29-06-07, 22:17
|
|
Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
Re: Discutzii...povesti, noutatzi din zona HD/DEVA
Quote:
Originally Posted by xxdadixx
Ba morselini poate de atat or avut aia bani, nici la RRRobert nu-i gasesesti defecte de fabricatie. Eu pot sa-ti spun ca spoilerul care l-am avut eu a fost jalnic, tot puscat cand l-am adus la Tony, el l-a latit, i-a facut mulaj pentru capota si a iesit impecabil, de 3 ori am vrut sa dau cu el sa-l sparg si sa-mi pun unul original. Pentru mine are tot respectul.
Am pus si o poza cu masina cat "mai rau" arata ea , la Vectra si Alexinho le-am trezit ceva amintiri
|
Eu zic ca a facut treaba buna la " ex-cortul" 81DAD....nu-mi vine sa cred ce diferenta e intre ultimele 2 poze....
|
|
|
30-06-07, 00:26
|
|
Honda Driver
Stage 5
Member of: [Honda]
|
Quote:
Originally Posted by tune_AKj
nu pot sa spun decat Bravo!....
|
Multumesc !
Azi am dat proba la romana scris si pot sa zic ca s-a terminat cu bine. Asteptam rezultatele ..
|
|
|
30-06-07, 02:55
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by fratzika
Eu zic ca a facut treaba buna la "ex-cortul" 81DAD....nu-mi vine sa cred ce diferenta e intre ultimele 2 poze....
|
Asta am zis si eu, aia a fost singura masina care arata bine dupa ce-a iesit de la Toni.Restu ce-au fost la el, vai si amar
|
|
|
30-06-07, 20:56
|
|
Stage 2
|
intrebare ...cand o sa fie urmatoarea intalnire intre šnoiš in hunedoara ?
|
|
|
30-06-07, 22:28
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [4Tuning International] [Opel] [SUBARU]
|
Cand vi acasa? sau esti deja?
|
|
|
02-07-07, 01:19
|
|
Stage 4
|
felicitari Paul si Fratica...........
|
|
|
02-07-07, 11:32
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by HD-21-ARD
felicitari Paul si Fratica...........
|
pe unde mai esti dudule
|
|
|
02-07-07, 17:11
|
|
Honda Driver
Stage 5
Member of: [Honda]
|
Multumesc dudu
Dati-mi si mie va rog sfaturi in privinta alegerii unui detector radar bun. Ma intereseaza un raport pret/calitate bun.
Asta pare interesant http://www.digitalworld.ro/produs.php?idprod=4541. Functia "PULSE" nu am mai vazut-o la detectoare pana acum si este destul de avantajoasa tinand cont de dezvoltarea continua a sistemelor radar a politiei.
"Sa detaliem o caracteristica speciala a acestui detector: - PULSE PROTECTION. Radarele care sunt operate in impulsuri (Instant-On) sunt mai dificil de detectat decat cele care lucreaza in regim continuu deoarece ele raman "OFF" (inchise) pana cand sunt activate ca sa masoare viteza vehicolului. Atunci cand detectorul SL-500 sesizeaza aparitia unui "PULS" (un radar de tip instant), activeaza imediat un semnal de avertizare sonor intens de 3 secunde, simultan cu o avertizare luminoasa pulsatorie a tuturor LED-urilor"
|
03-07-07, 14:49
|
|
AfterDark Racing Member
Stage 5
Member of: [AfterDark Racing] [FORD] [DACIA] [4Tuning International]
|
Quote:
Originally Posted by sNap7
Multumesc dudu
Dati-mi si mie va rog sfaturi in privinta alegerii unui detector radar bun. Ma intereseaza un raport pret/calitate bun.
Asta pare interesant http://www.digitalworld.ro/produs.php?idprod=4541. Functia "PULSE" nu am mai vazut-o la detectoare pana acum si este destul de avantajoasa tinand cont de dezvoltarea continua a sistemelor radar a politiei.
"Sa detaliem o caracteristica speciala a acestui detector: - PULSE PROTECTION. Radarele care sunt operate in impulsuri (Instant-On) sunt mai dificil de detectat decat cele care lucreaza in regim continuu deoarece ele raman "OFF" (inchise) pana cand sunt activate ca sa masoare viteza vehicolului. Atunci cand detectorul SL-500 sesizeaza aparitia unui "PULS" (un radar de tip instant), activeaza imediat un semnal de avertizare sonor intens de 3 secunde, simultan cu o avertizare luminoasa pulsatorie a tuturor LED-urilor"
|
Asta din anuntul tau imi suna foarte bine si nici prea scump nu mi se pare, eu zic ca merge. Noi avem unul puscarie la firma dar sa stii ca isi face treaba si-o meritat banii pe deplin, unde mai pui ca il avem de vre-un an si mai toata lumea care pleaca in delegatie il ea.
03-07-07, 19:01
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by fast_racer_sonik
Cand vi acasa? sau esti deja?
|
in 6 august cel tarziu sunt acasa am vreo sansa sa prind si eu vreo intalnire ? stau 3 sapt.
|
|
|
03-07-07, 19:51
|
|
Stage 2
|
am reusit de am pus si niste poze cu mine
|
|
|
04-07-07, 21:30
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [BMW]
|
Ba Soinic de cant tio venit masina nu mai intri pe net?
|
|
|
04-07-07, 22:49
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [4Tuning International] [Opel] [SUBARU]
|
Abea azi pe la 18 a venit..cand am ne-am intalnit era prima cand conduceam polo-u
Merge bine...n-am prea putut sa-i dau mult dar trage bine si in a-4-a cu 3 persoane inauntru ...
Sunt super multumit de cum merge si sa sti ca nici sistemu audio nu-i chiar rau
05-07-07, 09:38
|
|
AfterDark Racing Member
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by fast_racer_sonik
Abea azi pe la 18 a venit..cand am ne-am intalnit era prima cand conduceam polo-u
Merge bine...n-am prea putut sa-i dau mult dar trage bine si in a-4-a cu 3 persoane inauntru ...
Sunt super multumit de cum merge si sa sti ca nici sistemu audio nu-i chiar rau
|
Ba eu ti-am vazut ieri Dacia si am zis ca esti tu cu ea cand colo tu te dadeai cu Polo, fara sa zici la cineva ceva.
|
|
|
05-07-07, 13:14
|
|
AfterDark Racing Member
Stage 5
|
In parcarea unui hotel pe litoralul romanesc
|