![]() |
volan pe dreapta
salutare
as avea o intrebare la voi: am auzit in mai multe locuri ca se poate schimba volanul de dreapta ca sa fie in stinga la orice masina astept parerile voastre legata de tema asta intrebarea mea este: ce operatiuni inplica o astfel de mutare? cit coasta? are masina de suferit la fiabilitate in urma unui astfel de operatii [frane, directie, etc, etc] va multumesc si astept pareri |
Re: volan pe dreapta
1. Implica dezmembrarea completa a masinii :)
2. Trebuie transferate directia (si iti trebuie alta caseta de directie), pedalierul, cablurile de comanda, bordul (si iti trebuie bord inversat), schimbata pozitia motorului in compartimentul sau 3. E o operatiune inutila atata vreme cat se poate trece prin RAR cu o masina cu volan dreapta si sunt deja multe in circulatie la noi ~Nautilus |
Re: volan pe dreapta
nu merita. costa prea multi bani, e complicat, si nu stiu cat de multi sunt in tara asta care s-o faca asa cum trebuie. risti sa faci praf o masina buna.
poti s-o inmatriculezi asa cum e. e greu cu volanul pe dreapta in depasiri, pentru ca trebuie sa iesi cu jumatate de masina ca sa te asiguri, dar daca nu faci prea multe drumuri extraurbane, nu o sa ai probleme. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:25. |
- Copyright 2026 4Tuning