un e30 M3 sa zicem. Asta datorita evolutiei.
Sa ne impartasesti si noua din vasta ta experienta, nu fi egoist. Promit ca stau in banca mea si invat.