Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 31-03-09, 11:10   #31
zorro6299

Stage 5

zorro6299's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[VW]
Talking Re: Posibile modificări ale Codului Rutier:

Quote:
Originally Posted by Doctoru' View Post
Buna. Sunt total de acord cu conducerea pe timp de noapte, cu allexutzzu k sunt prea multe ,,piese" la volan, dar nu-i vad rostul la poligon. In viata nu conduci in poligon ci pe strada.
Nu vreau sa sune, personal..dar e ca si cum ai spune ca...in domeniul medical..nu vad nici eu rostul de a face practica operatii de ex pe manechine...de ce nu faci direct pe subiecti umani ????? cam asa esti si tu cu poligonul....pt ca pe strada la momentul actual e prea " full' de masini,nu mai e ca alta data cand erau 3 sau 5 masinute si era loc suficient si pt incepatori, acum lumea s-a schimbat "tata' sunt 10 masini pentru un loc de parcare, daca ma intelegi ce vreau sa spun, si conteaza sa termini scoala destul de invatat, dar in fine,,,sper ca " Doctoru" sa nu vina de la " doctori" ca sincer n-as vrea sa ajunga cineva pe mana ta...sa faci tu practica direct pe " strada" daca ma intelegi
"- dacă reînnoirea permisului se face înainte de termenul de expirare, nu mai este necesară fişa medicală;" --- partea asta i adevarata....eu mi am schimbat permisul cu 5 zile inainte sa mi ex...nu am mai facut vizita medicala ( desi poate trebuia ) asta e...am scapat de ex psihologic pe care nu l mat treceam

In frane si in femei sa nu ai niciodata incredere !!!!
zorro6299 is offline   Reply With Quote
Old 31-03-09, 23:07   #32
bogdyMND

Stage 4

bogdyMND's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[DACIA]
Default Re: Posibile modificări ale Codului Rutier:

Intrebarile alea de "mecanica" sunt absolut necesare. CUM sa conduci o masina dc nu sti cum functioneaza si ce probleme pot aparea? Poligonul la fel. Cum sa-i dai drumu unui specimen pe sosele cand el nu stapaneste bine plecarea de pe loc?(cel putin) Conducerea pe timp de noapte e deja prea mult. Ar ocupa prea mult timp sa dai toate probele (sala, poligon, conducere ziua, noaptea; pp ca nu conduci in oras, sau afara doar noaptea). Ar fi prea complicat cu programarile si organizarea. Si asa e complicat.
bogdyMND is offline   Reply With Quote
Old 01-04-09, 17:47   #33
Victor Lazea
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Victor Lazea's Avatar

Member of:
[Nissan]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
Cool Re: Posibile modificări ale Codului Rutier:

Quote:
Originally Posted by Sp333d View Post
Bine ca l-am luat saptamana trecuta, ptr k nu aveam chef sa dau si poligon ptr categoria B, oricum totul este o mare..."salata" nu intelegi nimic !
Stai linistit ca oricum pina se bagau alea apucai deja sa faci si copii
Victor Lazea is offline   Reply With Quote
Old 01-04-09, 17:48   #34
Victor Lazea
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Victor Lazea's Avatar

Member of:
[Nissan]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
Wink Re: Posibile modificări ale Codului Rutier:

Quote:
Originally Posted by bogdyMND View Post
Intrebarile alea de "mecanica" sunt absolut necesare. CUM sa conduci o masina dc nu sti cum functioneaza si ce probleme pot aparea? Poligonul la fel. Cum sa-i dai drumu unui specimen pe sosele cand el nu stapaneste bine plecarea de pe loc?(cel putin) Conducerea pe timp de noapte e deja prea mult. Ar ocupa prea mult timp sa dai toate probele (sala, poligon, conducere ziua, noaptea; pp ca nu conduci in oras, sau afara doar noaptea). Ar fi prea complicat cu programarile si organizarea. Si asa e complicat.
Ai dreptate dar vezi tu la notiunile de macanica se baga foarte multa materie de pe vremea lu Ceasca...si cui plm ii mai foloseste sa stie ca o bujie incandescenta se curata cu motorina sau alte faze de gen
Victor Lazea is offline   Reply With Quote
Old 01-04-09, 17:53   #35
sergiuhusca

Stage 5

Default Re: Posibile modificări ale Codului Rutier:

Sa scoata punctele alea idioate!De le ei pentru parcare , pentru centura ... pentru ... labarisme...
sergiuhusca is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -