[offtopic]@edi2peu: Mai vorbim dupa cursa poate...cred ca o sa vezi o mica vacanta de la "paralitic" pana atunci, care spre deosebire de tine nu e un papa-lapte, ci a demonstrat pe acest forum ca are ceva sub mansarda si cunostinte pe care tu ai cam dovedit ca nu le ai. [/offtopic]
De banii acestia, chiar daca voi ziceti ca sunt destul de multi pentru un bilet, o sa aveti destule de vazut...si de auzit mai ales. Chiar daca masinile le vedeti la TV dupa aia, sunetul si senzatia nu poate fi recreata in nici un alt mod. Punct.
Oricum, pentru 3 zile de curse, 20 de euro ca pret de inceput, eu zic ca este un pret mai mult decat rezonabil, pentru niste conditii oferite care se vor a fi la nivel european. Si daca acest pret este mare, apai sa vedeti in afara, unde un bilet pentru o cursa de o zi, costa ceva mai mult decat acesta. Unde sunt practic mai multe zile, mai multe campionate diferite de masini, cu masini diferite, senzatii diferite.
Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club]
Re: FIA GT - Bucharest 20.05.2007
-Sincer.....pt cei care vin de afara cu "kascaval" in buzunare autortatile se pot misca......interesele financiare....(s au scos copaci , se reasfalteaza , s au modificat refugii intre sensurile de mers)
-Pentru noi astia romani "mai saraci" nu se poate face NIMIC , pe aceiasi locatie ni se cere 20 E/mp pt un eveniment......asa ca sa plateasca cine vrea ...eu nu dau un ban !!!!!!!!
Bilete pentru Vodafone Bucharest Challenge 2007!
-Biletele pentru Vodafone Bucharest Challenge sunt valabile 3 zile
-Cel mai ieftin bilet costa 70 RON
-Un bilet in sectorul VIP costa 800 euro
Biletele pentru Vodafone Bucharest Challenge 2007 sunt disponibile acum la toti partenerii oficiali: sediile filialelor ACR din toata tara, benzinariile OMV, magazinele Diverta, F1 Shop din mall-ul Plaza Romania Bucuresti si online pe site-urile www.bilete.ro, www.bilet.ro si www.blt.ro. Evenimentul, programat in perioada 18 - 20 mai pe circuitul stradal din jurul Palatului Parlamentului, pe traseul Bd. Natiunile Unite - Bd. Libertatii - Calea 13 Septembrie - Str. Izvor, aduna la un loc competitii de top din lumea sporturilor cu motor: Campionatul FIA GT, Campionatul European FIA GT3, Formula 3 Internationala Marea Britanie si Cupa Dacia Logan.
Costul unui bilet in tribuna BRONZ este de 70 RON. Pretul unui bilet in tribunele din zona ARGINT, amplasate pe Bulevardul Natiunilor Unite, este de 100 RON. Pentru tribunele din zona GOLD, amplasate pe Str. Izvor, Bulevardul Libertatii si Bulevardul Natiunilor Unite, pretul unui bilet este de 180 RON, iar un bilet in tribuna PLATINA, amplasata pe Calea 13 Septembrie, costa 250 RON. Toate aceste bilete sunt valabile pentru intreg weekend-ul si sunt cu toate taxele incluse. Biletul pentru accesul in paddock, pe parcursul celor trei zile de cursa, costa 70 RON. Biletele se pot procura de la sediile filialelor ACR din toata tara, benzinariile OMV, magazinele Diverta, F1 Shop din mall-ul Plaza Romania Bucuresti si online pe site-urile www.bilete.ro, www.bilet.ro si www.blt.ro. Biletele pentru sectorul VIP costa 800 EURO (fara TVA) si pot fi comandate la numarul de telefon 021/2019697.
Eu am fost sambata la Diverta Unirii sa cumpar 2 biletelde 70RON si nu am putut deoarece cica "ne-au zis sa nu dam doar de 70RON...pentru alea trebuie sa luati si bilete mai scumpe". Adik daca vreu bilet de 70RON trebuie sa mai cumpar si unul mai scump. Cum vine treaba aceasta? Se pot cumpara DOAR de 70RON sau e pacaleala? Nu de alta dar este 1mai nu 1 aprilie...