Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Hunedoara / Deva

Reply

Thread Tools
Old 26-07-10, 15:33   #841
Kedy
AfterDark Racing Member

Stage 5

Kedy's Avatar

Member of:
[AfterDark Racing]
[FORD]
[DACIA]
[4Tuning International]
Default Re: Help Thread

Quote:
Originally Posted by flavius36 View Post
Uuu mi scuzii ) am o pisicutza e36....316i
Quote:
Originally Posted by xxdadixx View Post
Vezi pe sub stergatoarele de parbiz.
Acolo sunt si la Focus si la Corsa, la Fiesta e in habitaclu cam nasol de ajuns la el trebuie sa dai pedala de acceleratie jos.
Kedy is offline   Reply With Quote
Old 26-07-10, 18:05   #842
danigrecu

Stage 2

ca sa ajungi la filtrul de polen la e 36 trebuie sa dai cutia cu acte jos .este situat undeva in spatele casetofonului si un pic mai in jos.dupa ce dai cutia cu acte jos (aici ai vreo 4 suruburi din care doua chiar in gurile de aerisire)o sa vezi un capacel dreptunghiular ,uitate in poze
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	P1010013.JPG
Views:	64
Size:	270.2 KB
ID:	1583818   Click image for larger version

Name:	P1010014.JPG
Views:	75
Size:	269.2 KB
ID:	1583819  
danigrecu is offline   Reply With Quote
Old 27-07-10, 01:21   #843
flavius36

Stage 2

flavius36's Avatar

Multumesc foarte frumos... am sa ma pun maine pe dezmembrat usor usor sa nu stric ceva am mai facut eu minuni deastea la celalalt e36
flavius36 is offline   Reply With Quote
Old 27-07-10, 13:53   #844
danigrecu

Stage 2

daca mai ai nevoie de ajutor intra pe id daniigrecu
danigrecu is offline   Reply With Quote
Old 27-07-10, 21:43   #845
deval
Ford Driver

Stage 2

deval's Avatar

Member of:
[FORD]

nu stiu daca am postat unde trebuie dar am si eu o intrebare , nu stiti de ce mi se tot arde siguranta de la stergatoarele de parbriz? mi se arde chiar daca nu le folosesc .
deval is offline   Reply With Quote
Old 27-07-10, 22:05   #846
adrian78bmw

Stage 5

adrian78bmw's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[4Rally]
[BMW]

Quote:
Originally Posted by deval View Post
nu stiu daca am postat unde trebuie dar am si eu o intrebare , nu stiti de ce mi se tot arde siguranta de la stergatoarele de parbriz? mi se arde chiar daca nu le folosesc .
ori ai undeva un scurt ori motorasul poate a ramas blocat mecanic..cheama pe cineva sa iti masoare instalatia ..
adrian78bmw is offline   Reply With Quote
Old 27-07-10, 22:21   #847
deval
Ford Driver

Stage 2

deval's Avatar

Member of:
[FORD]

Quote:
Originally Posted by adrian78bmw View Post
ori ai undeva un scurt ori motorasul poate a ramas blocat mecanic..cheama pe cineva sa iti masoare instalatia ..
motorasu nu e blocat , de masurat am fost o data la danila (nea romica)cu problema asta si a zis sa folosesc alte sigurante si sa schimb comutatoru , am schimbat comutatoru si aceleasi sintome . dar nea romica e in concediu de aceam am zis sa intreb si pe forum, pote puteti sa ma ajutati .
deval is offline   Reply With Quote
Old 30-07-10, 22:59   #848
SpYk3
Dacia Driver

Stage 5

SpYk3's Avatar

Member of:
[DACIA]

mesterii ,cum imi scot parola de pe bios ca mi-am pus ca berbecu si n-o mai stiu v-ati confruntat careva cu asa ceva?

p.s e laptop nu e P.C ca pe ala era usor scoateam bateria de la BIOS si gata,dar la la laptop nu stiu ce sa-i fac
SpYk3 is offline   Reply With Quote
Old 31-07-10, 02:08   #849
flavius36

Stage 2

flavius36's Avatar

Alta problema. Cum desfac eu panou ala de unde ii schimbatoru fara sa rup vreo clema ceva ca vreau sa vad butonul din dreapta de la geamu electric de ce nu mai merge. Motorasul nu are nimica din cate verificari s-au facut la masina,iar cine s-a uitat a zis ca la bmw-uri in general butonu poate face uneori figuri si a zis ca s-ar uita si la buton sa vada dar nu vrea sa rupa ceva asa ca m-am pus eu pt ca am zis ca daca rup,rup cu mana mea..am rupt eu nu mai injur si la altii ...dar am vazut ca nu da sa iasa asa ca am zis sa stau pe treaba mea ca nu vreau sa stric la masina nimic cleme si deastea. Sigurantele sunt ok.iar cand apas pe undeva,pe sub bord se aude un tic-tac sau nu stiu cum sa ma exprim mai bine ca sa nu se inteleaga altceva
Old 31-07-10, 09:46   #850
raduni131
Honda Driver

Stage 3

raduni131's Avatar

Member of:
[Honda]

@ spyke, cand eram mai mic imi parola taicamiu biosu sa nu stau n-spe ore pe calc, si dupa cautari si cautari, am descoperit o lista cu posibile backdooruri facute din fabrica, si le-am luat la incercat si am gasit-o pe aia buna.

Nu stiu daca se aplica, dar vezi ce bios ai, si cauta , poate poate.
raduni131 is offline   Reply With Quote
Old 31-07-10, 09:47   #851
Kedy
AfterDark Racing Member

Stage 5

Kedy's Avatar

Member of:
[AfterDark Racing]
[FORD]
[DACIA]
[4Tuning International]

Quote:
Originally Posted by SpYk3 View Post
mesterii ,cum imi scot parola de pe bios ca mi-am pus ca berbecu si n-o mai stiu v-ati confruntat careva cu asa ceva?

p.s e laptop nu e P.C ca pe ala era usor scoateam bateria de la BIOS si gata,dar la la laptop nu stiu ce sa-i fac
Faci rost de Hiren's Boot Cd si ai acolo mai multe tool-uri printre care si utilitar de spart parole daca nu cand vi acasa te rezolva mandea. Cius
Old 31-07-10, 15:25   #852
xxdadixx
BMW Driver

Stage 5

xxdadixx's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[BMW]

Quote:
Originally Posted by flavius36 View Post
Alta problema. Cum desfac eu panou ala de unde ii schimbatoru fara sa rup vreo clema ceva ca vreau sa vad butonul din dreapta de la geamu electric de ce nu mai merge. Motorasul nu are nimica din cate verificari s-au facut la masina,iar cine s-a uitat a zis ca la bmw-uri in general butonu poate face uneori figuri si a zis ca s-ar uita si la buton sa vada dar nu vrea sa rupa ceva asa ca m-am pus eu pt ca am zis ca daca rup,rup cu mana mea..am rupt eu nu mai injur si la altii ...dar am vazut ca nu da sa iasa asa ca am zis sa stau pe treaba mea ca nu vreau sa stric la masina nimic cleme si deastea. Sigurantele sunt ok.iar cand apas pe undeva,pe sub bord se aude un tic-tac sau nu stiu cum sa ma exprim mai bine ca sa nu se inteleaga altceva
la mine se scoate burdufu de la schimbator si dupaia se desurubeaza pe acolo
xxdadixx is offline   Reply With Quote
Old 31-07-10, 22:10   #853
flavius36

Stage 2

flavius36's Avatar

Dap...asa-i si la mine. am resuit sa le desfac dar nimica...cine stie...o fi vreun scurt pe fir pe undeva. Am schimbat si butoanele dar degeaba....mergem mai departe si vedem ce o fi
Old 01-08-10, 21:34   #854
SpYk3
Dacia Driver

Stage 5

SpYk3's Avatar

Member of:
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by Kedy View Post
Faci rost de Hiren's Boot Cd si ai acolo mai multe tool-uri printre care si utilitar de spart parole daca nu cand vi acasa te rezolva mandea. Cius
chestia este ca eu nu pot intra in Dos,sau cel putin asa cred.Cand il deschid se incarca o imagine cu Acer si apoi imi cere parola de HDD ,pot intra doar in BIOS. Se poate rezolva?
SpYk3 is offline   Reply With Quote
Old 01-08-10, 21:46   #855
Kedy
AfterDark Racing Member

Stage 5

Kedy's Avatar

Member of:
[AfterDark Racing]
[FORD]
[DACIA]
[4Tuning International]

Quote:
Originally Posted by SpYk3 View Post
chestia este ca eu nu pot intra in Dos,sau cel putin asa cred.Cand il deschid se incarca o imagine cu Acer si apoi imi cere parola de HDD ,pot intra doar in BIOS. Se poate rezolva?
Cred ca da, pana vi acasa daca nu reusestima interesez sigur si-l facem
Kedy is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -