![]() |
NOU: Prin "Rabla" se pot lua acum şi autoutilitare
1 Attachment(s)
NOU: Prin "Rabla" se pot lua acum şi autoutilitare
Rabla nu merge mai deloc, aşa că Guvernul a extins programul prin asigurarea unui număr nelimitat de autoturisme pentru persoane fizice şi includerea autoutilitarelor uşoare de pānă la 3,5 tone īn categoria vehiculelor care pot fi achiziţionate prin acest sistem. Totul de la 1 iunie. Iniţial, numărul total de locuri īn ediţia din 2009 a programului de īnlocuire a parcului auto naţional a fost crescut la 60.000, faţă de 40.000 īn 2008. De asemenea, persoanele juridice ar urma să intre īn programul Rabla de la 1 septembrie, acestea putānd cumpăra inclusiv autoutilitare. |
Re: Autoutilitare prin programul Rabla
cum stau bmwurile presate... imi vine sa urlu cand ma uit la poza asta :( Se vede ca la unii nu e criza
|
Re: NOU: Prin "Rabla" se pot lua acum şi autoutilitare
sa le dea astora anunt ... ca decat sa duca ursii la remat sa ii dea in romania ca isi iau mai multi bani pe ei ... vorba ta eu vad clar 2 pisicute si un urs jos la presat :| scuze de off dar ... chiar te doare sufletul ...
|
cum sa nu itzi vina sa plangi cand vezi asemenea masini presate inteleg un 1310 sau ma rog un olcit da chair triar:(((
|
:( mare pacat de bmw-urile alea
|
in pana mea de viata.............cum se zicea mai sus........altii o duc bine si isi permit sa-si cumpere un E39 sau un E46 dar altii care vor un BMW si intr-adevar tin la clasa si model nu le mai pot avea nici macar pe alea vechi..........mare pacat de ursan si de alea 2 matze.Pariu ca undeva in romania ar fi iesit ceva tare din ele!
|
Dau BMW + bani pe DACIA sau mai stiu eu ce bazaconi , sa vedem cat ii vor tine noile masini.
|
................stii ca este vorba aia care zice asa(faza dura e ca e cam adevarata).......''Ce-i facut de nemtzi inainte..........tot STRONG ramane''.Si stiu ca nu ma insel.............inca mai vad in germania BMW-uri seria 7 cu cate 500 mii km facuti care se vand.........si faza dura care e??................ca inca mai merg!Asta e..............GERMAN POWER FOREVER.....la lucrurile vechi care nu-s asa sofisticate cu toate bataile pe ele!CLASSIC!
|
Te doare sufletul cand vezi asemenea masini presate fara mila, e30..... e36.... vedeam filmulete cu ele in vremurile lor bune, e36 tin minte un reportaj de la 5 Gear parca, masina nou-nouta, o noua speranta in era automobilelor si acum.... . Tare mi-e ca urmeaza e39, modelul meu preferat:(. Ma intreb daca nemtii sunt atat de reci incat sa duca la casat un Porsche ca sa-si ia Sandero sau Logan (niste masini bune fiind noi) dar nu mi se pare drept.
|
pacat...dar life goes on :|
|
astia la rabla preseaza ursuletzi si pisicutze, la noi sa le ai si sa poti sa le intretzii adecvat e un lux
|
URS DIN 90 , PISICUTZE :shock: NU SE POATE !!! MOR !!!
|
nu mai ziceti de nemti...cel putin nu cand vedeti poza asta...
Numerele alea de inmatriculare sunt tipic englezesti ;) |
dupa culoarea stopurilor la ursuletzul ala de jos parea intretinut si era chiar modelul cu stopuri duble, deci ce la noi e vis (pt pasionati ) la ei inseamna doar 5 sau 10 la suta dintr-o masina noua, nu ma mira sa fie vre-una de unica folosinta gen fiesta sau plasticaraie din astea mai noi....cine are un urs sau o pisica mai are ce vorbi pe la vre-un forum....sa vad ce pasiune o sa aiba si ce discutii poate purta cineva pe linga o fiesta sau altceva fara personalitate...no ofense la modelul amintit...... omoara legendele si peste 2-3 ani o sa imbogateasca servis-urile ca de....si au ``luat masini bune``!
|
pacat de ele multi romani sigur si-ar dori una dintre alea si la astia sunt rablee :((
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:31. |
- Copyright 2026 4Tuning