Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [4Tuning International] [Opel] [SUBARU]
Re: Masina "perfecta" & Comment-uri
Quote:
Originally Posted by fratzika
ALO!!!MODERATORU!!!!!
Masina perfecta, e aia la care totusi potzi visa ca o vei avea candva....
Buggati Veyron e masina la care viseaza milionarii in dolari....hai totusi sa vorbim de masini sub 100.000 $ si nu de cele de peste 2.000.000 $
PS. - bafta la loz in plic
Nu e decat 1.2 milioane!!! si nu conteaza ca nu pot nici sa visez la ea! ...Imi place mult si designul ei...tot e superb...ce mai, e masina perfecta zic eu... sa ma contrazica cineva!
sNap7 scuze darrr nu sunt deacord cu tine..............RS4 e ok dar mie imi plac mashinile tunate , nu de serie , de exemplu Subaru Impreza WRX STI se poate tuna misto.......... shi ar mai fii multe , da ca shi tine (cred) sunt adeptul tractiunii integrale............ ar mai fii Nisan Skyline care la noi lipseste din pacate shi ar mai fii EVO care il stim toti.......nu?????
Dudu are dreptate, probabil eu am fost un pic subiectiv cand am zis de Nissan Z350(masina mea preferata), dar un EVO sau o IMPREZA cred ca m-ar face la fel de HAPPY ca un Z350.Si sincer vorbind, EVO si IMPREZA, chiar nu mai au nevoie de nici un pic de tunareala, sunt super OK cum iasa din fabrica....
Cat de Nissan Skyline(cea mai tunabila masina din lume), e misto, am vazut una in Timisoara acum ceva vreme, si nu mi-a venit sa cred, in gandul meu "vedeta din Fast and Furious"...
Masina perfecta... BMW M3, motor 3200 cmc, 343 Hp
castigatoare "motorul anului" 5 ani la rand.
Are 4 locuri (utile) e perfect echilibrata... consum mic datorita DUBLU VANOS si pana la urma e totusi o LEGENDA...
Masina perfecta... BMW M3, motor 3200 cmc, 343 Hp
castigatoare "motorul anului" 5 ani la rand.
Are 4 locuri (utile) e perfect echilibrata... consum mic datorita DUBLU VANOS si pana la urma e totusi o LEGENDA...
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [4Tuning International] [Opel] [SUBARU]
Re: Masina "perfecta" & Comment-uri
Acuma lasand la o parte supercar-urile gen Buggati Veyron!!
O masina de care pur si simplu eu m-am indragostit e Audi S3!!!
-four-cylinder engine with FSI direct injection develops 195 kW (265 bhp) at 6,000 rpm
-With an unladen weight of just 1,455 kilograms, each horse-power of the S3 needs to propel only 5.49 kg – that, too, is a figure that places it among the super-speedy
am vazut in germania pe mobile.de la 10.000 de euro un superba!!!! ...click pe link!!!
Preturile la multe masini de pe mobile.de sunt la "shto".Unii pe acolo ca si aici isi incarca cartelele de telefonae mobile pe seama unora ca noi , care nu cunosc....
Acum ceva vreme "am gasit" si eu un Audi TT, mai era si tunarit pe deasupra...la 8000E )