![]() |
15% discount - aplicare profesionista de folie auto
2 Attachment(s)
Pentru orice programare la folie primesti discount 15%. Numai pe 4Tuning! Pentru a beneficia de promotie trebuie sa spui : "Am citit pe 4Tuning" .
Pentru mai multe detalii sunati la: 0726.728.218 |
salut, ma intereseaza cat ma costa sa-mi montezi folie pe o bora, fata-spate-luneta, folie omologata, cea mai inchisa posibil (mai ales pe fata)
cea din poza (pe fata) este omologata? |
Re: Expert Detailing - Folie auto
Salut!
Ma intereseaza folia de protectie pentru faruri: - Ce pret aveti pe mp. si montaj? - Ce efecte are asupra luminozitatii farurilor? Multumesc. |
kiar ma intreb cine si-a pus la noi folie pe Maybach :) oricum tare rau ;)
revenind on-topic... cred ca cel mai bine sunati la nrul de telefon... |
Pentru programari sau pentru orice fel de informatii legate de aplicarea de folii auto sunati la nr. de telefon: 0726 728 218
|
AVANTAJELE FOLIILOR SOLARE:
-Cresc confortul la volan,reducand efectul de orbire de la farurile masinilor din spate; -Cresc eficienta instalatiei de aer conditionat; -Previn decolorarea interiorului; -Dau un aspect mai elegant exteriorului; -Protejeaza impotriva indiscretiei si a hotilor; -Retin cioburile in caz de accident. AVANTAJELE MONTARII FOLIILOR LA CENTRELE EXPERT DETAILING: -Avem 7 ani de experienta in care am montat folie auto pe aproape orice model de masina – de la Maybach la Dacia; -Nu demontam fetele de la usi; -Garantam ca nu vei avea probleme cu politia.Foliile noastre sunt 100% legale,omologate si autorizate R.A.R.; -Ai garantie reala 5 ani – daca folia se decoloreaza sau apar bule de aer in perioada de garantie ti-o inlocuim gratuit.Si ne vei gasi pe piata si peste 5 ani. |
ma intereseaza pentru un matiz folie dark black fata, spate si luneta. cat m-ar costa?
|
Quote:
|
folie transparenta pentru intreaga masina aplicati (pe caroserie nu pe geamuri)?
Daca da....cat ar fi pentru un logan? |
Da.Aplicam si folie pentru protectia caroseriei. Aceasta este o folie speciala care se numeste Exterior Car Film si este total diferita de foliile solare sau de securizare. Se pune pe faruri (farurile din plastic nu se mai matuiesc iar cele din sticla nu se mai sparg), pe prima patrime a capotei, a aripilor, pe spoilere, pe praguri, pe oglinzile laterale vopsite in culoarea masinii, la causul manerelor usilor, in spatele rotilor si oriunde suprafata vopselei este mai solicitata de actiunea criblurii, a bitumului, a vopselei de marcaje si a insectelor. Folia aplicata pe vopsea o protejeaza de zgarieturi brutale si de ciupiturile de criblura, este o protectie mai mult decat eficienta, dar reduce, putin, din stralucirea lacului si este vizibila de la o distanta mai mica de 1,5 m.
Pretul este de 960 RON metrul patrat. |
Puteti vizita si urmatorul topic legat de aplicarea de folii auto :
https://forum.4tuning.ro/531-firme-folii-auto/20283-oferta-speciala-aplicare-profesionista-folie-auto.html |
si oferiti omologare si pe lateralele fata???
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Iata o alta masina la care am lucrat...
Limuzina Lincoln Serviciu complet de detailing insotit de aplicare folii solare. |
salut ma intereseaza si pe mine folie doar pt geamurile DIN FATA atat daca se poate cat costa si cat de repede se pot monta?
|
All times are GMT +2. The time now is 00:57. |
- Copyright 2025 4Tuning