Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente |
13-03-09, 23:33
|
|
Stage 5
|
Re: Poliţia rutieră va verifica din 15 martie fiecare permis de conducere
Quote:
Originally Posted by Geo_F L G
masini avem dar cica nu le putem conduce pana la 23 de ani )
|
da tot trebuie sa ne vopsim in galben si in cazul asta
|
|
|
14-03-09, 00:50
|
|
Stage 5
Member of: [MERCEDES] [AUDI]
|
legea cu 23 de ani ii o porcarie,vine unu de 30 de ani face scoala de soferi si el are voie sa conduca masini cu motoare mai mare 1,8l experientza 0 si altu care are de 2-3 ani nu are voie traim in romania..tara tuturor posibilitatilor in ce tara mai exista o astfel de lege?
.U............U.
|
|
|
14-03-09, 01:53
|
|
Stage 5
Member of: [PEUGEOT]
|
Quote:
Originally Posted by dolb
in targoviste costa 5000 euro un permis auto...fara sa faci vreun curs sau sa dai vreun examen !
|
cred ca ai pus un 0 in plus, nici in afara nu costa atata sa fim seriosi....
|
|
|
14-03-09, 12:01
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
|
esti nebun? parca la arges era 1000 euro . Crezi ca cei care fac manariile astea se risca pentru 500 euro ?
LE: numai cu 1100 euro mi-am aranjat Bacalaureatul... si totusi.. ala e doar un examen ca sa arati ca ai terminat ! ...d'apoi un permis.. unde se risca vieti !
|
|
|
14-03-09, 12:46
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [2 Roti] [4Rally] [Opel]
|
Au mai zis ei ca ii pui pe cei de 18 ani cu CAT A....sa nu conduma motociclete cu motoare mai mare de 450........nu sa aplicat niciodata la 18 ani conduc R1 de 180cp......si asta cu 1.8 e o prostie......r5 GTT....opel GTC 1.6T....vw 1.4T...si lista poate continua...
|
|
|
14-03-09, 12:50
|
|
Stage 3
|
lol )))))
|
|
|
14-03-09, 12:51
|
|
Stage 5
Member of: [Echipa de sprijin] [4Rally] [VW]
|
Nu e nimic nou in asta...Pot si ei sa verifice daca ai mai luat amenzi sau mai stiu eu ce...in caz ca este falsificat...mare branza ca oricum la ce baza de date are RO nu o sa se afle mare lucru...
|
|
|
14-03-09, 13:38
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
Member of: [Oltcit] [DAEWOO] [SKODA]
|
Quote:
Originally Posted by VWluci
Nu e nimic nou in asta...Pot si ei sa verifice daca ai mai luat amenzi sau mai stiu eu ce...in caz ca este falsificat...mare branza ca oricum la ce baza de date are RO nu o sa se afle mare lucru...
|
daca exista politist care sa nu faca diferenta intre fals si autentic, ala nu are ce cauta in politie, desi cred ca sunt foarte multi fara pregatire, iar in ceea ce priveste legislatia romana, stim cu toti ca e facuta dupa ureche fara nici o legatura cu relitatea.
|
|
|
14-03-09, 14:47
|
|
Stage 2
|
Il verifica si ?! Iti iau boii de la bicilceta, te trag de urechi...ce-ti fac ?! Asta-i inca o dovada a cum intra Militia in panica si ia masuri tot impotriva soferilor si nu a proriilor angajati, dovada a marii neputinte de care da dovada. Ei sunt neresponsabili si scuzabili de toate ca asa-i legea, ordinu' sau ala-i neamu' lu' nu stiu care si trebuie sa treaca examenu' toti debilii, pe mine ma calca, ala pe strazi si cand ma intalnesc cu gaboru' el isi face terapie antistres pe pielea, nervii si banii mei. Te educa sa fii nesimtit...daca tot se iau de tine, tu sofer, om care n-ai omorat pe nimeni, le dai darile, stai umil in fata lor...cat sa-i mai inghiti...neam de puturosi si hoti cu acte ?! Nu mai bine te autoeduci cu o "atitudine agresiva" impotriva lor, ca poate asa o lasa ei mai moale ca tu oricum mai mult nu poti face...te opresc janghinele tot iti iau banii pt ceva. Am ajuns sa nu-mi fie frica de hoti ci de gabori...astia fac mai multa paguba decat daca mi-ar sparge, o data pe an, hotii casa. Faza cu 1800 cc si 23 ani e o idee buna dar aplicata prost. Ar trebuie sa fie vreo doi ani de la momentul cand obtii permisu' o limitare pe CP (19 SDI=65 cai, 16 T=180 cai). Si 23 ani e exagerat...la 23 ani aveam condusi vreo 300000 km. Sunt bunici care nu conduc atat. Sa-l tii pe unu' 5 ani, timp in care omu' ar putea sa-si castige painea cu-n bus cu motor de 2.5...of, dar ce ne smucim' noi cu gaborii...nu-s nici preoti nici profesori la Poli.
Last edited by Andrei-HAM; 14-03-09 at 14:57.
|
|
|
14-03-09, 20:23
|
|
4Rally
Stage 5
Member of: [VW] [Toyota] [2 Roti] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by Geo_F L G
pai nu ati vazut la stiri k se aplica o lege,pana la 23 de ani nu ai voie sa conduci o masina cu o capacitate mai mare de 1.8cc......asta este o prostie
|
Quote:
Originally Posted by xcs
si ce folos are sa n-ai voie peste 1.8.. ca iti iei un 1.4 tsi de 170 de cai si n-ai voie sa conduci un 1.9 diesel de 90-105-131 cai
|
Exact ... e o mare tampenie ... ei cred ca masinile cu capacitate cilindrica mica nu au putere ?!? ... ha .... sunt masini de 3.0 care au 200 de cai , si masini de 1.8 care au 350 de cai(modificate) .... carei chestie ?!? nu inteleg ... ar trebui sa puna o limita de KW nu de Cm2 ... ar trebui o lege ceva de genu : cei care au carnet de mai putin de 5 ani nu au voie sa conduca masini de peste 180-200 CP ... daca vor sa faca o treaba ...
|
|
|
14-03-09, 20:32
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by scturoag
Exact ... e o mare tampenie ... ei cred ca masinile cu capacitate cilindrica mica nu au putere ?!? ... ha .... sunt masini de 3.0 care au 200 de cai , si masini de 1.8 care au 350 de cai(modificate) .... carei chestie ?!? nu inteleg ... ar trebui sa puna o limita de KW nu de Cm2 ... ar trebui o lege ceva de genu : cei care au carnet de mai putin de 5 ani nu au voie sa conduca masini de peste 180-200 CP ... daca vor sa faca o treaba ...
|
au mai vorbit si înainte si nu au făcut nimic si nici nu o sa facă nici acum sunt sigur
Last edited by cca_golf; 14-03-09 at 20:34.
|
|
|
14-03-09, 20:32
|
|
4Rally
Stage 5
Member of: [VW] [Toyota] [2 Roti] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by ~ EWN ~
cred ca ai pus un 0 in plus, nici in afara nu costa atata sa fim seriosi....
|
Quote:
esti nebun? parca la arges era 1000 euro . Crezi ca cei care fac manariile astea se risca pentru 500 euro ?
LE: numai cu 1100 euro mi-am aranjat Bacalaureatul... si totusi.. ala e doar un examen ca sa arati ca ai terminat ! ...d'apoi un permis.. unde se risca vieti !
|
Ca sa iei permisul fara examene .... iti vine direct acasa fara sa misti un deget nu trebe sa dai 500 de euro nici 1000 ... costa 3000 de euro ... si asta ptr k se impart la 3 sau 4 persoane din cate stiu ... si fiecare persoana are cate un rol , iar aia 3000 de euro se impart, am 2 amici care au luat permisul asa , ei mi-au spus cum se procedeaza.
|
|
|
14-03-09, 20:33
|
|
Stage 5
|
Quote:
|
lol..daca pe ala nu ai fost in stare sa-l iei normal....
|
|
|
14-03-09, 20:46
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
|
frate..ai auzit de asigurare? pentru placerea ta puteam sa il iau fara sa il aranjez...dar nu e mai bine sa stiu si eu un lucru sigur? daca tot imi permit de ce sa nu ma asigur ?
|
|
|
14-03-09, 20:54
|
|
Stage 5
|
Quote:
frate..ai auzit de asigurare? pentru placerea ta puteam sa il iau fara sa il aranjez...dar nu e mai bine sa stiu si eu un lucru sigur? daca tot imi permit de ce sa nu ma asigur ?
|
ehh uite de asta e romania ce e...ca dam ...dam sa luam orice oricum
|
|
|
|
|