Salutare,
Am montat si eu Sambata folie pe un Astra H Caravan la atelierul din Serban Voda 240 . Baietii mi s-au parut de treaba, profesionisti si ... destul de toleranti; daca or sa citeasca aici au sa stie despre ce e vorba
.
Mi-a placut cum a iesit, chiar daca am optat pentru legalitate 100% (am pus 21% opacitate pe fatza si 73% pe spate) . Parca ar fi mers mai bine 95% in spate, dar ce conteaza pana la urma e aspectul final ; da foarte frumos pe alb si asa . Oricum eu am ales gradul de opacitate .
De acoperit s-a acopeit cum trebuie, ceea ce ma ingrijoreaza oarecum e ca mi-a ramas in dreapta fatza sub ea apa ... oricum, baietii m-au lamurit ca in maxim o saptamana ar trebui sa se usuce complet si daca o sa se intample asa, toata lumea e fericita ! Atunci am sa o si spal si o sa trantesc niste poze, poate mai vor si altii sa vada cum a iesit .
Pretul final : 800RON . Nu stiu daca cu reducere sau nu, eu am mentionat ca i-am gasit pe 4Tuning; oricum, important e ca am 5 ani garantie si doua autorizatii RAR .
Cele bune .