13-01-09, 18:41
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [BMW]
|
Re: Discutzii...povesti, noutatzi din zona HD/DEVA
Politia ti-ai gasit sa-ti faca dreptate? Ei is la ciupeala pe DN.
|
|
|
13-01-09, 19:31
|
|
4Rally
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [VW] [4Rally] [FOTO]
|
Mie mi-a spart cineva casa acum vreo 11 ani,militia m-a rezolvat:"daca aveti vre-un suspect veniti la noi sa ne spuneti" si cu asta am ramas Eu nu prea sunt optimist in legatura cu competenta lor,da bafta poate esti mai norocos.
|
|
|
13-01-09, 19:39
|
|
Stage 5
Member of: [2 Roti] [4Rally] [BMW]
|
are noroc doar daca ii prinde militienii in flagrant altfel paaa
|
|
|
13-01-09, 20:12
|
|
Honda Driver
Stage 5
Member of: [Honda]
|
le-ai dat MAC Adress pentru ce ? Chiar crezi ca stiu ei cu ce se mananca aia ?
Nu cred ca is chiar asa de tantalai sa le vanda in targ la Balata, merg ei mai departe sa le vanda cred.
|
13-01-09, 20:47
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by Marius3k
Mesterii, cine ma ajuta si pe mine la R.A.R? Trebuie sa fac identificarea la Puma si testul de noxe in vederea stabilirii "normei de poluare".
|
Prima data fa-ti o programare online aici: http://pro.rarom.ro/protara/programari.asp
|
|
|
13-01-09, 20:56
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
de regula nu se complica ei cu targuri si balciuri, vand rapid pe sume de nimic, de regula la prieteni, amici, cunoscuti, stiu ei ca prin targ se mai plimba si pagubitii si politia..hotii ii vor prinde dupa modul de operare si zona..ca au ei baza de date cu alde d-astia..dar bunurile rareori se recupereaza.
de recomandat sa nu fie nimic la vedere, fata la radio-cd prin bord sau pe sub scaune, dar daca ti-au furat si ce ai avut in portbagaj e clar ca te-au urmarit..stiau excat ce se afla acolo..cat timp au ca sa actioneze..etc.
profesionistii studiaza putin subiectul si apoi intervin..nu risca prea mult..pentru ca nu avem camere video..pe strazi, prin oras, la intersectii, zone aglomerate..atunci se reduc spargerile de acest gen, accidentele, etc...devenim toti mai constienti ca "ochiul magic" vegheaza.
off topic..la cumparaturi in Austria nasul meu si-a lasat geamul dreapta fata deschis complet intr-o parcare subterana nu foarte luminata, si peste aproximativ 40 de minute am revenit la masini si nu ii lipsea absolut nimic.
lasa la noi geamul deschis la masina 10 minute si vorbesti apoi singur..
diferenta dintre noi si lumea civilizata prin progres!
Stiu ca sunt rau, dar excelez in asta, deci sunt bun
Atentie la motociclisti in trafic.Pot sa dea peste voi.
فولكس فاجن هي أروع سيارة
|
|
|
13-01-09, 20:58
|
|
AfterDark Racing Member
Stage 5
Member of: [AfterDark Racing] [FORD] [DACIA] [4Tuning International]
|
Nu cred ca merge site-ul, s-o chinuit un coleg vreo jumate de zi si nu o reusit ii dadea cu virgula la ultima pagina cand iti zicea sa introduci codul pt autentificare
13-01-09, 21:04
|
|
Stage 5
Member of: [2 Roti] [4Rally] [BMW]
|
Quote:
Originally Posted by ondin
de regula nu se complica ei cu targuri si balciuri, vand rapid pe sume de nimic, de regula la prieteni, amici, cunoscuti, stiu ei ca prin targ se mai plimba si pagubitii si politia..hotii ii vor prinde dupa modul de operare si zona..ca au ei baza de date cu alde d-astia..dar bunurile rareori se recupereaza.
de recomandat sa nu fie nimic la vedere, fata la radio-cd prin bord sau pe sub scaune, dar daca ti-au furat si ce ai avut in portbagaj e clar ca te-au urmarit..stiau excat ce se afla acolo..cat timp au ca sa actioneze..etc.
profesionistii studiaza putin subiectul si apoi intervin..nu risca prea mult..pentru ca nu avem camere video..pe strazi, prin oras, la intersectii, zone aglomerate..atunci se reduc spargerile de acest gen, accidentele, etc...devenim toti mai constienti ca "ochiul magic" vegheaza.
off topic..la cumparaturi in Austria nasul meu si-a lasat geamul dreapta fata deschis complet intr-o parcare subterana nu foarte luminata, si peste aproximativ 40 de minute am revenit la masini si nu ii lipsea absolut nimic.
diferenta dintre noi si lumea civilizata prin progres!
|
un slogan bun pentru romania REGRES PRIN CIVILiZATIE...
|
|
|
13-01-09, 21:13
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by Kedy
Nu cred ca merge site-ul, s-o chinuit un coleg vreo jumate de zi si nu o reusit ii dadea cu virgula la ultima pagina cand iti zicea sa introduci codul pt autentificare
|
La mine a mers pana la capat.
|
|
|
13-01-09, 23:34
|
|
Stage 5
Member of: [PEUGEOT]
|
Quote:
Originally Posted by sNap7
le-ai dat MAC Adress pentru ce ? Chiar crezi ca stiu ei cu ce se mananca aia ?
Nu cred ca is chiar asa de tantalai sa le vanda in targ la Balata, merg ei mai departe sa le vanda cred.
|
pare surprinzator dar ei mi l-au cerut. sperante nu imi mai fac ca nu cred ca se va recupera... si inca o data.. traiasca romania
|
|
|
13-01-09, 23:53
|
|
Honda Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by ondin
|
Chiar daca nu iti vine sa crezi, si-a uitat un prieten de-al meu masina in fata parcului in jurul orei 23 cu geamul la maxim deschis si avea in torpedou o navigatie si un telefon pe langa alte chestii de prin masina. Cand ne-am intors, surpriza ! Masina era neatinsa
P.S: cred ca a fost vorba de prost noroc pentru ca altfel nu imi pot explica.
|
|
|
13-01-09, 23:56
|
|
Stage 5
|
Re: Discutii...povesti, noutati din zona HD/DEVA
nici la mine in torpedou nu au umblat. am avut acolo portofel, autorizatie de reparatie alea alea
|
|
|
13-01-09, 23:58
|
|
Honda Driver
Stage 5
|
Fi sigur ca ori ai fost urmarit ca ai un laptop in portbagaj ori a fost cineva care stia ca acolo e laptop-ul. Eu cred ca s-au dus prea la fix..
Cu care pejo erai ?
|
|
|
14-01-09, 00:17
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
nashpa omule
|
|
|
14-01-09, 00:30
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by sNap7
Fi sigur ca ori ai fost urmarit ca ai un laptop in portbagaj ori a fost cineva care stia ca acolo e laptop-ul. Eu cred ca s-au dus prea la fix..
Cu care pejo erai ?
|
cu 106. asta e si teoria mea. desi in general nu luam laptopu cu mine dar de data asta am avut ceva treaba. acuma stau cu ochii pe telefon, poate poate or suna de la politie
|
|
|