Felicitari Kedy pt bancuri,bestiale! Cateva bancuri seci 1.Un om merge la doctor,-dom.doctor am o problema/Doctorul:ai mai avut asta vreodata?/Omul:da/Doctorul:Pai o ai din nou! 2.Un snur se uita in oglinda si se gandea:mama ce siret sunt! 3.Un pitic era blocat in prapastie,vine un urias il ia in palma si il scoate de acolo si il intreaba:cati?la care piticul:5/Uriasul:ce 5?/Piticul:ce cati? 4.Un om avea 2 cai unul alb si unul negru si ca sa-i deosebeasca la unul ia taiat coada! 5.Se intalnesc 2 prieteni dintre care unul sofer pe un camion de lemne si incep sa povesteasca:Am luato azi pe una buna rau in masina si din una alta ajungem sa facem sex....si ....si...dupa un timp imi zice ca o vrea sus....si .....si.....pai sus aveam lemne! 6.Un cioban cu un tanar angajat la Nasa pe tren trec pe langa o turma de oi,la care ciobanul:52 de oi,tanarul rapid se conecteaza la un satelit le numara 52,acesta foarte mirat:cum?....ciobanul:Ehhhh.....merg mai departe trec pe langa alta turma de oi,ciobanul:324,tanarul din nou le numara:324....cum?,ciobanul:Ehhhh....tanarul :sa nu imi zici ca le-ai numarat,ciobanul:mai pai u esti prost rau,numeri picioarele si imparti la 4! 7.Tatal cu fiul la cumparaturi,Fiul:tata de ce sunt rosiile astea galbene?la care tatal
t ca sunt verzi! 8.La o banca hotii sparg geamul si fura tot,un politist vine si sta si se uita la geam,si sta,si sta,si sta...la care un angajat dar nu ai de gand sa iei probe sa faci ceva?Politistul:ma tot mir cum au spart geamul pe ambele parti!