nu dar asa e la magazinele mari...le platesti plasele cu reclama lor pe ea)
nu e scumpa dar mnoh...platesti sa le faci reclama lor...normal alea ar trebui sa fie gratuite :P
Tocmai, e obligatoriu sa nu fie gratuite si e foarte bine.
Quote:
Prin Ordonanta nr. 25/2008, aprobata in sedinta de saptamana trecuta si publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 628, din 29 august 2008, Guvernul a introdus o taxa in valoare de 0,2 lei (2000 de lei vechi) pentru fiecare punga de tip sacosa din materiale care nu sunt biodegradabile.
Suntem in 7 februarie si sunt 12-13 grade celsius afara, ti se pare normal ? Zapada in statiunile de munte abia daca tine o saptamana sau doua, pe cand acum cativa ani se putea schia toata iarna fara niciun stres.
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [BMW]
Re: Sticker 4Tuning.RO!!!!
Lasa ba Snap7 ca si acu 50-60 de ani erau calduri de genul in Februarie si nu erau inventate pungile. Trebuie altii sa se imbogateasca, crezi ca se face ceva cu banii?.... NU
pai nu era vorba ca baga pungi de hartie ca nu mai au voie cu din astea de ceolofan?ce afacere e asta ca tot noi cumparatori le mai si platim si ajung tot pe jos huooooooooo
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [4Tuning International] [Opel] [SUBARU]
Re: Sticker 4Tuning.RO!!!!
Imi pare rau dar stocul nostru e destul de subtire acum si nu prea avem de unde sa mai si impartim prin tara...incercati sa vorbiti cu moderatorii de pe TM o sa va ajute ..eventual sa vorbeasca ei cu Gratzian
Bafta
salut, vreau si eu un sticker... daca nu se poate trimite... macar sa puna cineva aici modelul, si eu sa il duc sa il scot la o firma care poate scoate sticker dintr-o poza. multam,
daca vreti sa scoateti stiker va cere , sa fie imaginea in format vectorial .ai sau care mai is
mam interesat eu mai demult de niste stikere personalizate si mi a zis sa transform pozele in format vectorial daca pot ... pt astea din timisoara care vreti sa va faceti stikere , in kappa se fac chesti dinastea la VERTIGO sau ceva de genu se numeste firma
buna....eu sunt nou p aici....care ma ajuta si p mine cu un sticker? vad ca p aici este lumea lor....vas fi recunoscator
cam nimeni nu te poate ajuta , ca si eu am incercat , dar degeaba , eu te pot ajuta cu o imagine vectoriala care sa til pui pe un cd si apoi te duci tu la o firma si iti scoti stikeru