Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc.

FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc. Colectia de filme

Reply

Thread Tools
Old 24-12-07, 17:13   #211
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[4Tuning International]
[VW]
Default Re: Curse Ilegale in Bucuresti

Quote:
Originally Posted by Stephan View Post
Eu nu compar Loganul cu nici o alta masina. Ideea mea nu era asta. Daca tu alegi sa mergi cu 150 in oras inseamna ca ai o mare doza de inconstienta. Si nu pentru tine, cat pentru ceilalti. Iti cunosti potentialul si reflexele? Foarte bine. Fa-te pilot de curse si nu transforma soseaua in circuitul tau. Sau esti inconstient?
daca as fi stiut de capabilitatile mele si as fi avut si eu parinti carora sa le pese de mine poate as fi fost dat la karting acum multi ani si as fi devenit pilot sau daca nu, macar sofer profesionist dar ce sa-i faci asta e viata, nu poti incepe a invata pilotajul extrem la 21 de ani, cand kimi raikkonen sau fernando alonso castiga campionate la 21 de ani

dolb is offline   Reply With Quote
Old 16-01-08, 00:27   #212
SimpleMe

Stage 2

SimpleMe's Avatar

Quote:
Originally Posted by dolb View Post
daca as fi stiut de capabilitatile mele si as fi avut si eu parinti carora sa le pese de mine poate as fi fost dat la karting acum multi ani si as fi devenit pilot sau daca nu, macar sofer profesionist dar ce sa-i faci asta e viata, nu poti incepe a invata pilotajul extrem la 21 de ani, cand kimi raikkonen sau fernando alonso castiga campionate la 21 de ani
Eu zic ca poti incepe la orice varsta... Iar daca tu deja faci comparatii cu piloti de formula unu... Gandeste-te la Mihai Leu, Titi Aur... Ei nu cred ca s-au apucat devreme de pilotaj, insa nu cred ca o duc prea rau acum, nu? Poate ma insel, desi nu cred...
SimpleMe is offline   Reply With Quote
Old 16-01-08, 02:38   #213
dolb

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

Quote:
Originally Posted by SimpleMe View Post
Eu zic ca poti incepe la orice varsta... Iar daca tu deja faci comparatii cu piloti de formula unu... Gandeste-te la Mihai Leu, Titi Aur... Ei nu cred ca s-au apucat devreme de pilotaj, insa nu cred ca o duc prea rau acum, nu? Poate ma insel, desi nu cred...
nu pot sa zic ca te inseli, dar totusi . . . Mihai Leu a fost boxeour, gandeste-te ca el e obisnuit cu durerea fizica ( iar in raliu durerea fizica e prezenta ), in plus de asta , la cati bani facea cine stie, poate condusul era o a doua pasiune si inainte sa intre in raliu a facut cursuri!

- in fine si acum pot face cursuri .. Titi Aur are o scoala pentru raliu iar cel mai bun, poate participa in primele 2 raliuri ale sezonului !

Scuze pentru offtopic
Old 16-01-08, 10:57   #214
SimpleMe

Stage 2

SimpleMe's Avatar

@dolb
pey man e normal ca trebuie sa mai faci ceva inainte pt ca trebuiesc niste bani de start. Si crede-ma ca durerea fizica te obisnuiesti cu ea foarte repede mai ales cand ai satisfactii din ce faci. Titi aur a deschis scoala cu muuuult dupa ce participa la raliuri.
Daca vrei sa faci o treaba, vezi ca exista si la noi raliuri pt amatori. Cumpara o masinutza, pregateste-o putin si inscrie-te! Cat despre ilegale...sunt fun, dar nu prea le recomand in Bucurestiul din ziua de azi! Cred ca sunt sanse de cel putin 10 ori mai mari sa patesti ceva rau daca mergi cu 120 in bucuresti decat sa mergi cu 180 la un raliu
Old 16-01-08, 11:40   #215
dolb

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

Quote:
Originally Posted by SimpleMe View Post
@dolb
pey man e normal ca trebuie sa mai faci ceva inainte pt ca trebuiesc niste bani de start. Si crede-ma ca durerea fizica te obisnuiesti cu ea foarte repede mai ales cand ai satisfactii din ce faci. Titi aur a deschis scoala cu muuuult dupa ce participa la raliuri.
Daca vrei sa faci o treaba, vezi ca exista si la noi raliuri pt amatori. Cumpara o masinutza, pregateste-o putin si inscrie-te! Cat despre ilegale...sunt fun, dar nu prea le recomand in Bucurestiul din ziua de azi! Cred ca sunt sanse de cel putin 10 ori mai mari sa patesti ceva rau daca mergi cu 120 in bucuresti decat sa mergi cu 180 la un raliu
trebuie sa fi chiar "destept" sa faci liniute in bucuresti avand in vedere ca e impanzit de camere
Old 21-01-08, 01:13   #216
SimpleMe

Stage 2

SimpleMe's Avatar

Camerele mai putin conteaza cat viata ta si a celor din jur. Si mie imi place sa-i mai dau, dar parca e o senzatie mai speciala cand vezi camp stanga si dreapta decat cand sunt stradute de pe care poate iesi orice dobitoc fara sa se asigure...
Old 21-01-08, 10:14   #217
dolb

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

da , ai dreptate si eu in ultima vreme am lasat-o moale rau nu mi se mai pare distractiv sa ii dai in masina! si in nici un caz in oras dar o sa imi revina cheful prin aprilie
Old 16-07-08, 20:58   #218
bmwu

Stage 5

bmwu's Avatar

totusi o pista ar fi parfum si ar ajuta extrem de mult,cu toate k dak exista o pista asta nu o sa ii potoleask pe unii sa alerge noaptea in bucuresti....cat despre politisti nu am cuvinte kre sa defineasca niste persoane atat de josnice precum ei,dar singura solutie ar fi o pista......
bmwu is offline   Reply With Quote
Old 25-08-08, 21:09   #219
ruiug

Stage 1

Member of:
[2 Roti]

tare rau filmutetul dar nu mi-a p[lacut ca s-au vaz fetele la oameni si eu ma mai dau din cand in cand prin buc dar mi-ar place sa fim asa o gasca mare dar asta mai greu ajungi.
ruiug is offline   Reply With Quote
Old 26-08-08, 15:35   #220
Danutz Bratosin
Oltcit Driver

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[Oltcit]
[Fiat]

ar fii frumos sa se construiasca pista de care se zvonea....asa nu mai erau probleme cu politia..
Danutz Bratosin is offline   Reply With Quote
Old 27-08-08, 01:37   #221
ruiug

Stage 1

Member of:
[2 Roti]

de aceeas parere sa se faca pista si daca am pune toti bani sau am fi toti bagati intr-un club cred ca am reusii si noi nu credeti?
ruiug is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -