Sa incep cu "inceputul"
) ! Am vazut si eu filmuletul numit : "Ciordeala" :
Asa sa zicem ca acum aveti idee (pentru cei care nu l-au vazut..ma rog
) )...Ce mi-a "basit" mie mintea
! Ca un crew sau mai multe crew-uri (auto logic) sa participe la realizarea unui film gen : 2F 2F , AutoBahn , Curierul (1,2,3) ,Triple X s.a.m.d , dar ACESTA SA FIE 100% Romanesc ! Avem multi drive-ri EXCEPTIONALI care ar merita un "cadou" ca acesta , si dece nu si un omagiu adus lui Micutzu ! Chiar s-ar fi bucurat si el !
Gen de tema : Ascensiunea unui club aflat la inceputuri si anumite obstacole de care se loveste ! Putem lua un club deja consacrat in Romania , si sa ii dam ocazia sa isi povesteasca in film evoluatia sa sub amprenta filmului ! UN EXEMPLU PUTIN CAM DEPLASAT IN LEGATURA CU TEMATICA AR FI : STEP UP 1 ! Un pusti de cartier ajunge un dansator profesionist ! SA ADAPTAM PUTIN ! UN CLUB DIN BUCURESTI AJUNGE INCET INCET LA TALIE NATIONALA si ca sa dam un pic de grandoare LA NIVEL EUROPEAN !
Cred ca ati prins ideea
!
Stiu ca vor fi si guri rele care vor spune ceva de genul :
" Da ... :-j ! Copil de 17 ani ..Ce sa-i ceri ? Oare stie ce inseamna acest proiect ?"
Da sunt constient de tot ce zic
) ! Stiu ca ar fi o munca foarte grea , dar la sfarsit ar iesi ceva foarte frumos !
"Da frate ! Asta nu are altceva de facut inafara de a visa la cai verzi pe pereti "
Cred ca este bine sa avem initiative de la varste mai fragede !
Cam atat am avut de zis ! ASTEPT OPINII / INCURAJARI / OFERTE / CRITICI / S.A.M.D.
Invit conducatorii de cluburi sa isi exprime opinia , precum :
- NoSpeedLimit Romania Club
- Midnight Racers
- A.C.S Inferno MotorSport
- Insomnia Racing
- Japan Team
- Anonymous Motorsport
- Shadows Racing Team
- Xtreme Club Emotion
TU CE CREZI ?