Quote:
Originally Posted by Yackone
Observ foarte multi "critici de arta" aparuti peste noapte...fratilor masinile voastre unde sunt? A nu exista...ati venit ratb la eveniment...aspectul asta l-am lamurit.
Intradevar a fost un eveniment de restrans...a fost un prilej bun de a mai schimba un pahar de vorba la un suc/bere. Avand in vedere ca particip de 7-8 ani la evenimente in capitala am observat un anumit progres al publicului. Vorba lu' KYS-u -ne-am mai civilizat (in afara de cativa papuasi spargatori de seminte). Per total a fost un eveniment reusit, asa cum a fost el restrans.
Babane te asteptam la un afterhour la Brasov...Am inteles ca te-ai inteles tu cu Scrappy
|
Suna bine nu am ce sa zic
off topic: copilasilor care au tot dat comenturi, cum se dau si pe facebook mai nou, ce ziceti voi daca:
1: puneti mana pe abecedar si va luati carnet
2: nu mai stati pe forum si munciti ceva daca tot sunteti asa de pasionati de fenomen
3: si daca tot munciti va luati o masina (si nu veniti cu metroul) la eveniment
4: si asa ca sa va enervati daca era cu intrare si eram la intrare va intrebam daca aveti buletin si cred ca mai mult de jumate din voi ramaneati cu buza umflata.
Si da, dreptul de a face acest comentariu il am pentru ca am facut ceva nu am stat pe bara si am dat like la poze pe FB.
Si la varsta voastra mai generatia pokemon mai usor tatii cu tupeul.