Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 14-03-09, 21:13   #46
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[4Tuning International]
[VW]
Default Re: Poliţia rutieră va verifica din 15 martie fiecare permis de conducere

zi-mi si mie te rog ... ce vieti pun eu in pericol ca iau un amarat de bacalaureat? si nu-mi spune ca tu n-ai dat vreodata spaga ca nu te cred!

dolb is offline   Reply With Quote
Old 14-03-09, 21:23   #47
Nautilus

Stage 5

Default Re: Poliţia rutieră va verifica din 15 martie fiecare permis de conducere

Quote:
Originally Posted by scturoag View Post
Ca sa iei permisul fara examene .... iti vine direct acasa fara sa misti un deget nu trebe sa dai 500 de euro nici 1000 ... costa 3000 de euro ... si asta ptr k se impart la 3 sau 4 persoane din cate stiu ... si fiecare persoana are cate un rol , iar aia 3000 de euro se impart, am 2 amici care au luat permisul asa , ei mi-au spus cum se procedeaza.
Mai interesanta era o metoda prin care sa-ti recuperezi permisul ridicat pe 90 de zile pentru viteza (contra cost evident ) decat sa inveti lumea cum sa-l ia fara sa stie regulile de circulatie, ca sa de peste tine mai apoi

~Nautilus
Nautilus is offline   Reply With Quote
Old 14-03-09, 22:10   #48
Alynus

Stage 1

chiar ca o mare idiotenie!!oamenii astia care dau legi traiesc in grota?pai daca eu pustan de 18 ani iau permisu si ies cu loganu lu tata 1,4 sau 1,6 afara sii intru un altu de 24 de ani care are vreun motor de 2 3 mi nu tot accident se inampla?nu tot aia e?daca e sa fi prost sofer asa esti!!mai bine sa faca mai stricte modurile de obtinere a permiselor!!ca si acum dupa ce ia prins pe aia corupti tot se mai ia pe bani!!!va garantez!asta 1 si 2 ar trebui sa ii cerceteze pe toti care au permise obtinute mai un ultimi ani asa!!din 10 prieteni cred ca 8 il au pe bani!!stie toata lumea!!aici sunt doar multa reclama si multa vorbarie!!si in plus aia care au luat permisu pe oua tot il mai au!deci pericolul tot exista!!!
Alynus is offline   Reply With Quote
Old 14-03-09, 22:21   #49
dolb

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

decat legea asta stupida..ar fi mai corect ca odata pe an sau la 2 ani sa dai un "miniexamen" macar de condus ( nu de cunostinte ) . Ca sunt multi care abia iau si ei orasul si ii vezi cum intra in tine! azi era sa iau vreo 3-4 masini in bucale pentru ca oamenii nu stiau ce e aia asigurat la schimbarea benzii sau macar semnalizat... si ma trezeam cu ei in fata mea
Old 14-03-09, 23:30   #50
free1_4ever

Stage 3

free1_4ever's Avatar

la cat de prostii sunt.....de parca conteaza limita lor ...de 1,8.....astia de la vw au scos motor de 1,4 / 170 cp ... 1,2 /140 ....si tot asa....si cu faza cu permisu ...iar o iau in bratze....daca face verificarea de rutina...si tu ai avut 15 accidente in anii precedentzi...ce poa' sa faca??? prostii reaq
free1_4ever is offline   Reply With Quote
Old 14-03-09, 23:38   #51
dolb

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

ca sa nu luam in calcul si mazda rx-8 cu motor de 1.3
Old 15-03-09, 08:20   #52
gabitza121

Stage 5

gabitza121's Avatar

Member of:
[AUDI]
[RENAULT]

ba nene e o prostie idea aia cu legea de 1800cmc,ca imi iau masina de 1.8t si rupe,idea e sa faca ceva de genul cu anumiti kw ca eu am un amarat de 1.9 116kai superi suficienti si ma uit ca vine un gunoi de golf 3 cu g60 adica motor de 1.8 si zboara pe langa mine,si cu luatul permisului pe bani chiar nu sunt de acord ptr ca eu am permis de profesionist anul asta vreau sa dau si de autocar adica D ca in rest am A,B,C,E.si am permis de 3 ani si am avut 2 accidente minore.pai sa vina mie sa imi zica careva ca nu am voie sa conduc masina cu motor mai mare de 1.8 ca il bat cu cazierul auto.
PS: puneti mana si invatati ca daca voi nu dati mita nici ei nu au de unde primi si s-a terminat problema.

CU ASTA NE VOM LAUDA IN CURAND
POSESOR DE BICICLETA CU TOATE PIESELE SHIMANO

Last edited by gabitza121; 15-03-09 at 09:03.
gabitza121 is offline   Reply With Quote
Old 15-03-09, 08:46   #53
Lecca

Stage 5

Lecca's Avatar

Member of:
[KIA]

ba e foarte buna ideea, dar nu va ganditi decat la corasonul vostru de soferi experimentati, nu va ganditi in general. cand vine vorba de o lege conteaza statistica! STATISTICA. se stie ca cele mai multe accidente sunt provocate de tineri sub 23 de ani cu motorizari mari. se stie ca motorizarile mai mici la aceeasi varsta au o rata a accidentelor mult mai mica.
nu conteaza exceptiile ca voi, nu conteaza ca se nimeresc cativa de peste 23 de ani mai prosti decat unii de 18 ani, conteaza ca , in general, in lumea larga, un sofer de 23 de ani are mai multa experienta si conduce mai bine decat unul de 18.
iarasi va intreb, cati dintre voi aveti bani de motoare turbo??? nici macar 5% din cei vizati de lege nu vor putea sa-si cumpere motoare turbo. se stie. si oricum voi care plangeti dupa motoare turbo si va laudati cu experienta, NU VOI SUNTETI OBIECTUL LEGII, ci pustii teribili care isi iau motoare 2.0 si peste.
din pacate, va trebui sa fie respectata de toata lumea, iar statul (si eu) prefera sa stie ca sunt cativa care plang dupa motoare mari si sunt soferi buni, decat sa stie ca sunt sute de soferi neexperimentati cu motoare puternice pe mana...

p.s. regulile astea sunt in zona rent - a - car de multa vreme. daca vii la mine la firma(Hertz) si ai sub 23 de ani nu-ti dau decat o corsa sau fiesta
Old 15-03-09, 10:01   #54
fasso

Stage 5

fasso's Avatar

Solutia cea mai buna, din punctul meu de vedere, ar fi examinarea mult mai crunta a celor care vor sa ia permisul de conducere, iar aceasta examinare sa fie pe bune, fara spagi and shit like that! iar o data la 5 ani de zile, toti soferii sa fie reexaminati din punct de vedere psihologic, si in cazul acesta, tot pe bune.
fasso is offline   Reply With Quote
Old 15-03-09, 10:03   #55
gabitza121

Stage 5

gabitza121's Avatar

Member of:
[AUDI]
[RENAULT]

auzi asta cred ca suntem toti deacord insa zimi si mie e ceva pe bune in romania asta,unde toti vor sa se imbogateasca peste noapte,eu am invatat de am spart si la fel voi face si ptr D si ptr mine nu ar fi o problema sa ne examineze si zilnic,dar nu se poate cine e esmecher are altfel de legislatie
gabitza121 is offline   Reply With Quote
Old 15-03-09, 11:00   #56
dolb

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

lecca:"pustii teribilisti cu motoare de peste 2.0"

pai ce sa faca bre pustii aia daca n-au decat o masina, aia a parintilor si isi iau masina de 2.0 - 22 - 25 ? sa nu mai mearga cu masina ? Este o lege impotriva drepturilor omului.
Old 15-03-09, 11:55   #57
ct77pia

Stage 5

ct77pia's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Anonymous Motorsport ]

eu as rezolva problema cu soferii de tir in felul urmator ....te-am prins in localitate cu mai mul de 50 ..papa permis....astia au masinile limitate la 90 km/h si asa merg tot timpil indiferent de localitate, curbe,conditii de drum mi se par cei mai periculosi la 90km/h sa ai un impact cu o masina de 60 tone nu mai ramine nimic din tine

ct77pia is offline   Reply With Quote
Old 15-03-09, 12:16   #58
silviu_fxx

Stage 5

silviu_fxx's Avatar

Member of:
[FORD]

Dar oare un sofer de 20 de ani care are permisul de 2 ani nu e mai experimentat decat unul la 23 de ani caruia inca nu i s-a uscat cerneala pe permis?
silviu_fxx is offline   Reply With Quote
Old 15-03-09, 13:02   #59
fasso

Stage 5

fasso's Avatar

Quote:
Originally Posted by silviu_fxx View Post
Dar oare un sofer de 20 de ani care are permisul de 2 ani nu e mai experimentat decat unul la 23 de ani caruia inca nu i s-a uscat cerneala pe permis?
ba da, dar se considera ca ala de 23 de ani nu mai are liniutze, drifturi, etc in cap precum ala de 20. cel putin asa cred ca e mentalitatea gaborilor...
fasso is offline   Reply With Quote
Old 15-03-09, 13:05   #60
dolb

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

e o prostie! sunt oameni care la 30-40 chiar 50 de ani au mult mai mult teribilism in cap decat multi tineri de 20 de ani ! Silviu are dreptate cu cel de 20 si cel de 23 Si eu sustin ca cei care nu au macar 2 ani de permis sa nu aiba voie sa circule cu masini de la 200cp in sus ( mai ales RWD) dar daca stai sa te gandesti .... este impotriva drepturilor omului !
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -