Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 16-03-09, 23:42   #1
zolex

Stage 3

zolex's Avatar

Default volan pe dreapta

salutare
as avea o intrebare la voi:
am auzit in mai multe locuri ca se poate schimba volanul de dreapta ca sa fie in stinga la orice masina
astept parerile voastre legata de tema asta
intrebarea mea este:
ce operatiuni inplica o astfel de mutare?
cit coasta?
are masina de suferit la fiabilitate in urma unui astfel de operatii [frane, directie, etc, etc]

va multumesc si astept pareri
zolex is offline   Reply With Quote
Old 17-03-09, 11:09   #2
Nautilus

Stage 5

Default Re: volan pe dreapta

1. Implica dezmembrarea completa a masinii
2. Trebuie transferate directia (si iti trebuie alta caseta de directie), pedalierul, cablurile de comanda, bordul (si iti trebuie bord inversat), schimbata pozitia motorului in compartimentul sau
3. E o operatiune inutila atata vreme cat se poate trece prin RAR cu o masina cu volan dreapta si sunt deja multe in circulatie la noi

~Nautilus
Nautilus is offline   Reply With Quote
Old 17-03-09, 19:07   #3
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]
Default Re: volan pe dreapta

nu merita. costa prea multi bani, e complicat, si nu stiu cat de multi sunt in tara asta care s-o faca asa cum trebuie. risti sa faci praf o masina buna.
poti s-o inmatriculezi asa cum e. e greu cu volanul pe dreapta in depasiri, pentru ca trebuie sa iesi cu jumatate de masina ca sa te asiguri, dar daca nu faci prea multe drumuri extraurbane, nu o sa ai probleme.
22VIN is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -