Evenimente Auto Saloane tuning, Expozitii, Intalniri, Saloane Auto, Diverse evenimente legate de viteza si extrem. |
18-10-09, 01:05
|
|
Street 4 Cars Member
Stage 5
Member of: [Street 4 Cars]
|
Re: 4TuningTIME Pitesti Editia 2 , 17 - 18 octombrie
sincer daca e sa pui cap la cap toate asta dau un caca maca...eu unu vreau intai sa-i felicit pe toti participantii si pe organizatori si acu sa adresez cateva cunvinte si anume ..fratilor de ce comentati aiurea,in loc sa ziceti mersi ca se fac atatea eveniment de tuning si puteti admira masini frumoase si unii dintre voi scuzati-ma dar nu a-ti vazut masini tunate decat in reviste si comentati aiurea ca banda izoliera,ca lufturi si alte prostii...respect pentru cei care au masinile numai pt expo dar respect si mai mult pt cei care masinile de expo sunt masinile si de zi cu zi..dupa ce ca pitestiu si tara asta e cam slaba la capitolul tuning se gasesc unii se gaseasca subiect de discutie...adica unele persoane se chinuie sa organizeze niste expozitii de tuning,si sincer nu le facem frate pt noi sau pt cei cu masinile,le facem pt voi publicu si in rest sa fie lucruri de bine sunt pe dos..eu zic asa ai sa ne vedem fiecare de masina lui si sa punem mana de la mana sa facem ceva pt tuning daca tot ne numimi impatimi ai acestui sport sai zicem asa..respect Ady,S4C
|
|
|
18-10-09, 01:53
|
|
Stage 5
Member of: [FullSpeed Racing] [FORD] [RENAULT]
|
mai baieti astia din pitesti care o tineti una si buna ca publicul face, publicul dregea.....eu unu am vazut ca aplaudau si chiar le`a placut ce au vazut, am vazut un tip isi trasase loganul sa dea Blitzuri de cate ori vreo masina de drifft venea spre el.
vremea a tinut totusi cu noi ca nu plouat si nu a mai fost asa frig ca`n zilele trecute.
speram ca maine va fi mai bine si sa apuc sa fac si eu poze ceva ca azi n`am facut nimic....ptr ca a trebuit sa`i caut pe cei care au anuntat pe mail ca vin...vin sa le dau nr de concurs...si nu au mai ajuns...poate ajung maine
n`e vedem maine !
|
18-10-09, 02:06
|
|
Stage 2
|
Mie unul mi-a placut. Masini frumoase, iar drift... foarte tare frate!! Apropo cate penuri au fost distruse?? Doamne cum coborau "pasagerii" din masini, turmentati.
Acum nu vreau sa par rautacios, dar mutumiti-va ca vedeti asemenea masini pe "gratis" cum s-ar zice. Nu vezi in fiecare zi expozitii de tuning in Pitesti sau oriunde in alta parte. Nu te pune nimeni sa platesti sau sa faci ceva in schimb. Sa ziceti mersi organizatorilor ca ati avut ce vedea. Ganditi-va ca oamenii aia au stat in frig si au depus un mare efort ca sa faca un spectacol adevarat, iar voi ii tratati cu fundu. Au venit de prin toate orasele tarii de la mari distanete ca sa va faca voua ziua mai frumoasa si sa va scoata din casa, sa vedeti ceva cu adevarat frumos. Felicitari Pikollo pentru organizare...
Last edited by [MadMan]; 18-10-09 at 02:15.
|
|
|
18-10-09, 04:45
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Quote:
Originally Posted by pikollo
1 la mana tigra a fost cumparata asa din ITALIA nu a pus el mai nimik si o are de putin timp (nu ii iau apararea delok nici macar nu e in fullspeed)
2 . Cat timp primesc mailuri ca da venim WOW abia astept sa ne vede .. etc
3 . din 70 de masinii din ex pitestiului au venit decat 19 ... A cui e vina ? a mea? eu nu am fost serios? daca lumea zice ca vine ... Normal cand am vazut ca nu imi vin masinile am aceptat si ce nu era de aceptat .
La prima editie a fost frumos vara etc toti au venit aproape acuma vezi Doamne e mai frig dam mail dar nu venim.
Ce sa zici tot ce ai vazut in exterior = Judetul ARGES mai exact pitesti campulung si 2 sau 3 din alte orase .
In interior am bagat ce era mai bun din afara nici macar eu nu am bagat o masina din clubul meu in INTERIOR
Eu sincer nu inteleg de ce se dau mailuri ca venim si nu puteti sa dati macar un tel sa ziceti ba nu mai venim .
Cand o sa vina toata lumea atunci o sa vezi numai masini clasa I
Eu unu zic ca m-am ocupat si la editia asta alaturi de nikola foarte bine ..
In rest un eveniment care nu prea iese din lipsa masinilor nu e vina organizatorului ca nu are ce sa expuna e vina oamenilor care zic ca vin si defapt uita .
|
eu ajung maine, dar am uitat sa scriu in mail ca vin duminica
|
|
|
18-10-09, 09:16
|
|
Stage 1
|
vin si eu azi dar la ce ora incepe finala de drift??
|
|
|
18-10-09, 10:21
|
|
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [PEUGEOT] [PARTICIPANT CURSE]
|
off topic: are cineva un loc liber si pentru mine in masina pana la pitesti? dau un suc
|
|
|
18-10-09, 10:28
|
|
Stage 5
Member of: [4Rally] [Freehand Design Usergroup]
|
Quote:
Originally Posted by UnDracK
Baietii cu galeria , unde ne adunam maine sa stim un punct de reper ?
|
e greu sa ne strangem toti intrun loc
ieri a fost greu sa strang un grup de 5 persoane
|
|
|
18-10-09, 11:05
|
|
Fiat Driver
Stage 1
Member of: [RENAULT] [Fiat]
|
cum e vremea acum in pitesti?pista de drift e mai mare decat aia de la vitantis ?
|
|
|
18-10-09, 11:44
|
|
Stage 1
|
e un pik innorat la categoria vreme....la categoria pista e mai mica un pic ca la vitantis dar e buna.
|
|
|
18-10-09, 11:55
|
|
Stage 2
|
Pe la ora 13 plec si eu spre Pitesti! Daca e cineva fara masina care vrea un lift, ofer cu cea mai mare placere, plec din Militari!
DM sau 0745366887!
|
|
18-10-09, 13:10
|
|
Stage 5
Member of: [4Rally] [Freehand Design Usergroup]
|
fac apel la galerie sa faca pe dracu in patru
scoateti mainile din buzunare si aplaudati,ce daca e frig
haideti sa face admosfera
|
|
|
18-10-09, 13:27
|
|
Stage 2
Member of: [FORD]
|
hai sa se adune galeria sub pod pe mijloc sa fie galagie . Am plecat , ne vedem acolo
P.S. Mai puneti poze, filmulete cei care a-ti facut
Last edited by UnDracK; 18-10-09 at 13:35.
|
|
|
18-10-09, 13:55
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by skyZZo
fac apel la galerie sa faca pe dracu in patru
scoateti mainile din buzunare si aplaudati,ce daca e frig
haideti sa face admosfera
|
daca aplaudati va incalziti......
|
|
|
18-10-09, 16:00
|
|
Renault Driver
Stage 5
Member of: [RENAULT]
|
daca se poate mai multe poze cu renault-ul. este un williams ?
|
|
|
18-10-09, 16:05
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [4Wheels]
|
Poze...vrem poze! Cei din Pitesti ne tin in suspans cu pozele...cand a fost showul la Vitantis noi v-am pus poze din belsug iar voi ...
|
|
|
|
|