Quote:
Originally Posted by sike
Ooo Stai sa ne intelegem eu nu am stat in loc de un interior dai o geana unde am topic la masina si atunci iti vei da seama cat sa muncit la masina in ultima luna si apoi discutam doar uita-te pe poze nu e nevoie sa citesti si atunci iti vei da seama ca nu am stat intr-un interior pur si simplu acela a mai ramas de facut ,CITESTE informeaza-te si apoi sa faci asemenea afirmati ,din gura sa dai e usor ,cum spuneam nu vreau sa intru in conflict cu nimeni e strict parerea mea ,dar te-as ruga inainte de a face niste afirmati sa te informezi
Numai de bine
|
stai asa eu m-am referit strict pe ce ai spus tu ... si mi-e greu sa cred ca esti singurul in tg-jiu sau ca toti ati muncit la masini si nu v-ati incadrat in timp ... acuma da ca tu ai muncit (si asta se vede chiar ai facut o treaba buna cu masinuta ...tine-o tot asa) dar nu te-ai incadrat in timp pentru a o termina pentru expozitie e cu totul altceva fata de ce ai spus prima data ... dar dupa cum spuneam eu am zis in general ... si stai linistit ca nu a-ti fost voi singurii care nu a-ti venit asta a fost ... pacatul celor care nu au venit sa fie ... felicitari inca o data celor care au avut curajul sa isi expuna rezultatele muncii ... una peste alta a fost frumos totusi ... si avand in vedere ca nu s-a mai organizat demult ceva frumos in craiova a fost un eveniment binevenit asa cum a fost el cu bune si rele, cu unele lipsuri pentru unii ...complet pentru altii ...ca peste tot ... tot timpul vor fi si supermultumiti si nemultumiti
P.S.
la tombola bafta mea sa dau pe langa ... la diferenta de un numar ..inainte sau dupa ... asta e ... nu pentru tombola am venit ci pentru ceea ce am vazut si unele lucruri chiar au meritat vazute