Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Hunedoara / Deva

Reply

Thread Tools
Old 02-03-10, 13:29   #616
BaLaurzor
Skoda Driver

Stage 5

BaLaurzor's Avatar

Member of:
[SKODA]
[4Tuning International]
Default Re: Help Thread

Quote:
Originally Posted by Marius3k View Post
Ok, acolo merg. Am doua randuri de jante de alu, la ce bani sa ma astept?
sau la pod la cerna , podul spre baraj unde au garaj cei de la vanatori , tot asa fac , sau la pompieri , si acolo fac , pretul parca era 15-20 ron pe janta echilibrat+montat

A mea Skoda Fabia
http://www.attac-tuning.ro/
BaLaurzor is offline   Reply With Quote
Old 03-03-10, 19:51   #617
sandor406
Dacia Driver

Stage 5

sandor406's Avatar

Member of:
[DACIA]

asi avea si eu o intrebare! de unde pot sa cumpar, sau dak stiti pe cineva care se ocupa de asa ceva, un kit bi-xenon h4, cat mai ieftin si cat mai bun?) pentru ca deocamdata testez piata, si pana la sfarsitul lunii vreau sa achizitionez si eu un kit! multumesc!
Old 04-03-10, 08:19   #618
Marius3k
Ford Driver

Stage 5

Marius3k's Avatar

Member of:
[FORD]

Daca nu ai faruri cu lupe, nu te obosi sa-l iei. Sau poate ai nevoie de multa carne de la colegii din trafic.
Marius3k is offline   Reply With Quote
Old 04-03-10, 09:17   #619
sandor406
Dacia Driver

Stage 5

sandor406's Avatar

Member of:
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by Marius3k View Post
Daca nu ai faruri cu lupe, nu te obosi sa-l iei. Sau poate ai nevoie de multa carne de la colegii din trafic.
stiu ca farurile cu lupa + xenon sunt cele mai bune si se vad noaptea foarte bine! dar totusi am vazut si pe masini cu faruri fara lupe si cu xenon, si se vede cu mult mai bine noaptea decat cu becuri normale! chiar pe dacii am vazut puse xenoane, si diferenta este destul de mare intre xenon si bec halogen normal! iar in legatura cu alti conducatori...) ma doare fix acolo, pt ca multi au deja xenoane si lumea o sa se obisnuiasca cu luminile tari! si in primul rand ma gandesc la siguranta mea, de a vedea mai bine noaptea, si asa se evit multe obstacole...mai ales gropi la noi in judet...( deocamdata am gasit kit xenon la 220lei, deci mai ieftin nu stiu dak gasesc si sa fie si bun!dar oricum, pana imi da 24luni garantie...este bine!
sandor406 is offline   Reply With Quote
Old 04-03-10, 11:54   #620
BaLaurzor
Skoda Driver

Stage 5

BaLaurzor's Avatar

Member of:
[SKODA]
[4Tuning International]

era cineva pe aici care vindea piese auto ? .... sa-mi zica si mie un pret pentru discuri de frana , etrieri , placute frana , ulei 5w40 , filtru ulei

Ce firma mi-ati recomanda pentru 2 medii si 2 tweetere ?
Old 04-03-10, 12:04   #621
xxdadixx
BMW Driver

Stage 5

xxdadixx's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[BMW]

DLS fo life
xxdadixx is offline   Reply With Quote
Old 04-03-10, 12:09   #622
BaLaurzor
Skoda Driver

Stage 5

BaLaurzor's Avatar

Member of:
[SKODA]
[4Tuning International]

si un price estimativ , nu ma intreba de dimens ca nu stiu cele de la fabia
Old 04-03-10, 13:11   #623
Marius3k
Ford Driver

Stage 5

Marius3k's Avatar

Member of:
[FORD]

Quote:
Originally Posted by sandor406 View Post
stiu ca farurile cu lupa + xenon sunt cele mai bune si se vad noaptea foarte bine! dar totusi am vazut si pe masini cu faruri fara lupe si cu xenon, si se vede cu mult mai bine noaptea decat cu becuri normale! chiar pe dacii am vazut puse xenoane, si diferenta este destul de mare intre xenon si bec halogen normal! iar in legatura cu alti conducatori...) ma doare fix acolo, pt ca multi au deja xenoane si lumea o sa se obisnuiasca cu luminile tari!
Pai in cazul asta sper sa iti lumineze santul xenoanele alea...
Old 04-03-10, 13:14   #624
sNap7
Honda Driver

Stage 5

Member of:
[Honda]

Quote:
stiu ca farurile cu lupa + xenon sunt cele mai bune si se vad noaptea foarte bine! dar totusi am vazut si pe masini cu faruri fara lupe si cu xenon, si se vede cu mult mai bine noaptea decat cu becuri normale! chiar pe dacii am vazut puse xenoane, si diferenta este destul de mare intre xenon si bec halogen normal! iar in legatura cu alti conducatori...) ma doare fix acolo, pt ca multi au deja xenoane si lumea o sa se obisnuiasca cu luminile tari! si in primul rand ma gandesc la siguranta mea, de a vedea mai bine noaptea, si asa se evit multe obstacole...mai ales gropi la noi in judet...( deocamdata am gasit kit xenon la 220lei, deci mai ieftin nu stiu dak gasesc si sa fie si bun!dar oricum, pana imi da 24luni garantie...este bine!
E diferenta mare intre lumini puternice si lumini deranjante.
Xenon pe faruri cu lupa sunt lumini puternice.
Xenon pe faruri fara lupa sunt lumini deranjante.

Ok, iti respect decizia, oricine se gandeste la siguranta lui dar de ce nu te gandesti si la siguranta celorlalti participanti la trafic?
Old 04-03-10, 13:42   #625
F.R.Sonic

Stage 5

F.R.Sonic's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AfterDark Racing]
[4Tuning International]
[Opel]
[SUBARU]
Thumbs down Re: Help Thread

Pai a explicat destul de bine in postul lui...sa vada el gropile...restul participantilor la trafic nu o sa mai vada nimic decat o lumina intepatoare ca doar e "roman de-al nostru 100%" si i se rupe de restu...ce nu ati inteles?

F.R.Sonic is offline   Reply With Quote
Old 04-03-10, 14:28   #626
Marius3k
Ford Driver

Stage 5

Marius3k's Avatar

Member of:
[FORD]

Ok, sa nu ziceti ca sunt rau, tot eu vin cu solutia:
https://forum.4tuning.ro/101-bazar-au...i-fumurii.html
https://forum.4tuning.ro/493-anunturi...mnalizari.html
Niste lupe care sa suporte un bec cu bi-xenon + instalatia aferenta si niste "sticle" de la mesterul asta si esti "safe".

Diagnoza auto, piese noi la cele mai bune preturi.

Detailing profesional la Xpunkt detailing

Last edited by Marius3k; 04-03-10 at 14:34.
Old 04-03-10, 16:26   #627
sandor406
Dacia Driver

Stage 5

sandor406's Avatar

Member of:
[DACIA]

imi cer mii de scuze, m-am exprimat gresit! pt ca da este enervant cand iti vine cineva din fata si de abia poti vedea din cauza xenoanelor lui! si chiar m-am uitat pe threadul lui hadopaspeter, si am sa tin cont de sfaturile voastre si o sa imi fac geamuri clare la faruri + set de lupe + kit xenon h4!!! si atunci siguranta este valabila pt toata lumea! dar, totusi am si eu o intrebare? toti conducatorii de logan , care nu au lupe in faruri, si au xenoane , atunci toti ne deranjeaza cu farurile lor?pt ca am cunostinte care au pus pe logan xenon, si chiar nu sunt deranjante!
sandor406 is offline   Reply With Quote
Old 04-03-10, 16:59   #628
BaLaurzor
Skoda Driver

Stage 5

BaLaurzor's Avatar

Member of:
[SKODA]
[4Tuning International]

Quote:
imi cer mii de scuze, m-am exprimat gresit! pt ca da este enervant cand iti vine cineva din fata si de abia poti vedea din cauza xenoanelor lui! si chiar m-am uitat pe threadul lui hadopaspeter, si am sa tin cont de sfaturile voastre si o sa imi fac geamuri clare la faruri + set de lupe + kit xenon h4!!! si atunci siguranta este valabila pt toata lumea! dar, totusi am si eu o intrebare? toti conducatorii de logan , care nu au lupe in faruri, si au xenoane , atunci toti ne deranjeaza cu farurile lor?pt ca am cunostinte care au pus pe logan xenon, si chiar nu sunt deranjante!
e deranjant la fiecare hop stai calm + eu zic ca depinde si de cat de sus iti pui farurile sa bata
Old 04-03-10, 17:01   #629
Marius3k
Ford Driver

Stage 5

Marius3k's Avatar

Member of:
[FORD]

Cand treci prin simeria, sa te uiti dupa un Taxi galben, cu HD39MAR. Sa vezi acolo sparge-avioane!
Ne bucuram ca ai ales solutia cea mai CORECTA si sigura, atat pentru tine cat si pentru noi. Sa pui poze cu rezultatul final.
Old 09-03-10, 17:18   #630
nesscar

Stage 5

Member of:
[VW]
Default Service camere video post garantie in Deva

Salutare, am si eu o camera video sony cumparata de 1 an si 2 luni din real de la vodafone si ieri tocmai s a stricat dupa 2 luni dupa ce a iesit din garantie... acuma caut un service bun care sa mi o repare la un pret corect. camera nu se mai aprinde deloc si nici nu se incarca.De preferat ar fi un service in Deva sau imprejurimi. Multumesc

Repar spoilere auto,camioane,carene scutere,motociclete,atv-uri preturi fara concurenta
Dezmembrez Golf 1 Diesel - 1983
Citroen Saxo Benzina - 2000
Opel astra F Benzina - 1994
Ford Mondeo 2.5 V6 - 1997
Vw golf - 2004 1900 SDI
nesscar is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -