Un ardelean vine acasa mai devreme de la cīmp si aude zgomote īn dormitor. Se duce īn fuga si-si gaseste nevasta dezbracata complet, īntinsa pe pat, transpirata si gīfīind…
- Ce-i, ma nevasta, ce ai?
- Am infarct, zice ea.
Ardeleanul da sa fuga afara sa cheme pe doctor, cīnd copilul lui de 4 ani zice:
- Tata, tata, unchiu’ Gheorghe este sub pat īn pielea goala…
Ardeleanul fuge īnapoi, ridica patura si-l vede pe Gheorghe sub pat dezbracat si zice:
- Pai bine, ma nenorocitule, nevasta-mea moare de inima si tu umbli ca un bezmetic prin casa īn pielea goala de-mi sperii copilul
-------------------------------------------------------------------------------------
Un batranel de la tara statea in fata unui Exchange si se scarpina in cap,incercand sa se dumireasca ce inseamna :Exchange"...Doi tineri trec pe langa batranel si il intreaa:
-Tataie, de ce nu-ti dai u caciula aia jos din cap?Nu te vei scarpina mai bine?...la care batranelul ii raspunde celor doi:
-May copii, pe voi daca va mananca in cur, va dati pantalonii jos, k sa va scarpinati?
-------------------------------------------------------------------------------------
se intalneste romanu cu taganu si ii spune:
Ma tagane sti ce am visat aznoapte
ce ai visat?
am visat ca eu am cazut in cacat si tu in miere de stup.
tiganu fericit spune
Taganu:si dupaia ce sa intamplat??
AM INCEPUT SA NE LINGEM
TIGANU: oo f*tuti visurile.
nu mai pot de ras