22-08-13, 09:27
|
|
 Stage 5
Member of: [Virtual Tuning]
|
Re: Votare Runda 1 V4TL
Grupa 3:
Complexitate: Masina 2
Creativitate: Masina 2
Executie: Masina 1
Efect: Masina 1
Realism: Masina 1
Scor: 3-2 pt masina 1
Grupa 7:
Complexitate: Masina 1
Executie: Masina 2
Efect: Masina 2
Realism: Masina 2
Scor: 4-1 pt masina 2
Grupa 4:
Complexitate: Masina 1
Executie: Masina 1
Efect: Masina 1
Realism: Masina 1
Scor: 4-1 pt masina 1
Insa initial am vrut sa nu votez la aceasta grupa, intr-adevar masina 1 arata superb dar sunt in dubii mari, iata si de ce...->
|
|
|
22-08-13, 11:19
|
|
Colectionar Machete
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Colectionar Machete] [RENAULT]
|
am vazut si eu treaba asta, dar am zis sa nu fiu singurul care posteaza asa ceva  exista o asemanare foarte mare intre cele doua, dar cea de sus nu e VT  din cate stiu...
|
|
|
22-08-13, 12:37
|
|
 Stage 5
|
Cred ca asta este un caz de C/P masiv
|
|
|
22-08-13, 14:49
|
|
Virtual Tuner
 Stage 5
|
Underground pe tine te depaseste lucrarea asta si iti inteleg comentariul  .
@ fear : Ma asteptam pana la urma la un comentariu ca al tau dar nu de la tine care zici ca mai stii si brush. 
Daca ati fi dat mai multa atentie detaliilor ati fi vazut ca nu e c/p. Aveti wip-uri la mine pe topic.
Last edited by cannonball; 22-08-13 at 14:51.
|
|
|
22-08-13, 15:36
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by cannonball
Underground pe tine te depaseste lucrarea asta si iti inteleg comentariul  .
@ fear : Ma asteptam pana la urma la un comentariu ca al tau dar nu de la tine care zici ca mai stii si brush. 
Daca ati fi dat mai multa atentie detaliilor ati fi vazut ca nu e c/p. Aveti wip-uri la mine pe topic.
|
In primul rand lucrarea ta se incadreaza la C/P masiv, intrucat ai copiat tot de pe acea silvia si ai facut pe ici pe colo rebrush. In al doilea rand insinuezi faptul ca nu stiu brush,de ce? Iti pot demonstra oricand ca stiu cel putin la fel de bine ca si tine!
Iar in al treilea rand, am invatat ca pe forumul asta, cand miroase a cv dubios, intrebi, eu nu te-am acuzat de nimic initial, insa tu ai interpretat gresit opinia mea!
Cu atitudinea asta... m-ai dezagit si nu cred ca numai pe mine.
Have a nice day!
|
|
|
22-08-13, 16:03
|
|
Virtual Tuner
 Stage 5
|
N-am insinuat ca nu stii brush ci tocmai pt ca stii cum e cu brush'ul ma asteptam sa intelegi cum a fost facuta.Caroseria masinii nu are nici macar un pixel copiat de pe cealalta , a fost facuta eyedropper-brush si nu "..pe ici pe colo rebrush.." cum spui tu. Daca vrei sa ma crezi bine daca nu asta e , pana la urma nu tie trebuie sa-ti demonstrez ca masina a fost facuta conform regulilor concursului.
|
|
|
22-08-13, 20:51
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning]
|
dudes... chill... stiu intreaga evolutie a masinii... nu e C/P... calmati'va
|
|
|
22-08-13, 20:52
|
|
 Stage 5
|
nu e c/p ,doar a avut donoru bun , hai votati cati mai multi ,ca parca erati nerabdatori
|
|
|
22-08-13, 22:30
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by lovenady
nu e c/p ,doar a avut donoru bun , hai votati cati mai multi ,ca parca erati nerabdatori
|
Nu votez ca nu are rost.Dar forumul asta se duce de rapa cu C/P fie de la lucrari facute de alti sau firme de tunning.Si cand se baga un parlit de utilizator sa comenteze ceva este aburit de comentari grele de iti vine sa stai cu dex-ul langa tine.Treaba se impute de sus si e foarte "exceptional"ca nu se rezolva nimic.
Este adevarat ca am facut o mare gresela la inceput,dar m-am resemnat.Dar totusi ,ulitilizatori care nu sunt de azi pe maine pe forum fac greseli de iti vine sa te intrebi "cum naiba?",ei ar trebui sa fie un exemplu,nu?
M-am saturat de toate astea dar totusi cred in schimbare,sper sa vina.Pana atunci,eu imi fac veacul pe altundeva...Va doresc succes....!!!
Va ure
|
22-08-13, 22:48
|
|
 Stage 5
|
Ma frate ,te-ai suparat ?
|
|
|
22-08-13, 23:14
|
|
 Stage 5
Member of: [BMW]
|
cam mult tam-tam,masina nu e c/p , el a refacut masina complet prin brush,are cateva elemente care sunt c/p dar nu este masiv.se poate spune de idea de tuning a masinii ca este c/p,dar asta e alegerea lui,practic nu a incalcat nici o regula,teoretic sa spunem ca da.
EDIT: haideti la vot fratilor! "daca ma alegeti pe mine o sa asfaltez toate drumurile"  ))
Last edited by dany2good4u; 22-08-13 at 23:21.
|
|
|
23-08-13, 00:06
|
|
Virtual Tuner
 Stage 5
|
Ma acum ca sa nu se supere nimeni eu propun ca Reme sau Ca$$ (care o vrea) sa faca un poll din ala non-public( pt ca fiecare sa voteze exact asa cum gandeste) unde sa se voteze iesirea mea din concurs. Daca am gresit , afara cu mine
|
|
|
23-08-13, 00:24
|
|
 Stage 5
Member of: [BMW]
|
Quote:
Ma acum ca sa nu se supere nimeni eu propun ca Reme sau Ca$$ (care o vrea) sa faca un poll din ala non-public( pt ca fiecare sa voteze exact asa cum gandeste) unde sa se voteze iesirea mea din concurs. Daca am gresit , afara cu mine 
|
tu ce promiti pt voturi favorabile?  )
nu au pt ce sa te scoata din concurs....masina e full brush si nu e interzis,asa ca nu vad problema,singura chestie care se poate face e sa te depuncteze la creativitate  )
|
|
|
23-08-13, 00:41
|
|
Virtual Tuner
 Stage 5
|
Intr-adevar creativitatea lucrarii mele tinde spre zero , pt mine masina asta fiind mai mult un exercitiu de brush dar am vazut ca majoritatea au remarcat asta si m-au depunctat corect.
Hai ca am facut pagina asta numai flame si off-topic
|
|
|
23-08-13, 10:58
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Intr-adevar creativitatea lucrarii mele tinde spre zero , pt mine masina asta fiind mai mult un exercitiu de brush dar am vazut ca majoritatea au remarcat asta si m-au depunctat corect.
Hai ca am facut pagina asta numai flame si off-topic 
|
cannonball, sa nu crezi ca am cv cu tine, cat despre masina, mai bine lasam urmatoarele lucrari sa vorbeasca  , cred ca asa ar fii cel mai bine
|
|
|
|
|